iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.06.30.

Dátum | 2014. 06. 30.
Szerző | Mastigias
Csoport | JÁTÉK

Destiny achievementek A Bungie egy blogbejegyzésben osztotta meg a rajongókkal a Destiny-ben megszerezhető achievementek listáját. Mivel a teljesítmények címei és leírásai esetlegesen spoilert tartalmazhatnak, ezért csak azoknak ajánljuk a megtekintést, akik nem félnek ilyesmitől: bátrabbak ide kattintsanak. Robbanó elefántok a Far Cry 4-ben Szinte már látjuk magunk előtt azoknak az állatvédőknek a feljelentéseit, akik anno az Assassin's Creed IV: Black Flag kapcsán háborodtak fel a bálnavadászaton. A körülmények is kísértetiesen hasonlítanak: ismét a Ubisoft a ludas, és ismét egy negyedik résszel. Ne kerülgessük a forró kását, a lényeg, hogy a Far Cry 4-ben C4-et telepíthetünk az elefántokra, akiket aztán felrobbanthatunk, ezzel okozva fejetlenséget és haláleseteket az ellenség soraiban. Mindezt Alex Hutchinson, a játék kreatív rendezője árulta el egy interjúban, amit alább láthattok. Szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik az effajta kegyetlenségtől (de azért kipróbáljuk majd).
Még több Halo játék jön A Microsoft új Halo játékon dolgozik, legalábbis egy álláshirdetés leírása szerint, amiben nemrég senior producert kerestek a napokban. A projekten a 343 Industries és egy másik - valószínűleg külsős - stúdió dolgozik majd, az állást pedig már be is töltötték. A VG24/7 tippje szerint a Halo: Spartan Wars-hoz és a Halo Wars-hoz hasonló spin-off részről, részekről lehet szó. Az eredeti hirdetést az AGB elmentette, ezt ide kattintva olvashatjátok. 60 fps-sel fog futni a The Last of Us: Remastered Legalábbis ez derült ki több Naughty Dog munkatárs tweetjéből is, akik már kipróbálták a Remastered változatot. Hivatalos bejelentés még nem történt ezzel kapcsolatban, a biztos csak az 1080p-s felbontás. A Remastered július 29-én érkezik PS4-re, Európában pedig konzollal együtt, csomagban is megvásárolható lesz a játék. Traileren a FIFA 15 Új trailer érkezett a FIFA 15-ből, amiben a fejlesztett grafikáról esik szó. Szép és jó, hogy vannak meccs közben elhasználódó pályák, meg egyre sárosabb mezek, felcsapódó esővíz, de jobban örülnénk, ha a bedobásokon, a leshelyzeteken, és a szerencsétlen fizikából adódó gólhelyzeteken, sárga és piros lap-osztásokon dolgoznának inkább a fejlesztők.
Játszható lesz a Woolfe a Gamescomon Augusztus 13-17. között kerül megrendezésre az idei Gamescom, ahol kipróbálható lesz a Woolfe: The Redhood Diaries című indie platformer. Az eddigi videók és képek láttán nekünk a Trine sorozat ugrott be, úgyhogy szeretettel várjuk a 2015-ben PC-re, PS4-re és Xbox One-ra érkező fantasy mókát.
Új Kingdom Under Fire 2 gameplay 11 perces játékmenet videó érkezett A Kingdom Under Fire 2 ázsiai bétájából, köszönhetően az Eurogamernek. Az akciót és stratégiát ötvöző MMO PS4-re még idén érkezik, a PC-s változatra viszont nagy valószínűséggel tovább kell majd várnunk.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Shinjiii
2014.07.01. 07:51
Jézusom, Far Cry 4... Űber gagyi. C4-ezi az elefántot...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. nedcoleman
2014.07.01. 09:43
Mi lesz a Last of Us-al? Marmint ha nekem van Ps3 kopim, esetleg nem jár valami kedvezmeny akár a Ps4-es verzioert?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Shinjiii
2014.07.01. 10:22
Gondolom digitális változat lesz kedvezménnyel, dobozos aligha lesz olcsóbban beszerezhető.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. nedcoleman Shinj...
2014.07.01. 18:09
Ez biztosan igy lesz igen. Csak regebben volt hir, hogy gondolkodnak kedvezmenyes aron azoknal kik egyszer mar megvasaroltak az eredeti jatekot. Azota errol nincs hir. (PS4-en pld.: Injustice-nal is ez volt a helyzet...)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!