iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.04.25.

Dátum | 2014. 04. 25.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Bound by Flame - a zene varázsában A Spiders Studios nagyon szeretne bizonyítani az eddigi legnagyobb játékával, most a muzsikából adtak egy kis ízelítőt. A zenéért a többszörös díjnyertes Olivier Derivière felel, aki többek között az Assassin's Creed 4 és a Remember Me zenéjét is szerezte. A nagyzenekari betéteket pedig egy számunkra viszonylag ismeretlenül hangzó, de rendkívül tehetséges énekesnő, Iré Zhekova támogatja meg. A lenti videóban megismerhetjük mindkettejüket.
A Wargaming és az eSport Egy remek kis összefoglalót készített a VG24/7 a Varsóban megrendezett World of Tanks ligadöntőről. A téma természetesen, hogy miként emelkedik fel az eSport a nagy nemzetközi sportok szintjére. Ezzel kapcsolatban több Wargaming-alkalmazott és vezető is megszólal, így például megtudjuk, hogy az Egyesült Államokban már több pénz van az eSportban, mint a filmiparban. Victor Kislyi, a Wargaming vezérigazgatója elmondta, az ő sikerük kizárólag a játékosokon múlik, és azon, mennyi energiát fektetnek a játékaikba. Ez nem mérhető semmilyen részvényértékkel.
Áprilisban jön a PS4 rendszerfrissítése A Sony végre hivatalos dátumot tűzött ki az 1.70-es PS4 rendszerfrissítés megjelenésére. Április 30-án számíthatunk a csomagra, ami többek között kikapcsolja a konzol HDCP védelmét, illetve beteszi a SHAREfactory néven futó videoszerkesztő programot. Ára már van, dátuma még nincs az Oddworld: New ‘n’ Tastynek A június 9-ei E3 előtt biztosan megkapja majd végleges megjelenési dátumát az Oddworld: New ‘n’ Tasty, de addig egyelőre be kell érnünk az árazással. A PS3-ra, PS Vitára és PS4-re érkező, cross-buy-jal megvehető anyag 24,99 euróval könnyíti majd meg a rajongókat. A játék egyébként meg fog jelenni Wii U-ra, PC-re, Macre és Linuxra is, de azokról további részletek egyelőre nincsenek.
Ingyenes a hétvégén a Company of Heroes 2 A hétvégén ingyenesen kipróbálható Steamen a Company of Heroes 2, és amúgy 66%-os leértékeléssel meg is lehet vásárolni, ha tetszett. Az április 25-i dátum egyébként nem véletlen, ugyanis ez egy történelmi évforduló: 1945. április 25-én kerültek először kapcsolatba egymással az amerikai és szovjet katonák a német Elba folyónál a második világháború alatt. Mit találunk a Watch Dogs Limited Edition dobozában? Nos, a játék egy példányát biztosan. Ezen kívül egy fémdobozt, a hivatalos soundtracket, Aiden maszkját, meg egy szobrot a főszereplőről, valamint egy keménykötésű, 80 oldalas művészeti albumot. A játék május 27-én jelenik meg, de ha már most kíváncsi vagy, milyen élmény vár a kibontáskor, akkor irány a lenti video.
Megjelent a PC-s Dark Souls 2, vannak problémák Tegnap "sikeresen" elrajtolt a Dark Souls 2 PC-s verziója, ami egyébként kategóriákkal jobb lett, mint az előd portja: normálisan lehet állítani a felbontást, megtalálható minden elvárt modern effektus, ráadásul még az optimalizáció is remek. Ettől függetlenül azért akarnak problémák: számos felhasználó a kontroller használatával kapcsolatban panaszkodott, míg sokan véletlenszerű fagyásokat jelentettek. A Bandai Namco és a From Software a hivatalos Steam topicban tett ígéretet arra, hogy hamarosan kezelik a panaszokat. Soul Calibur: Lost Swords - előzetes a megjelenés mellé Elrajtolt a Bandai Namco ingyenesen játszható verekedős játéka. A sorozattól megszokott kemény közelharc maradt, az új előzetes pedig megmutatja nekünk, milyen harcosokkal vághatunk bele az online küzdelmekbe. A Tekken Revolution sikere után kíváncsian várjuk, milyen jövő vár ezekre a szériákra.
Nagyobb teljesítményű szervereket kapott a Battlefield 4 Megjelenése után sok hónappal még mindig akadnak problémák a Battlefield 4-gyel. A kliensoldali gondok jelentős részét már ugyan foltozta a DICE, de a 64 fős mérkőzések továbbra is problémásak voltak. A "rubber banding"-nek nevezett jelenség gyakorlatilag a lag egy formája, és a DICE hosszas agyalás után úgy döntött, hogy az egészért valójában a szerverek a felelősek. Ezért az egész hetet azzal töltötték, hogy szisztematikusan lecserélték a játék alatt futó szervereket nagyobb teljesítményűre. A stúdió szerint a pozitív változások hamarosan mindenkinél érezhetőek lesznek. 2015-re csúszik a Mad Max Rögtön két előzetest kaptunk a Mad Maxből, kárpótlásul azért, hogy kiderült, a játék csak 2015-ben jelenik meg, bár a második trailer csak az első egy kicsit kibővített változata. Az előzetesek remekül tükrözik azt, amit a játéktól várhatunk: sok autózást a pusztában, és mindenféle testreszabást a poszt-apokaliptikus világban.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. tomchee
2014.04.26. 01:59
DICE hosszas agyalás után úgy döntött, hogy az egészért valójában a szerverek a felelősek.

Hosszas agyalás után. Nem nézzük meg a szervergépek terheltségét, csak úgy agyalunk rajta, hogy "hát biztosan úgy van". Tisztára mint a magyar politika
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Shinjiii
2014.04.26. 08:54
Végre hallani valamit a MAd Max-ről. Nagyon hajaz egy Carmageddon (vagy Death Rally?) szerű agyatlan versenyzős butaságra sztorivezetéssel, nagyon remélem, hogy nem. Gyanítom bukta lesz.

Mirror's Edge és a SW Battlefront van nagyon háttérben. A DICE csináljon már valamit ezzel a nyomorult, elcseszett BF-el, mert a hócipőm tele van velük.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. mikej95 Shinj...
2014.04.26. 14:39
Már a filmek is eleve a B kategória alját súrolták csak. Az ilyen adaptációk meg mindig elsiklanak, leszámítva talán a Riddick játékok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. i2k010 tomch...
2014.04.26. 15:27
Olyan véleményem alakult ki a DICE-ról az elmúlt fél-3/4 alatt, ami nem túl hízelgő...
Mintha a teljes csapat bevett volna egy tonnányi szellemi degradációt okozó kapszulát...

Ilyen kommüniké után a teljes vezetőség nyilvános szeppukuja sem lenne képes hitelessé tenni őket.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Runciter
2014.04.26. 18:23
zseniális, MOST cserélik a szervereket...
remélem, még egy szög volt a BF4 a cégeknek az AAA játékokhoz való mostani hozzállásának koporsójában...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!