iPon Hírek

Aprók nagyban 2014.08.12.

Dátum | 2014. 08. 12.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Folytatódik a BioWare új játékának titokzatos reklámkampánya Tovább csigáz minket a BioWare a "You have been chosen" reklámkampányával, amelyben hétről-hétre, sőt lassan már napról-napra rejtélyes új videókat láthatunk. Azt még senki sem tudja, miért vagyunk kiválasztottak, vagy mire, de álljon itt a legújabb előzetes, és találgassunk tovább együtt. (Úgyis a világot kell megmentenünk :P - Magrathea) A kedvcsináló széria többi részét megnézhetitek a You have been chosen Youtube csatornáján.
Jön a Journey és az Unfinished Swan PS4-re Eddig sem volt titok, hogy két fantasztikus PS3-as művészi játék, a Journey és az Unfinished Swan is megjelenik PS4-re, és a Sony ma hivatalosan is bejelentette a jó hírt a Playstation blogon. A Journey portját a Tricky Pixels nevű csapat végzi, segítségükkel 1080p-ben élvezhetjük a gyönyörű, érzelmekben gazdag utazást az új konzolon. Az Unfinished Swan 1080p-s átiratát az Armature Studió készíti, ez a csapat állt az Injustice: Gods Among Us és a Batman: Arkham Origins Blackgate Vita portja mögött is. Mortal Kombat X: Kano bemutatkozik Kano új, erősen gépesített külsővel mutatkozott be a Mortal Kombat X Gamescomos előzetesében. Kibernetizált fél arca és szeme mellett a mellkasán található ablakon keresztül gyönyörködhetünk színváltós szívében is. Az előzetesben láthatjuk harci stílusát is, gyors, késes technikákat, lézeres és gránátos támadásokat alkalmaz, távolsági és területre ható technikák is bővítik repertoárját. A harc a játék egy ősi romokat rejtő dzsungeles pályáján folyik, ahol a fákról lelógó indák segítségével lengedező támadásokat improvizálhatunk. Kano új fatality-jét is láthatjuk, melynek végrehajtása során a szeméből kilőtt sugárral éget jó nagy lukat ellenfele koponyájába.
Destiny DLC-k decemberben Egy nyúlfarnyi Destiny hír, ami a nagy Gamescomos összefoglalóból kimaradt: decemberben érkezik a játék első DLC-je The Dark Below címmel, Az Exodus Blue névre hallgató pályával együtt - ez utóbbi egy ideig csak PS4-en lesz játszható. Új Sierra játékok Korábban már írtunk róla, hogy visszatér a 90-es évek legendás kiadója, a Sierra, de eddig csak egy rövid és rejtélyes előzetessel szolgálhattunk. Most fény derült arra, mivel fog előrukkolni a régi-új csapat: a tervek szerint egy új Geometry Wars és egy King’s Quest játékot fognak kihozni. Az új King's Quest 2015-ben fog megjelenni, főhőse King Graham lesz, aki régi kalandjainak történetét meséli unokájának. A Geometry Wars 3: Dimensionst a Lucid Games készíti, amely a régi Bizarre Creations tagjaiból áll. Az eredeti Geometry Wars alkotója, Stephen Cakebread viszont nem vesz részt a fejlesztésben. A játék előző része még 2D-s volt, az újnál már 3D-s díszletben gyönyörködhetünk még az idén. A platformokat egyelőre még nem jelentették be.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Avisto
2014.08.13. 00:26
King's Questre kiváncsi leszek. Még a 4. résszel játszottam anno amiga 500on, de abban valami női főszereplő volt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. mikej95
2014.08.13. 20:05
Visszatér a Sierra, ez azt jelenti, hogy HL3+Activision!!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!