iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.08.26.

Dátum | 2014. 08. 26.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Dátumot kapott a LEGO Batman 3: Beyond Gotham A LEGO Batman új részében a denevérember összefog a többi DC-szuperhőssel, majd elmennek szépen az űrbe, hogy ott megállítsák a gonosz Brainiacot azon tervében, hogy eltegye láb alól a Föld lakosságát. A játék november 14-én jelenik meg Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, Wii U, Nintendo 3DS, PlayStation Vita és PC platformokon.
Assassin’s Creed Unity - régi arcok az új játékmódban Az új játékmód a Rift névre hallgat, és gyakorlatilag egy online kihívást takar, melynek keretein belül a pályán átügyeskedve magunkat kell tárgyakat összegyűjteni, és megdönteni a mások által felállított időeredményt. A legjobb azonban, hogy ezen belül visszatér az első rész főszereplője Altair, a második rész főszereplője Ezio, a negyedik rész egyik fontos szereplője, Edward Kenway, valamint Aveline a Liberationből.
Kicsit alacsony költségvetésűnek tűnik a Heavenly Sword-film A renderelt Heavenly Sword-filmet ugyanaz a Blockade Entertainment készíti, aki a Ratchet and Clank-filmért is felelős. Ez nem feltétlenül jó hír, ugyanis ha a lenti, friss részletet megnézitek, hamar észrevehetitek, hogy a grafika minősége nem az igazi. Hogy ez csak az alacsony költségvetésnek tudható-e be, és a Sony büdzséjével jobb lehet a Ratchet-film végeredménye, az majd a jövőben kiderül. A Heavenly Sword-film jövő héten jelenik meg Blu-rayen és különböző digitális csatornákon.
Ilyen lenne a LEGO Destiny Egy rajongó a béta óta dolgozik azon, hogy kézzel elkészítse a Destiny három karakterosztályát, a Titant, a Huntert és a Warlockot LEGO-formában. Nos, a végeredmény rendkívül aranyos lett.
Minecraft + Call of Duty = MineWarfare Kicsit ködös, hogy mit láthatunk az alábbi videóban, ugyanis némileg koreaiul van, de az biztos, hogy valamilyen módon vegyül benne a Minecraft és a Call of Duty. Olvasóinkra bíznánk, hogy próbálják meg megfejteni, miről is van szó, és ha sikerült, esetleg osszák meg velünk a kommentek között.
Miért nem a Google vette meg a Twitch-et? Az utóbbi hónapokban leginkább a Google-t emlegették, mint a Twitch TV lehetséges felvásárlóját, tegnap azonban hivatalossá vált, hogy az Amazon csapott le a népszerű streamelős szolgáltatásra. De hova lett a Google? Nos, biztos információink egyelőre nincsenek, de a Forbes szerint a keresőóriás attól tartott, hogy trösztellenesnek ítélné az FTC a felvásárlást abban az esetben, ha a vizsgálat során kiderült volna, hogy a Twitch a Google (YouTube) közvetlen ellenfele. Az ilyen esetekre egyébként a vállalatok egy úgynevezett szakítási összeget szoktak megjelölni, melyet a felvásárló fizet, ha az üzlet mégsem jön létre. A Forbes úgy tudja, ebben az összegben nem tudott megegyezni a Google és a Twitch. Színészek a The Evil Withinben Szereted a Dexter és a Hells on Wheels sorozatokat? Akkor örömhírünk van, ugyanis ezekből (is) akadnak színészek, akik hangjukat kölcsönzik a The Evil Within karaktereinek. A főhős hangját az Oscar-jelölt Jackie Earle Haley adja, mellette pedig feltűnik Jennifer Carpenter, aki Debra Morgan volt a Dexterben, valamint Anson Mount a Hells on Wheelsből.
Dark Souls 2: The Lost Crowns - itt a második fejezet Az ígéreteknek megfelelően a mai nap megérkezett a The Lost Crowns DLC-trilógia második fejezete a Dark Souls 2-höz, mely a Crown of the Old Iron King névre hallgat. A tartami csomag egy teljesen új pályát (környezetet) tartalmaz, új ellenfelekkel, csapdákkal és bosszokkal. Maga a pálya egyébként egy világ a világon belül, egy hatalmas torony, melyet körbevesz a fekete köd, és melynek mélyén gonosz varázslat uralkodik.
Továbbra is problémás lehet a PSN Úgy néz ki, a PlayStation Network nem heverte ki teljesen a hétvégi DDoS-támadást, és továbbra is problémák akadhatnak a bejelentkezéssel, leginkább PS3-ról. A Sony biztosított mindenkit, hogy a mérnökök tudnak a dologról, és dolgoznak rajta, sőt elméletileg már meg is oldották a helyzetet, bár most éppen a PS4-es felhasználóknál merültek fel újabb gondok. Akárhogy is, mindenki nyugodjon meg, vélhetően most már hamarosan teljesen helyreáll a rendszer.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. R3LaX123
2014.08.26. 22:20
"Az utóbbi hónapokban leginkább a Google-t emlegették, mint a Twitch TV lehetséges felvásárlóját, tegnap azonban hivatalossá vált, hogy az Amazon csapott le a népszerű streamelős szolgáltatásra. "

A gugli meg majd felvásárolja az amazont
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Bloodx R3LaX...
2014.08.27. 01:29
+1
comment rating system bevezeteset javaslom ^^
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Asagrim Blood...
2014.08.27. 04:14
Soha nem fog megtörténni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Atesz1987
2014.08.27. 09:28
Ha az új Lego játék olyan jó lesz, mint a Marvel Super Heroes, akkor instant get!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!