iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.07.23.

Dátum | 2014. 07. 23.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Halo: Nightfall - további képeken Agent Locke Tegnap már kaptunk egy képet, holnap a San Diego Comic Con alkalmával pedig kapunk majd egy rakás új infót is. Hogy mára se maradjunk Halo: Nightfall nélkül, van még három új képünk a főszereplő Jameson Locke-ról, akit a The Good Wife-ból ismerős Mike Colter alakít.
Marty O'Donnell bíróságon nyert a Bungie ellen Valószínűleg mindannyian emlékeztek rá, amikor pár hónappal ezelőtt a Bungie legendás zeneszerzőjét, Marty O'Donnell-t kirakta a stúdió. Habár a Bungie békés elválásról beszélt, O'Donnell szerint minden ok nélkül és váratlanul rúgták ki, és rögtön keresetet is nyújtott be a bíróságon volt munkaadója ellen. Szerinte ugyanis a fel nem használt szabadságért, fizetett szabadságért és egyéb járulékokért még jelentős pénzekkel lógna neki Harold Ryan, a Bungie vezérigazgatója. Nos, a King megyei feljebbviteli bíróság O'Donnellnek adott igazat, így Ryan és a Bungie most összesen 95 ezer dollárnyi kártérítéssel tartozik a zeneszerzőnek. Risen 3 - vissza a gyökerekhez A készítők úgy gondolták, hogy egy 11 perces videóban mesélik el nekünk, hogy a Risen 3 miként épít a Risen- és a Gothic-sorozat legjobb elemeire. Valójában arról van szó, hogy részletesen bemutatják nekünk a Risen 3 játékmenetének különböző elemeit.
Továbbra sem tudjuk, mikor jelenik meg a Metal Gear Solid 5 Ez igazából azért hír, mert egy ideig úgy volt, hogy tudjuk. A Guardian ugyanis egy interjút készített (még múlt pénteken) Hideo Kojima mesterrel, majd a cikk végére odatűzött egy 2015. március 27-ei megjelenési dátumot. Mint kiderült, az újságíró csak amolyan ideiglenes dátumnak tette ezt oda, de némi figyelmetlenséget követően a cikk úgy ment élesbe, hogy ez benne maradt. A Guardian azóta hivatalos megerősítést kért a Konamitól, a kiadó azonban továbbra is csak annyit mondott, hogy 2015 elején várható a játék. Ekkor jelenik meg a Lara Croft and the Temple of Osiris A "nagy" Tomb Raider mellé érkező kisebb, négyjátékos kooperatívra koncentráló Temple of Osiris december 9-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, jelentette be a Crystal Dynamics. Mindig is tudni akartad, milyen a kompetitív Pokémonozás? Nos, ha igen, akkor segíthetünk! Az alábbi videó ugyanis megmutatja, hogyan játszanak egymás ellen a junior korosztályban a srácok az Egyesült Államokban tartott nemzeti Pokémon bajnokságon. A felvétel konkrétan a döntőt tartalmazza, ahol Cory Connor és Miranda Burrows küzd meg egymással. Kőkemény anyag.
Dátumot kapott az Uncharted mozifilm Főszereplője ugyan még nincsen, de ettől függetlenül megkapta véglegesnek szánt megjelenési dátumát az Uncharted-film. A Sony Pictures a Hollywood Reporternek elárulta, hogy 2016. június 10-ére tűzték ki a premier napját, tehát egy igazi könnyed, nyári blockbustert fogunk kapni. Egyébként korábban az Amazing Spider-Man 3 jelent volna meg ebben az időpontban, de azt eltolták 2018-ra. A forgatást 2015 elején kezdik. Ennyit lehet keresni a játékiparban A Gamasutra minden évben készít egy felmérést, amiből nagyjából kiderül, hogy átlagosan mennyit keresnek a különböző szakemberek a játékiparban - az Egyesült Államokban, tegyük hozzá. A legújabb eredmények szerint a legtöbbet a menedzsment viszi haza, átlagosan 101 572 dolláros fizetéssel. Őket követi meglepő módon az audió részleg 95 682 dollárral, majd jönnek a programozók és mérnökök 93 521 dollárral. Ettől kicsit több mint tíz lepedővel lemaradva, 82 286 dollárt keresnek a producerek, a művészek és az animátorok pedig 74 349-et. Érdekes módon náluk kevesebbet keresnek a designerek, akik 73 864 dollárt tehetnek zsebre, a legutolsó helyen pedig a minőségbiztosítás tanyázik 54 833 dollárral. A játékiparban 2013-ban a férfiak átlagosan 85 074 dollárt, míg a nők 72 882 dollárt kerestek. Ezzel egyébként a játékipar még jobb arányt tud felmutatni, mint az Egyesült Államok többi iparágának összesített átlaga. Itt ugyanis a férfiak 1 dollárjára 86 cent jut a nőknek, míg nagy átlagban 1 dollárra csak 77 cent jut. Melyik volt a legnehezebb jelenet a The Last of Us színészei számára? Erről szól a Naughty Dog új videója az egy héten belül megjelenő The Last of Us Remastered kapcsán. A Joelt alakító Troy Baker, és az Ellie-t játszó Ashley Johnson beszélt arról, mit volt a legnehezebb eljátszani, mi viselte meg őket leginkább. Természetesen a dolog eléggé spoileres, így nem is írom le bővebben, és a videót is csak annak ajánlom megtekintésre, aki már végigvette az eredeti játékot PS3-on.
Nem tudjuk, mennyi Xbox One kelt el Befutott a Microsoft legfrissebb üzleti jelentése az elmúlt negyedévről. Érdekes módon az Xboxot is magába foglaló divíziót átkeresztelték Computing and Gaming Hardware-re, amivel talán azt próbálják (ismét) megerősíteni, hogy az Xbox igenis a játékról szól. Akárhogy is, a tavalyi hasonló negyedévhez képest a részleg bevételei 23%-kal, vagyis 274 millió dollárral növekedtek 665 millió dollárra, köszönhetően "a Surface-ből és az Xbox platformból származó bevételek növekedésének". Az Xboxból származó bevétel 14%-kal, vagy 104 millió dollárral nőtt a tavalyi hasonló negyedévhez képest. Azt azonban nem tudjuk, hogy Xbox One-ból mennyit szállított le a cég a negyedévben, mert csak annyit közölt a Microsoft, hogy összesen 1,1 millió Xbox-konzolt szállított. Ez egyrészt nem túl sok, másrészt viszont a jelentés megemlíti, hogy nagy mennyiségű készlet volt a kiskereskedelmi csatornákban. Ez a negyedév egyébként az áprilistól júniusig tartó időszakot foglalja magában, tehát még pont az olcsóbb, Kinect nélküli Xbox One megjelenése előtti hónapokat. Így nézne ki a BioShock a PlayStation 1-en Pár nappal ezelőtt készített képeket néhány lelkes rajongó arról, milyen lenne a The Last of Us, ha a PS1-re adták volna ki, és meglepően tapasztaltuk, hogy hasonlított volna az akkori Resident Evil-, vagy Silent Hill-játékokra. Nos, most már azt is tudjuk, milyen lenne a BioShock a Sony első konzolján. Tulajdonképpen olyan, mint most, csak pixelesebb, és Big Daddy nem annyira félelmetes.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. YellowFlas...
2014.07.24. 01:41
Jézus, az a Pokemon videó...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. pat08
2014.07.24. 03:49
Nem a témához kapcsolod, de szerintem bele fért volna a postba


Ingyen sims 2:
http://help.ea.com/en/article/how-to-get-the-sims-2-ultimate-collection/
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. 5hR3kY
2014.07.24. 07:51
"a legutolsó helyen pedig a minőségbiztosítás tanyázik 54 833 dollárral." Meg is látszik az egész játékiparon.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Shinjiii
2014.07.24. 07:53
Sztem a bioshock ps1-en nem így nézett volna ki. Itt csak a felbontás kisebb, a textúra nem hiszem, hogy ilyen részletekig lett volna kidolgozva.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. SonicTheHU...
2014.07.25. 09:30
A Bungie meg van huzatva? Martin már a Halo 1 óta tolja a zeneipart velük és igaz ez csak személyes vélemény, de gyönyörű zenéket csinált eddig.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!