iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.08.25.

Dátum | 2014. 08. 25.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

PS4-re is jön a Dreamfall Chapters A konzolok közül elsőként PS4-re érkezik majd a játék (több platformra nincs még bejelentve egyelőre konzolokon). Hogy mikor? Nos, a készítőknek már van egy dátum a fejükben, de ezt egyelőre nem árulják el nekünk. A srácok egyébként elmondták, hogy aggódtak a bejelentés miatt, mely szerint epizodikus formában ("könyvekben") jelentetik meg a játékot, azonban a közönség visszhangja rendkívül pozitív volt.
Néhány apróság a Bloodborne-ból Frissült a játék japán weboldala néhány aprósággal, melyekből a Gematsu hozott el nekünk néhány információt. Az egyik érdekes újdonság a Dark Soulshoz képest a Regain System, ami annyit tesz, hogy ha megsérült a karaktered, de bizonyos időn belül vissza tudsz támadni, akkor visszanyersz valamennyi életerőt. A fegyverek között biztosan lesz fűrész, balta, puska és pisztoly, és két helyszín nevét is megerősítették: Cathedral District és Hemwick Cemetery District, vagyis templomos és temetős pályarészünk biztos lesz a városon belül. Nagyon érdekesen hangzanak a különböző ellenféltípusok is. Az egyik például a Hunting Horde névre hallgat, és egy rakás bűnözőt takar, akiket elkapott a fertőzés, és továbbra is az utcákat járják, mindenkit megtámadva. Ennél némileg betegebb a Wheelchair Horde, ami a nevének megfelelően kerekesszékhez kötött öregeket takar, míg a Carrion Crows olyan lényekből áll, akik emberi tetemekből táplálkoznak. Ilyen lesz a Fatal Frame dobozfotója Sajnos a nyugati megjelenésről továbbra sincs hír, meg arról sem, hogy esetleg érkezne más platformokra is Wii U-n kívül a Fatal Frame. Ezért szomorúak vagyunk, hiszen ahogy azt már sokszor említettük, az egyik legjobb és legfélelmetesebb horrorjáték-sorozatról van szó. Az új Fatal Frame-ben két női karakter alakítja a főszerepet, a teljes címe pedig Fatal Frame: The Raven Haired Shrine Maiden. A készítők szerint a fő koncepció a víz volt, eköré építették fel a történetet és a hangulatot, így talán nem véletlen, hogy a dobozfotó is olyan, mintha egy "vizes sír" lenne. Ezzel együtt a dobozkép némileg visszafogott, legalábbis a Fatal Frame II: Crimson Butterfly és a Fatal Frame III: The Tormented ijesztő grafikáihoz képest.
Far Cry 4 - Pagan Min segítőjének érdekes a haja Új karaktert jelentett be a Ubisoft a Far Cry 4-ből. A lent látható, érdekes hajjal megáldott hölgy a főgonosz Pagan Min jobbkeze, és nem tűnik túl barátságosnak. A neve Yuma, aki a Royal Army kegyetlen tábornokaként, és különösen ravasz taktikusként kelt félelmet ellenfeleiben.
Egy jó The Witcher-filmet fogunk kapni? A lengyel Platige Image Studio dolgozik a The Witcher-filmen, vagy legalábbis köze van hozzá - mindezt a stúdió vezetője, és az egyébként Oscar-jelölt Tomasz Baginski árulta el. Az úriember azt is elmondta, hogy ugyan ők dolgoznak az animációkon és effekteken, a film tartalmaz majd élő szereplőket is, így nem teljesen renderelt anyagról van szó. A film egyébként (a játékhoz hasonlóan) Andrzej Sapkowski regényeiből építkezik majd, és így a második ilyen jellegű mozgóképes anyag lesz a 2001-es The Hexer után. PlayStation 4 “CE-33945-4″ hiba javítva A Sony szerint rendkívül kevés felhasználót érintett a “CE-33945-4″ kódnevű hiba, mely megakadályozta, hogy bármit meg lehessen vásárolni a PSN Store-ból. Akárhogy is, a japánok bejelentették, hogy keményen dolgoztak a probléma megoldásán, és sikerült elhárítani. P.T. - avagy játszható teaser Stanley Parable-módra A Kojima által készített Silent Hills játszható előzetes, vagyis a P.T. rendkívül sikeres lett, sokan egész egyszerűen az utóbbi idők egyik legjobb játékának tartják a rövidke kis kedvcsinálót. De míg a P.T. sötét és félelmetes, addig a Stanley P.T. ennek pont az ellentéte: rendkívül vicces!
Assassin’s Creed Unity - mit mond a színész? Új főhős: Arno Dorian. Új történeti vonal a francia forradalommal kezdve. De mit mond erről az új színész, Dan Jeanotte? Nos, legalábbis azt, hogy a történet érzelmes lesz és összetett.
Aranyba ment a Destiny, úgyhogy van néhány hírünk Több, mint 3 év fejlesztés után végre aranylemezre került a Destiny, és elkezdik nyomni a lemezeket. Mivel azonban egy online játékról van szó, a fejlesztés sosem áll meg, a Bungie már most dolgozik a javításokon és az új tartalmakon, illetve jelenleg bőszen serénykednek a háttérben dolgozó infrastruktúrán, hogy az gond nélkül ki tudja majd szolgálni a várhatóan több millió játékost. A Destiny szeptember 9-én jelenik meg Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re. Mikor indulnak a szerverek? Általában a játék lemezeit előbb meg lehet szerezni, mint ahogy az hivatalosan megjelenne. Mivel azonban a Destiny egy online játék, felmerül a kérdés, hogy vajon játszhatunk-e előbb, ha sikerül korábban hozzájutnunk a koronghoz? Nos, elvileg igen, a Bungie ugyanis azonnal felkapcsolja a szervereket, amint az első időzónában beköszönt szeptember 9-e. Kezdetben nem lesz kereskedés Mivel MMO-ról van szó, feltételezhetnénk, hogy a megszerzett tárgyakat el lehet majd cserélni másokkal, és esetleg még pénzt is lehet kérni érte. A Bungie azonban elmondta, a launch után ez még nem fog megvalósulni: összehasonlítgatni lehet egymással a tárgyakat, de kereskedni nem. A stúdió magyarázata szerint erre azért volt szükség, hogy a játékosok inkább megszerezzék a felszerelést azáltal, hogy végigmennek a sztorin, majd teljesítik a magasszintű kihívásokat. Ettől függetlenül viszont egy accounton belül a többi karakterünknek átadhatjuk majd a dolgainkat. Ilyen lesz a fehér PlayStation 4 a Destinyvel A Sony ígéretének megfelelően a játék megjelenésével együtt piacra kerül egy fehér PlayStation 4 is, fehér kontrollerrel és a Destiny egy példányával. A PS4 ugyan feketében is jól néz ki, de fehérben talán még szebb. De ezt döntsétek el ti, miután megnéztétek az alábbi kicsomagolós videót:
Ghost elfogadta az ice bucket challenge-t A Destiny kis robotját a Warframe-ből Corpus hívta ki, a Bungie pedig cselekedett. Nem csak a videót készítette el, amiben szegény Ghost kap a fejére (?) egy vödröt, de szeptember 9-ig a Bungie Store összes bevételének 20%-a az ALS-kutatásra megy. A jeges vödröt egyébként egy Hive Wizard idézte meg (a Holdról), és utána kihívta a Call of Duty: Advanced Warfare-ből Jonathan Ironst (akit Kevin Spacey alakít), Joelt a The Last of Usból, és... nos... George Lucast.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. mikej95
2014.08.25. 23:58
Ez a PT nagyon emlékeztet egy játékra, ahol szintén nagyon relatív volt a tér és idő (nem az Antichamber), de az istenért nem jut az eszembe. Ott is voltak ajtók szép számmal, valami horrorjáték lehetett.

Amúgy csodálom, hogy nem irtatok még az Areal - West Games dologról mostanában, történt nem egy dolog az elmúlt hetekben.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Bloodx
2014.08.26. 00:38
A cimben a datum eleg furcsa lett. 2014.08.14.25. -- ez a formatum csak nekem tunik elso ranezesre intergalaktikusnak?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Asagrim Blood...
2014.08.26. 05:10
Csillagidő!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. benczeb90
2014.08.26. 08:47
2.,3.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2014.08.26. 09:04
Rendetlenkedik az Enterprise, kösz hogy szóltál )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!