iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.07.16.

Dátum | 2014. 07. 16.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Nem lesz frissíthető PS3-ről PS4-re a The Last of Us Sajnos a játék PS3-as tulajdonosai nem frissíthetnek, és kedvezményt sem kapnak a PS4-es The Last of Us Remasteredre. A játék hivatalosan 50 dollárért fog megjelenni, és már tartalmazza a PS3-ra megjelent összes DLC-t is. Az anyag egyébként július 30-án jelenik meg, ennek örömére pedig kaptunk egy új tévéreklámot is:
Megjelent a Magic 2015 - Duels of the Planeswalkers Az aktuális Magic-játék ma startolt el Steamen, Xbox 360-on, Amazon Kindle-ön és Androidon. Az Xbox One-os verzió még a nyáron megjelenik, PS-platformokra azonban idén semmiképp nem jön a játék, az iPad-változat pedig már a hónap elejétől elérhető.
Befejezi a The Sims 2 támogatását az EA Az Electronic Arts hivatalosan is bejelentette, hogy miután éppen mindenki szidja őket, amiért a The Sims 4 ismét hiányosan fog megjelenni, beszüntetik a The Sims 2 támogatását. Azért egy kicsit talán javít a helyzeten, hogy a játék tulajdonosainak az összes kiegészítő lemezt ingyenessé tették, további tartalmak és javítások azonban nem fognak érkezni. Terepszínű Xbox One-kiegészítők jönnek Nem, nem drónok, csak katonai jellegű, terepszínekkel ellátott kiegészítők. Az Xbox One Special Edition Armed Forces fantázianevű termékvonal keretein belül érkezik első körben a kontroller és a fejhallgató, de nem lepődnénk meg, ha később egy ilyen mintázatú konzolt is piacra dobna a Microsoft.
Vajon ki van a FIFA 15 borítóján? Igen, Lionel Messi. Az Electronic Arts kicsit felemás időpontot választott a leleplezésre: tény ugyan, hogy Messit választották a világbajnokság legjobb játékosának, ugyanakkor az is tény, hogy ezzel a többség nem ért egyet. Akárhogy is, a Barcelona és az argentin válogatott csatára díszíti majd a következő FIFA-játék borítóját.
Ne add el eBayen az Oculus Rifted A következő hetekben 10 ezer példányt szállít le az Oculus a DK2-es fejlesztői csomagból. Mivel elég nagy a sor, és azok kapják meg a maguk példányát hamarabb, akik előbb rendelték elő, sokan igyekeznek kihasználni a helyzetet. Az egyik ilyen jóember például 5000 dollár értékben tette fel eBayre a 350 dollár értékű előrendelt Oculus DK2-jét. Szerencsére a közösség annyira aktív, hogy azonnal kiszúrták a dolgot, és jelentették az Oculusnak. A cég közösségi menedzsere elmondta, hogy egyébként a lejelentett adatok alapján még nem tudtak volna lépéseket tenni az illető ellen, ehhez a saját kis nyomozásuk is kellett - leginkább azért, hogy biztosak legyenek a dolgukban. Mindenesetre a végeredmény az lett, hogy visszamondták az illető előrendelését, és mindenki más is erre számíthat, aki hasznot próbált meg húzni az Oculus fejlesztői csomagjaiból. Dobozosan is megjelenik a The Wolf Among Us Ahogy azt a The Walking Dead esetében is láttuk, a Telltale dobozos formában is elhozza nekünk a rendkívül népszerű The Wolf Among Us-sorozatot. Igaz, egyelőre csak Xbox 360, PS3, PS4 és Xbox One platformokon, érdekes módon a Mac- és Windows-verzió kimarad a szórásból. Lehet, hogy a stúdió úgy gondolja, ezeken a platformokon már úgyis mindenki digitálisan vásárolja meg a játékait.
Minden, amit tudnod kell a Destiny bétájáról... ...azt láthatod ebben a videóban. Aktuális, ugyanis három nap múlva kezdődik a tesztelés PS4-en és PS3-on, amit egy héttel később követnek az Xbox-platformok.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. jozef8
2014.07.16. 23:23
Az oculushoz: Ha valakinek megjön a DK2 annyiért adja el majd amennyiért akarja. Pl: Akinek kb a mai napokban megérkezik és felteszi 5000$-ért, azzal mit tudnak kezdeni?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Avisto jozef...
2014.07.17. 03:07
Gondolom utólag nem sokat, eleve csak olyanokat kellett volna felvenni erre a listára akik ténylegesen fejlesztők. Szerintem akkor az ilyen profithuszárok nagy részét kiszűrték volna, de kinek van arra kapacitása hogy ezt ellenőrizze mindenkinél.
Az is érdekes kérdés hogy ha valaki esetleg már megvette az illetőtől 5k$ért akkor hogy fogja az eladó teljesíteni a szerződést így hogy meg se kapja
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. madcaptain
2014.07.17. 03:58
Nem ertem miert nem tudnak valami komolyabb MOBA-t krealni mondjuk Age of Conan vilaggal.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. DogTheDog
2014.07.17. 15:53
Ez az Oculus vergodes kesz vicc.

Az Xbone cuccok meg nagyon csinik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!