iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.07.29.

Dátum | 2014. 07. 29.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Érkezett néhány kép a Hitman: Agent 47 filmből Piros nyakkendő, dupla pisztoly - talán tényleg a rajongóknak készül az új Hitman-film? Lehet, már csak arról kellene meggyőzni minket, hogy a Homelandből ismerős brit színész, Rupert Friend megfelelő választás volt a szerepre.
Call of Duty: Advanced Warfare - tényleg jó lesz a sztori Legalábbis a Sledgehammer ezt akarja tudatosítani bennünk azzal, hogy több előzetest ad ki a kampányról, mint amennyit a korábbi Call of Duty-részek esetében összesen láttunk. Az alapokat már ismeritek: egy globális terrortámadás bedönti az országokat, akik kénytelenek az Atlashoz fordulni, hogy Kevin Spacey húzza ki őket a csávából.
Assassin’s Creed Unity - a lefejezés nem jó Egy új, igen látványos renderelt előzetest kapott az Assassin’s Creed Unity, melyben főhősünk, Arno azon igyekszik, hogy megmentse a lefejezéstől Elise-t, akinek később fontos szerepe lesz a történetben. A hivatalos verzió szerint Elise egy fiatal értelmiségi lány, akinek eltökélt terve, hogy bekerül a templomosok közé. A Ubisoft ezen kívül megerősítette, hogy készül a játék alapján egy könyv is, amit szokás szerint Oliver Bowden ír.
Megtudtuk még azt is, hogy a játékban lefejezések és durva csonkítások csak az átvezetőkben lesznek, a játékmenetben nem. Ezt maga Dan Jeannotte, a főszereplőt alakító színész erősítette meg, aki egyébként "éles eszű és szarkasztikus" karakterként írta le Arnót.
Megérkezett a PS4 új rendszerfrissítése Az új firmware verziója 1.75, amiről azért ejtünk szót, mert a Sony szokásától eltérően ezúttal más újdonságokat is rakott bele a "rendszer stabilitásának javításán" kívül. Az egyik újdonság a 3D Blu-ray támogatása, a hangminőség javítása a másfélszeres sebességen játszott Blu-ray- és DVD-filmeknél, valamint érdekes módon az eddig a jobb felső sarokban megjelenő üzenetek átkerültek a bal felső sarokba. The Last of Us - volt egy titkos befejezés Tegnap este a terveknek megfelelően lezajlott a The Last of Us: One Night Live élő műsor, melyet egyébként teljes egészében meg lehet tekinteni lentebb. Amit azonban nem lehet megtekinteni, az egy titkos befejezés. Ezt Neill Druckmann, a játék kreatív igazgatója szedte szavakba a helyszínen lévőknek, és arra kért mindenkit, hogy ne rögzítsék azt, így csak írásban tudjuk visszaadni. Spoiler következik. Druckmann úgy írta a jelenetet, mint egyfajta búcsút Joeltől és Ellie-től. A jelent négy évvel a játék vége után kezdődik, Tommy gátjánál, egy szobában. Joel belép Ellie szobájába, ahol a lány éppen zenét hallgat egyedül. Joel elkezd Tommy tervéről beszélni, mely szerint jó lenne, ha Joel elvenne egy Esther névre hallgató lányt. Ellie-t nem nagyon érdekli a dolog. Ezután Joel meglepi Ellie-t egy ajándékkal: egy gitárral, és megígéri neki, hogy megtanítja majd játszani rajta, ezt követően pedig játszik is neki, és elénekel egy dalt. Ezt követően Joel mond egy viccet, együtt nevetnek, felszabadultan. Joel elhagyja a szobát, Ellie pedig megpróbál egyedül játszani a gitáron. Spoiler vége.
Ezen kívül van egy The Last of Us Remastered launch trailerünk is:
Halo - egy új élmény A Microsoft az utóbbi években hatalmas franchise-zá növesztette a Halo-t. A játékokon kívül képregények, könyvek, filmek és persze (készülő) sorozatok formájában is találkozhatunk Master Chieffel, ez azonban nem elég. A 343 Industries producere, Kiki Wolfkill egyértelművé tette, hogy az Xbox One-nal olyan lehetőségek nyílnak meg előttük, melyekre korábban nem is gondolhattak. "Az emberek végre egy helyen, mindenféle nehézség nélkül tapasztalhatják meg ennek az egyedi történetnek minden oldalát - tévé, játék, még a képregények is helyet kaphatnak ugyanott". Wolfkill szerint a következő lépés, hogy ezt az egészet összekapcsolják egyfajta új, interaktív módon. Konkrétumokat ugyan nem említett, csak annyit mondott: "Át akarom alakítani azt, ahogy a vásárlóink megtapasztalják a Halo-élményt a nappalijukban, vagy a PC-jük előtt". Ezzel kapcsolatban azonban hozzátette, semmit nem fognak csak azért csinálni, hogy "ott legyenek egy újabb médiumon" - tehát például nem fogják csak azért eladni a filmes jogokat, hogy készüljön egy film. Ha készül egy film, annak előrébb kell vinnie az egész univerzumot, és illeszkednie kell a 343 nagyszabású terveibe. Dragon Age: Inquisition - mindent a harcról Taktikus és sokrétű harcrendszert ígér a BioWare, de nem várja el, hogy ezt bemondásra elhiggyük. Inkább a lenti, fejlesztői narrációval ellátott előzetessel igyekszik bemutatni néhány lehetőséget a november 21-én megjelenő szerepjátékból.
Tudni akarod a Warcraft teljes sztoriját? Egy ideig kiválóan tudtam követni a Warcraft történetének vonalát, de bevallom, néhány éve már feladtam a dolgot, ezért komoly gondba kerülnék, ha holnap egy állásinterjún valaki azt kérné tőlem, foglaljam össze, mi történt eddig. Szerencsére egy lelkes rajongó, Nobbel87 a segítségemre lehetne, ha egy ilyen eset valójában megtörténne, ő ugyanis egy laza 41 perces videóban összefoglalta nekünk a lényeget.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

12. lordkex
2014.07.29. 22:37
Nagy Woodkid rajongók lehetnek az AC készítői D
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. djkissmrt
2014.07.29. 22:57
Call Of Duty: Advanced Warfare = Call Of Duty: Crysis Edition
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Kerty
2014.07.30. 00:25
"...megtapasztalják a Halo-élményt a nappalijukban, vagy a PC-jük előtt" Úgy elég nehéz, ha tosznak kiadni pc-re a játékokat a 2-t is csak azért böfögték ki annyi év után, hogy hátha könnyebben csúszik le a Vista a jobbágy torkán...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Pein
2014.07.30. 06:44
Firefall megjelenés kimaradt
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Shinjiii
2014.07.30. 08:06
Szerintem ez már egyfajta rituálé, hogy amelyik cikkben megjelenik a Call of Duty cím, szidalmazni kell, mint a bokrot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. 5hR3kY Shinj...
2014.07.30. 09:36
Még szép! Ismerve a CoD játékok single player hosszúságát, ha kiad a Sledgehammer még több előzetest a kampányból, akkor mire kijön a játék meglesz hozzá a végigjátszás videón.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Shinjiii
2014.07.30. 10:13
Hát ez nem hülyeség, amit írsz.

Tényleg, vajon űbereli a kutyás epizódot az exoskeleton baromság?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. i2k010
2014.07.30. 11:04
Mindennapi "The Last of Us" hírünket add meg nekünk ma [és már unjuk]...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. 5hR3kY Shinj...
2014.07.30. 11:14
Már látom a jövőt! Az új 2015-ös CoD-ban exoskeletonos kutyák lesznek!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. m4ss.cor3 i2k01...
2014.07.30. 11:49
Ámen!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Szefmester 5hR3k...
2014.07.30. 15:01
A 2016osban pedig már a molylepkék is intelligensen fognak a lámpák körül repkedni, ahogy a halak úsztak a vízben.

2017ben pedig már a molyok is exoskeletonban fognak repkedni....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Shinjiii
2014.07.30. 15:44
Nagyon lenézőek vagytok a CoD-dal szemben... Szívük-lelkük benne van ebben az epizózban, ráadásul epic sztori lesz és nextgen játékmechanika, szóval ideje leborulni Ő tökéletessége előtt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!