iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.07.03.

Dátum | 2014. 07. 03.
Szerző | Mastigias
Csoport | JÁTÉK

Titokzatos domain címet jegyeztetett be az EA Egyelőre fogalmunk sincs, mit takarhat az "Echelons of Truth" webcím, amit június 27-én foglalt le az EA. Az Echelon egy lehallgató és adatkiértékelő rendszer volt, amit öt angolszász ország együttesen működtetett, az ezredfordulóra viszont megszüntették (hivatalosan persze). Talán egy teljesen új játékról van szó? Esetleg egy DLC-ről? Trials Fusion Season Pass és DLC részletek Július 29-én érkezik a Trials Fusion 6 DLC-je közül az első, a Riders of the Rustlands. Ebben 10 új pálya, 18 új kihívás, öt új trófea és több tucat új pályaszerkesztő tárgy vár ránk, 4£-ért (~1500 Ft) cserébe. A későbbiekben öt másik hasonló tartalmú kiegészítőre számíthatunk, azonos áron. Ha mindegyikre fáj a fogunk, kifizetődőbb a Season Pass beszerzése, mely 15,99£-ba (~6 ezer Ft) kerül.
Super Time Force PC-re A korábban Xbox exkluzív időutazós indie móka nyáron PC-re is megjelenik, Super Time Force Ultra címen. Rajongóknak további jó hír, hogy a zenei album is elérhetővé vált, 7,99$-s áron (~1800 Ft), melybe bele is hallgathattok alant. A játék még nyáron érkezik a Steamre.
Megvan a Project CARS kiadója A közösségi összefogással készülő Project CARS megjelenését remegő térdekkel várjuk, mivel az eddigi információk alapján egy igencsak kiforrott autós játékról beszélhetünk. Mindeddig a fejlesztő Slightly Mad Studios nem kötött szerződést egy kiadóval sem, most viszont bejelentették: a Bandai Namco Games fogja ellátni ezt a feladatot világszerte. A PC-re, PS4-re és Xbox One-ra megjelenő szimulátor novemberben debütál. Ilyen a cenzúrázatlan Scorpion fatality a Mortal Kombat X-ben A Mortal Kombat X-et már láthattuk a Sony E3-as sajtókonferenciáján, de az csak a cenzúrázott változat volt. Az alábbi - sajnos csak kamerás minőségű - videón azonban szemügyre vehetjük Scorpion cenzúrázatlan kivégzését. Ezen felül érkezett pár nagyfelbontású kép is a szereplőkről, érdemes őket is megtekinteni.
Játékbeli extrákkal jön a World of Tanks Xbox 360-as kiadása World of Tanks: Xbox 360 Edition – Combat Ready Starter Pack néven, augusztus 29-től kereshetjük a boltok polcain a WoT dobozos verzióját Xbox 360-ra. A játékon kívül kapunk 1500 levásárolható in-game aranyat, 200 ezer ezüstöt, 30 napos Xbox Live előfizetést, és 3 nap prémium játékidőt 50%-os XP és ezüst boosttal. Ezen felül egy Panzer 38H Tier II is a markunkat üti, ha rászánunk 15,99£-t (~6000 Ft) a dologra. Mesterséges intelligencia által irányított segítőnk lesz a Forza Horizon 2-ben Az idei E3 egyik leghangzatosabb reklámszövege a "drámai időjárás" volt, ami a Forza Horizon 2 egyik újítása lesz. Ennek megfejtésére azóta sem jöttünk rá, azt viszont már tudjuk, hogy az Xbox 360-as verzió teljesen eltér majd az Xbox One változattól. Most utóbbiról derült ki újabb információ: lesz egy MI irányította segítőtársunk, ANNA, aki egyfajta személyi asszisztensként működik majd a Kinect segítségével. Hogy ez pontosan mit jelent a gyakorlatban, azt nem tudni, de a Forza Horizon 2 már csak ilyen rejtélyes játék marad. Hoth-i csata a videojátékokban Egy MikeB nevű YouTuber remek dolgot talált ki: A Birodalom visszavág egyik híres jelenetének, a hoth-i csatának összes videojátékos megjelenését összegyűjtötte, majd egy videóba vágta őket. Íme a végeredmény:
The Wolf Among Us - Episode 5: Cry Wolf megjelenési dátum és trailer Július 8-án érkezik a The Wolf Among Us évadzáró része, a Cry Wolf PC-re és Mac-re, 9-én PS3-ra és Xbox 360-ra, egy nappal később pedig iOS-re. Többet felesleges is lenne mondani, a szavak helyett beszéljenek inkább a mozgóképek! (Ez most akkor képzavar?)
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. sniper112
2014.07.03. 23:58
a mortal kombat X videója nem jó
itt a linkje

[LINK]
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. mikej95
2014.07.04. 02:17
A hedline-ban az van írva, hogy újabb speedrun, már azt hittem megint megdőlt valami any% rekord. Erre season pass és 6 dlc, régen az ilyen alapjátékot merték még fizetős demo-nak nevezni és negyedébe került.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Gyurkov
2014.07.04. 09:04
Jön a The Wolf Among Us vééégre juhuuuuu!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Mastigias mikej...
2014.07.04. 11:57
Bocsi, valami hiba történt a Mátrixban... Ez lenne az: https://www.youtube.com/watch?v=Lz_fYjXL7rA
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. mikej95 Masti...
2014.07.04. 21:29
Kösz, most helyreállt a lelki békém!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!