iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.04.04.

Dátum | 2014. 04. 04.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

5 éves kisfiú fedezett fel egy jelszóhibát az Xbox Live-on A San Diegoban élő 5 éves Kristoffer Von Hassel az édesapja Xbox Live fiókjával próbált bejelentkezni, ám ahhoz nem tudta a jelszót. Miután éppen ezért rossz jelszót ütött be, egy második ablak ugrott fel, ahol meg kellett erősítenie. Itt aztán nyomott egy rakás space-t, és be tudott jelentkezni a rendszerbe. A fiú ezt elmondta édesapjának, aki jelentette a dolgot a Microsoftnál, a cég pedig ki is javította a hibát. A srác jutalmat is kapott a hiba felfedezéséért: négy játék, egy éves Xbox Live előfizetés és 30 dollárnyi Xbox Live kredit ütötte a markát, ráadásul a neve bekerül a márciusi listába azon emberek közé, akik hibát találtak a Microsoft valamelyik termékében. Launch traileren a The Elder Scrolls Online Ma végre hivatalosan is elrajtolt a Bethesda/Zenimax MMORPG-je, így valószínűleg senki nem lesz itt, hogy elolvassa ezt a hírt, és ezért senki nem fogja látni, hogy milyen látványos előzetest raktak össze neki.
Most akkor milyen DOOM bétát kapok a Wolfenstein mellé? A Bethesda úgy gondolta, érdemes eloszlatni néhány félreértést a hamarosan megjelenő Wolfenstein: The New Order mellé járó DOOM bétával kapcsolatban. Először is, a béta maga kizárólag PC, PS4 és Xbox One platformokra lesz elérhető. De mi történik akkor, ha az előző generációra kiadott Wolfensteint veszed meg? Nos, az, hogy az Xbox 360-as változat mellé Xbox One-os, a PS3-as változat mellé pedig PS4-es kulcs fog járni. A dobozos verzióknál a kód benne lesz a dobozban, a digitálisan vásárolt példányok esetében pedig a Steam, a Sony és a Microsoft felelőssége lesz, hogy megkapjuk a kódokat - már persze akkor, ha náluk vásárolod meg a játékot. Csomagoljuk ki: Watch Dogs: Vigilante Edition A különböző ruhadarabok nagyon népszerűek mostanában a gyűjtői kiadásokban. Egy közös van bennük: jóérzésű ember egyiket sem hordaná. Így van ez az InFamous főszereplőjének sapkájával, és most a Watch Dogs: Vigilante Edition mellé járó bandana kendővel és baseballsapkával is. De vannak azért más dolgok is ebben a csomagban, ami nem utolsó sorban jól is néz ki.
Phil Spencer először nyilatkozik mint az Xbox új fejese Végre újra egy ember vezetése alá került a teljes Xbox-felhozatal, ráadásul egy olyan ember vezetése alá, aki mindig is kőkemény játékos volt. Vele készített most interjút Major Nelson, az Xbox Live kommunikációs vezetője, Spencer pedig biztató dolgokat válaszolt. Például azt, hogy tudja, hogy néhány dolgot elrontottak, és másképp kell csinálniuk. Egyértelmű célja, hogy a jövőben a játékok kerüljenek előtérbe az Xbox One-on, és ezért tenni is fog. Továbbra is azt ígéri, hogy az E3 teljesen a játékokról fog szólni és nagyon ütős lesz. A szerkesztő megjegyzése: habár az Xbox One-nal kapcsolatban sokszor halljuk, hogy nem a keményvonalas játékosokra koncentrál és Spencer is a játékokkal kapcsolatos jövőbeni bizonytalanságot igyekszik eloszlatni, az érdekes az, hogy gyakorlatilag éppen hogy mást sem tett az Xbox One, mint kiszolgálta a keményvonalas közönségét, tetemes mennyiségű exkluzív címmel. Pont az egyéb multimédiás funkciók, illetve a casual kinectes játékok maradtak el. A Kinect képességeit igazán bemutató Kinect Sport Rivals például csak a napokban fog megjelenni. Mindenesetre azért jó tudni, hogy a jövőben is megmarad, sőt, erősödik ez a fókusz, legalábbis, ha hihetünk Spencernek.
30fps felett fut az Xbox 360-as Titanfall A portolást végző Bluepoint producere Daryl Allison továbbra sem ment bele technikai részletekbe az Xbox 360-as Titanfallal kapcsolatban, de azért annyit elárult, hogy 30fps felett fut. Ami azért sok mindent elárul, például azt, hogy biztosan nem üti meg a stabil 60fps-t, hiszen akkor azt mondta volna. Ez alapján tehát unlocked framerate-re számíthatunk, ami legalábbis érdekes, de inkább bátor lépés egy ilyen játék esetében. Allison újra megerősítette, hogy az Xbox 360-as verzió mindent tartalmaz, amit a PC-s és Xbox One-is, és "jól néz ki, nagyon jók a hangjai, és sima a játékmenet" - mondta. Age of Wonders 3 - nézzük meg a pályaszerkesztőt A Triumph Studios ígérete szerint a saját egy- és többjátékos pályáinkat is gond nélkül elkészíthetjük a pályaszerkesztővel, csak úgy, mint saját karaktereinket, kampányainkat, átvezető jeleneteinket. A szerkesztő persze nem lenne teljes, ha nem tudnánk beimportálni a saját grafikus elemeinket és hangjainkat is. Nézzük meg mindezt a gyakorlatban.
Napi WTF A BAFTA elkezdte kiküldeni az okleveleket az idei jelölteknek. A papír szép, minden rendben is van vele, egy apróság kivételével. A Forza Motorsport 5-nek címzett oklevél véletlenül a Codemasters postaládájában kötött ki.
Miután ezt a stúdió tudatta Twitteren a Forza Motorsport csapatával, a kettejük között kisebb viccelődés alakult ki, majd becsatlakozott a dologba a BAFTA is, sűrű bocsánatkérésekkel. Végül a Codemasters közölte, a Forza-csapatnak nem kell aggódnia, mert nagyon biztos helyen őrzik az oklevelüket.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

15. myckie2
2014.04.04. 23:43
Utolsó rész:
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. Secondhand
2014.04.05. 00:50
"mást sem tett az Xbox One, mint kiszolgálta a keményvonalas közönségét, tetemes mennyiségű exkluzív címmel."

He...?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. Secondhand
2014.04.05. 00:53
Eddig szerettem itt híreket olvasni, mert elfogulatlan volt az oldal, de ez az xbotkodás elvette a kedvemet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. gtas
2014.04.05. 01:26
Akkor el lehet innen menni te rókaszomorító! Senki sem kíváncsi rád és az idióta sony fanboyságodra
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. Szefmester Secon...
2014.04.05. 08:55
Szerinted mi meg nem vagyunk azon a véleményen hogy te nagyon elfogult vagy a Sonyval? (mondom ezt ps2-ps3 tulajként)

A BAFTA ezt bizony elbafta.. nem kicsit! NAGYON!

AZ M$ meg milyen olcsón úszott meg egy ekkora bakit... röhej... hát igen, ha egy felnőtt találta volna meg akkor nem ennyit adtak volna neki az biztos!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. bitangue Secon...
2014.04.05. 09:57
nyugodtan menj máshova, sok emberrel tennél jót :]
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Domfoz
2014.04.05. 11:30
DDDD Gratula Codemasters...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Secondhand Secon...
2014.04.05. 11:33
Mert a Forza az egy régi Forza volt kissé HD-sítve, a Ryse egy fél ór alatt megunható QTE vacak, sub-HD, ez a Titanfail meg még single résszel sem rendelkeziő 6vs6 fél-cod. Most jön egy gyerekeknek való Kinect sports, Wii színvonalon. Ez minden, csak nem exkluzívokkal való elhalmozás.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. YellowFlas...
2014.04.05. 12:20
Codemasters
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. kenny_evo
2014.04.05. 12:27
hmm, kár hogy a TESO-nak nincs trial-ja, van olyan aki látatlanba kiperkál 16k-t hogy vegyen egy játékot amit még csak ki se tud próbálni? (pláne hogy havidíjas)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. otherl
2014.04.05. 15:55
A TESO trailer roppant látványos volt, viszont semmit mondó és mindenféle kreativitást nélkülöző. Pont erre számítok a játéktól is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. KisDre kenny...
2014.04.05. 17:31
Én lehetem volna béta tesztelő, de sajnos azon a hétvégén amikor ment a teszt szerver, nem voltam itthon, rákövetkező hétvégén meg már nem volt aztán el is felejtettem :

Aztán a pláne még az, hogy volt vagy 20-30 giga ez a dög, de 60gb kellet neki (ne kérdezd miért, wtf volt a fórumokon is) ráadásul kiderült közben hogy EU teszt szero nem is lesz csak US így aki már leszedte az szedhette le újra (20-30%-tól én is...)....
S ehhez még párosítsad hozzá, hogy 256kb/s -es sebbeségű a netem...

Szóval végérvényesen a játék nem tudom milyen, de hogy technikailag hogy tudtak ennyit balf**kodni egy AAA-s címnél, valahogy nem sugal túl sok jót.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. DogTheDog KisDr...
2014.04.05. 19:45
Ez Bethesda trade mark,hogy amit kiadnak az felkesz.A teljes es jol mukodo kiadas naluk az mindig a GOTY
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Cannapeace
2014.04.07. 04:13
Mikre nem képes az ms el ültet egy-két hibát ha megtalálod jutalomban részesítenek, szerintem ez az eddigi legjobb játéka és ezzel is reklámozza magát! h4ck3r-g4m3s hekkelj meg és nyersz!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. slayer007
2014.04.08. 10:08
Annak aki kételkedik az Elder Scrolls online-ban:
Én megvettem előre a CE-t, és azt mondanám, hogy 90%-ban vagyok megelégedve vele.
A szerverek stabilak véleményem szerint. A Guild system baromi jó, nem korlátoz bele 1 guildbe, hanem 5-be is csatlakozhatsz. (pl 2 pve, 1 trade, 2 pvp, ilyesmik, amit akarsz)
Eddig még pvp-be nem jutottam, így arról nem tudok nyilatkozni, tuti hogy van balance probléma, de minden játékban van, főleg launchnál. Aki emlékszik a wow launchra és a warlock/hunter erejére, az tudja, hogy ez igaz.
Sokan tartanak attól, hogy az előrendelők előnye nem csak kezdeti. Van benne pici igazság, de abszolút nem legyőzhetetlen. Amit én tudok mondani, az nem az imperial (ami sztem nem nagy szám), hanem az, hogy bármilyen fajjal csatlakozhatsz bármelyik szövetséghez. Egy Dark Elf Dragonknight (glass-cannon build) pl nem hozható össze aldmeriben vagy daggerfallban. Ez az előrendelőknek igen. Na pont ennyi az előnyük, meg a ló, amit le kell majd cserélni, mert max lvlre már gagyi.
Azonban valóban van benne még bug, én lvl7-esen kapásból belefutottam egybe. Nem jelent meg az egyik boss, a küldi leadása és újra felvétele után már simán ment a dolog, de ez kb 20-30perc szenvedésbe telt (Nem a kezdeti helyén tudtam újra felvenni a questet, hanem valahol a közepén a quest-chainnek.)

Összegezve:
Szerintem abszolút megéri megvenni a játékot, aki szerette a skyrimet, az ezt is fogja.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!