iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.04.02.

Dátum | 2014. 04. 02.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Októberben jelenik meg a Middle-earth: Shadow of Mordor Egészen pontosan október 7-én csaphatunk le a PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és PS4-re készülő játékra. Az előrendelők egy Dark Ranger néven futó öltözéket kapnak, valamint a Test of Power challenge módot, melyben az elért eredményeket egy online leaderboardon lehet követni, és versenyezni egymással.
Furcsa április 1-jei hibába futott bele a Thief Tetemes mennyiségű játékos arról panaszkodik, hogy amikor április 1-re fordult a naptár, a manuálisan elmentett játékállásaik tönkrementek. A probléma érinti a PC-s, Xbox One-os és PS4-es verziókat is, és annyira nem április 1-jei tréfáról van szó, hogy a Square Enix már megígérte, mielőbb javítja a hibát. Habár poén azért így is van a dologban: amint a dátum április 2-re változott a Windows 7-et futtató PC-ken megszűnt a probléma. Késik a Daylight, de legalább jött belőle új előzetes A Zombie Studios bejelentette, hogy sajnos a jövő heti megjelenés helyett április 29-re tolódik a Daylight megjelenése. A stúdió a végső finomhangolással csúszott el kicsit, így szükségük van még erre a pár hétre. A játékot egyébként leginkább azért várjuk nagyon, mert ez lesz az első Unreal Engine 4-es cím, ami már magában érdekes, ráadásul procedurálisan generált pályákat használ, ami pedig duplán érdekes.
Májusban jön a Tropico 5 Mindenki kedvenc diktátorszimulátorára már nem kell sokat várni, ugyanis május 23-án meg is jelenik PC-re. A játékot egyébként párhuzamosan fejlesztik SteamOS-re is, és akkor fogják kiadni, amikor az első gépek megérkeznek a boltokba a véglegeshez közeli operációs rendszerrel. A Mac-re és Xbox 360-ra készült változatok a nyáron jelennek meg, amit a PS4-es verzió követ majd ősszel. Az EverQuest Next fejlesztőit is érdekli a Project Morpheus David Georgeson, az MMO fejlesztésének igazgatója elmondta, nagyon érdekli a Project Morpheus, de egyelőre nem tudja, hogy ki fogják-e tudni használni. "A VR és az AR olyan dolgok, amik rendkívül érdekelnek, és izgatott vagyok miattuk. Őszintén úgy gondolom, ez lesz a játékipar jövője. De sokat kell még dolgoznunk, mire eljutunk odáig, hogy egyáltalán ezen gondolkodjunk az Everquest kapcsán. Először is egy kiváló játékot akarunk építeni, aztán majd rátérhetünk a VR-ra" - zárta. Előzetesen a The Wolf Among Us: Episode 3 "A Crooked Mile" alcímen érkezik a The Wolf Among Us új epizódja, mely már előzetest is kapott. Ebben többek között láthatunk néhány spoilert az első két részre vonatkozóan, így ha azzal még nem játszottatok, érdemes kihagyni. Bár nem tudom, miért akarná bárki is megnézni a harmadik epizód előzetesét, ha nem játszott az első kettővel, de jobb a biztonság.
Peter Moore bocsánatot kért a Frostbite áprilisi tréfája miatt A Blizzardnak szokás szerint sikerült egy kidolgozott és ízléses poénnal előállnia bolondok napjára, de ez sajnos nem megy mindenkinek ilyen jól. A DICE-től külön vált Frostbite csapat Twitter-csatornáján azzal viccelődött, hogy az új Frostbite motor kizárólag Wii U-n fog futni, mert "ez a legerősebb platform" és kifejezetten a Marióhoz és a Zeldához optimalizálják. A probléma, hogy egyrészt ez az egész nem volt vicces, másrészt pedig rendkívül ízléstelenül inzultált egy problémákkal küszködő platformot, miközben maga a Frostbite motor, illetve a rá épülő játékok sem futnak épp tökéletesen, rengeteg bosszúságot okozva ezzel a vásárlóknak. Mindez főleg azután veszi ki rosszul magát, hogy az Electronic Arts az elmúlt két évben "megnyerte" a Consumerist szavazásán az USA legrosszabb cégének járó díjat, így nem annyira szerencsés dolog felbosszantani a rajongókat, akik esetleg szimpatizálnak a Nintendoval is. Peter Moore, az Electronic Arts operatív igazgatója is pontosan tudta ezt, így rögtön töröltette a bejegyzéseket és hivatalosan is elnézést kért: "A Frostbite gyenge próbálkozását a bolondok napi poénra nem nézi el az EA. Elfogadhatatlan és hülyeség". Call of Duty: Ghosts Extinction: Episode 2 - a segélyhívás A Nightfall eseményei után járunk. A csapatot egy modern óceánjáró kivizsgálására küldik, melyről napok óta nem érkeznek életjelek, csak sodródik az óceánon. A dolgok mögött természetesen az idegenek állnak, akikkel új fegyverekkel és tárgyakkal vehetjük majd fel a harcot. Ja, és a végére megjön majd a Kraken is, mert miért ne.
Bemutatkozik a Saints Row 4: Game of the Century Edition Az Amazon oldalán tűnt fel először a Saints Row 4: Game of the Century Edition, ami tulajdonképpen a játék teljes újrakidását jelenti, 29,99 eurós áron, az összes létező extra tartalommal.
A teljes listát csak azért másolom be, mert már ezeken is lehet egy jó nagyot nevetni: Online pass Commander-in-Chief Pack Volition Comics Pack Saints Row IV Season Pass The Rectifier Executive Privilege Pack Brady Games Pack Grassroots Pack Presidential Pack Dubstep Gun (Remix) Pack Wild West Pack GAT V Pack Enter The Dominatrix The Super Saints Pack, Pirate’s Booty Pack Thank You Pack Element of Destruction Pack Zinyak Attack Pack Hey Ash, Whatcha Playin’? Pack How the Saints Save Christmas Anime Pack, Stone Age Pack Bling Bling Pack Reverse Cosplay Pack GameStop Warped Weapon Challenge Game On College Daze Merica Gun
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. bally40
2014.04.02. 23:23
Saints row dlc GAT V
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Shinjiii
2014.04.03. 07:38
Hát aki EA játékot vásárol, az elvakult annyira, hogy teljesen leszarja, mivel viccelődik a cég, még ha a 'hőn szeretett' Wii U-ból is űz gúnyt. De voltaképp azt sem értem, aki ezen felháborodik a Nintendo-n kívül, hiszen nem az EA tehet arról, hogy az egész konzol egészében egy elcseszett hardver.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Szefmester
2014.04.03. 11:06
Szerintem a frostbite poénja nem volt felháborító. Tény hogy nem a legszínvonalasabb poénnal álltak elő, de élvezhető volt benne a vicceskedési szándék.

A thief bugja meg kifejezetten durva.. és ha kiderül hogy valaki szándékosan rakta bele, annak szerintem eztán már csak mint hidegburkoló lesz érdemleges állása.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Domfoz Shinj...
2014.04.03. 11:08
Szóval ha én a Titanfallt megveszem, akkor elvakult vagyok, még akkor is, ha amúgy én sem kedvelem a céget?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Shinjiii
2014.04.03. 11:13
Nem pont arra a konkrét játékra gondoltam, ami nem mellesleg azért sikeres, mert tök ugyanaz, mint anno az év játéka címet nyert darab. Van, aki megveszi az összes szalag fps-t, amit kidob (címeket nem említek, minenki tudja), az nem emiatt fog elpártolni a cégtől. Lehet én fogalmaztam rosszul, lényegében azt akartam írni, aki eddig megvette a rókabőr játékokat, egy rossz áprilisi tréfa nem fogja befolyásolni a vásárlói kedvét, még ha nagy Wii fan is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. DogTheDog Shinj...
2014.04.03. 17:18
Szerintem kisse melle lottel ezzel a tucatositassal,mert mind az uj CoD mind a Titanfall jo lett.
Mindketton erezheto a torekvesuk,hogy jobb jatekot adjanak ki,mint eddig.Nem HC katonai szimulator egyik sem,de teljesen elvezheto jatekok, megfelelo tartalommal,illetve az installalast befejezve mindket jatek elindul.Meg veletlenul sem erezheto rajtuk,hogy felkesz allapotban lennenek.
Az uj CoD legalabb annyira lekot,mint anno a MW2,a Titanfall pedig megint csak ujszeru erzes,sosem tudtam benne meglatni a CoD-ot,pedig jopar oran at nyuztam eddig.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Shinjiii
2014.04.04. 10:55
De a CoD nem EA, nem mellesleg akkor is gyengus lett, hatalmas gépigénnyel a semmire fel. Mennyé' kutyázzá' egyet! Nem értem, miért itt lebzselsz...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!