iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.05.16.

Dátum | 2014. 05. 16.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Killzone: Shadow Fall Intercept DLC júniusban Júniusban érkezik az Intercept című Killzone: Shadow Fall kiegészítő, amely 4-fős onlie co-op játékmóddal egészíti ki a PlayStation 4-es darabot. A négy játékos az Assault, Marksman, Medic és a Tactician karakterek bőrébe bújhat, ezek közül az Assault a szokásos kommandós, a Marksman a mesterlövész, a Medic a doki, a Tactician pedig amolyan mérnökféle, aki automata lövegeket tud telepíteni. Ebben a játékmódban annál több pontot kapunk, minél jobban együtt tudunk működni társainkkal. Helghast ellenfeleinknek is meglesznek a saját harci szerepeik, és csata közben képesek lesznek bajnokokat is hívni. A DLC ingyenes lesz a szezonbérlettel rendelkezők számára, de terveznek belőle egy különálló verziót is, amelyhez egyáltalán nem lesz szükség az alapjátékra - ez még az idén meg fog jelenni.
Új WatchDogs videó A legújabb, WatchDogsot reklámozó videóban nem pazar CGI-ket és nem is a játékmenetet láthatjuk, hanem olyan kandi kamera jellegű műsorba illő jeleneteket, melyekben hétköznapi emberekkel elhitetik, hogy egy telefonos app segítségével meg tudják hackelni a környezetükben található tárgyakat, lámpákat, autókat, bankautomatákat. Akit érdekel az is, hogyan készült a videó, az itt megnézheti.
Már most több játék jelent meg Steamen, mint tavaly egész évben A Gamasutra felméréséből kiderült, hogy a 2014 első 20 hetében kijött játékok száma felülmúlta a tavaly egész évben megjelentekét, ami részben a Steam Greenlight programjának köszönhető. Sajnos ez nem annyira jó a fejlesztőknek, mint ahogy hangzik, ugyanis azzal jár, hogy az újonnan megjelent játékok megjelenés után 24 órával már lekerülnek a Steam főoldaláról, míg korábban egy-egy új darab napokig is látható volt. A Valve korábban már elmondta, hogy teljesen át fogja alakítani a megjelenés folyamatát, és megszabadul Greenlight programtól, de az még a jövő titka, hogyan fog ez kinézni, és milyen hatással lesz a fejlesztőkre és a játékosokra. A Diablo 3 intrója - kicsit másképp A Diablo 3 tegnap ünnepelte kétéves születésnapját, ebből az alkalomból nemcsak a Blizzard örvendeztette meg ajándékokkal a rajongókat. A Carbot Animations csapata elkészítette a játék intróját, rajzfilmes formában.
Összehasonlításképp itt az eredeti is:
15 éves a Bohemia Interactive Még egy évforduló: a Bohemia Interactive cseh stúdió 15 éves lett, ennek alkalmából ingyenes Arma 3 napokat tartanak és rengeteg játékuk kedvezményesen megvásárolható Steamen. A csapat legelső játéka, az Arma: Cold War Assault ingyenesen letölthető, az Arma 3 40%-os kedvezménnyel vásárolható meg, a még készülőben lévő, de már kipróbálható DayZ és a Take On Mars pedig 15%-kal olcsóbb. Akik korábban már megvásárolták az Arma 2 nem Steames változatát, ill. annak kiegészítőit és DLC-it, azok most a CD kulcsuk megadásával megkaphatják a megfelelő Steam kulcsokat. Az akciók május 15-től 18-ig tartanak. Az alábbi videóban a Bohemia Interactive játékainak rövid történetét tekinthetitek meg.
Így nézne ki a BioShock izometrikus nézetben A Stasis Labs fejlesztői elképzelték és meg is elevenítették izometrikus nézetben a játékot, mintha az egy RPG lenne. Mióta a Reddit olvasói felfedezték a projektet, azóta az alkotók honlapja sajnos nem elérhető, mert nem bírta a terhelést, így most csak egy BioShockos képpel szolgálhatunk. Akinek szerencséje van és sikerül elérnie az oldalt, az megnézheti Assassin’s Creed 4, a BioShock Infinite és még sok más játék egy-egy helyszínének izometrikus változatát.
Skyblivion - az Oblivion a Skyrim motorjával A Skywind és a Morroblivion modok mögött álló TESRenewal csapata, amely abból a célból jött létre, hogy a régi TES játékokat modernizálja, megmutatta, hogyan nézne ki a The Elder Scrolls 4: Oblivion, ha a Skyrim motorjával készítették volna el. A Skyblivion névre hallgató projektbe tavaly kezdtek bele, de még sok munka van hátra amelyhez még több hozzáértő és lelkes rajongó segítségére lesz szükségük. Az alant látható verzió még nem a végleges, és még nem is játszható. Másik projektjük, a Skywind, amely a The Elder Scrolls 3: Morrowindet takarja a Skyrim motorjával elkészítve, még szintén fejlesztés alatt áll. Utóbbin szerencsére már jó nagy csapat dolgozik. Korábbi munkájuk, a Morroblivion, amely a Morrowind Oblivion-motoros változata, már teljesen kész van és játszható.
ANTVR - a kínai Oculus Rift Egy kis pekingi csapat az Oculus Rifthez hasonló VR-headseten dolgozik, melynek megfinanszírozásához Kickstarteren indítottak gyűjtést. A zengzetes ANTVR névre hallgató szerkezet terveik szerint 2 és 3D-s filmekhez és játékokhoz lesz használható, és azért lehet esélye a jóval nagyobb projektek, az Oculus Rift és a Sony Project Morpheusa mellett, mert többféle platformmal is kompatibilis. Míg a Rift alapvetően PC-s platformokra készül, a Morpheus pedig PS4-re, az ANTVR PC, Xbox, PS, Android és Blu-Ray kompatibilis. A készlethez nemcsak headset, hanem egy összehajtható, pisztollyá alakítható kontroller is tartozik.
Napi Humble Bundle 11 játékkal A péntek este 8-tól szombat este 8-ig érvényes napi Humble Bundle ezúttal összesen 11 játékot kínál, melyekkel korábban már találkozhattunk a 8-as számú indie pakkban. Az általunk preferált áron megvehető játékok a Dear Esther, a Capsized, az Awesomnauts, a Thomas Was Alone és a Little Inferno. Aki az épp aktuális áltagnál többet fizet, az megkapja a fentiek mellé a következő darabokat is: Hotline Miami, Proteus, Tiny & Big in Grandpa's Leftovers, English Country Tune, Intrusion 2, Oil Rush. Nem mellesleg jár még a játékok zenéje is a csomaghoz.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. jonos
2014.05.16. 22:26
A lányt a deluxe edition-höz odaadják?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. maxpapa jonos
2014.05.17. 00:16
Igen. Felfújható sexbabaként.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. nyemetz
2014.05.17. 08:55
Watch Dogs reklám beteg.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. czabi007
2014.05.17. 11:00
a watch dogs reklám kegyetlen
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. i2k010
2014.05.17. 12:16
A lány kell, a kütyü a tiétek lehet. Én jobban járnék.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. mikej95
2014.05.17. 12:18
A kezében meg mi van, súlyverő?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!