iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.09.02.

Dátum | 2014. 09. 02.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Első képeken a RollerCoaster Tycoon World Az Androidra megjelent RollerCoaster Tycoon után végre hallunk valamit a rendes, PC-re készülő alkotásról is. A játékban akár négyen egyszerre is építhetnek vidámparkot, kooperatívan együttműködve, bár azt meg kell jegyezni, hogy mindenki csak a park egy részéhez kap hozzáférést - nem trollkodhatunk tehát egymással. Magukat a hullámvasutakat egy teljesen új, dinamikus rendszer segítségével építhetjük meg, elfelejthetjük tehát az előre legyártott és meghatározott elemeket. A felépített látványosságokat aztán ki is próbálhatjuk FPS vagy TPS nézetből. A készítők bevezetnek egy Park Pulse névre hallgató mechanizmust is, melynek segítségével folyamatosan nyomon követhetjük, hogy a látogatók mit gondolnak a vidámparkunkról.
Hatalmas tömegre számítanak a League of Legends döntőn A League of Legends 2014 World Championship döntőjét ezúttal Dél-Koreában tartják, ami nem csak a játék egyik legnagyobb bázisa, de valószínűleg az eSporté is, úgy kompletten. Akárhogy is, a RIOT Games eSport-felelőse, Dustin Beck elmondta, hatalmas tömeget várnak: a Sangam stadion befogadóképessége 65 ezer fő, ami a színpadokkal és egyéb díszletekkel lecsökken 45 ezer főre, de ezt a 45 ezret el is szeretnék érni. Csak összehasonlításképpen, a tavalyi döntőt Los Angelesben tartották a Staples Centerben, és 12 ezer jegyet adtak el rá. Az idei döntőre már elkelt minden jegy. Még véresebb a Brutal Doom A Doomot véresítő Brutal Doom mindenki legnagyobb örömére új kiadást kapott, amiben még jobb a vérfröccsenés hangja, és még több helyre tud felplaccsanni a vörös matéria.
Megjelent a The Sims 4... ...legalábbis Amerikában, mert mi még két napot várhatunk rá. Ami talán annyira nem is nagy baj, ugyanis az első játékosok máris komolyabb hibákat tapasztaltak: a játék hajlamos volt például teljesen összeomlani a Create A Sim és a Build módokban, illetve a simek vicces módon randevúra akartak menni a Kaszással. Ilyen, és ehhez hasonló dolgokat orvosolt a Maxis a ma megjelenő javítócsomagban. Növeljük még egy kicsit Destiny hype-ot A Sony a biztonság kedvéért még Japánban is ezerrel nyomja a Destinyt, például a TGS előtti rendezvényen is mutogatta a játékot. Akárhogy is ez azt jelenti, hogy két új előzetessel gazdagodtunk a keddi megjelenés előtt.
És, ha már Destiny, érdemes megemlékezni arról is, hogy egy nagyon ügyes ötlettel állt elő a Bungie. A Google technológiáját használva elkészített egy olyan weboldalt, mellyel felfedezhetők a Destiny bolygói, legalábbis azok egy része, miközben hasznos sztorikat és tippeket is olvashatunk. Ennek az előzetesét itt látjátok lentebb, az oldal pedig erre érhető el, és egyébként ez az első alkalom, hogy valaki egy játék világát szkennelje be a Google technológiájával.
Akármin is dolgozik Yoshinori Ono, segít neki a Dimps A Dimps stúdió már a Street Fighter 4 fejlesztésébe is besegített, most pedig a sorozat atyja, Yoshinori Ono azt ejtette el egy tweet keretein belül, hogy új embereket keresnek, hogy együtt dolgozhassanak egy új verekedős játékon - ezt "FG", vagyis fighting game néven emlegeti Ono, tehát egyelőre nem tudjuk miről van szó, de valószínűleg nem lövünk nagyon mellé, ha a Street Fighter 5-re tippelünk. Bekerült a Need for Speed: Rivals az EA Vaultba A jelenleg csak Xbox One-on futó EA Access egyik remek része az EA Vault, ami az előfizetésért cserébe elérhetővé tesz különböző játékokat. Jelenleg a Battlefield 4, a FIFA 14, a Peggle és a Madden NFL 25 jár ingyenesen az előfizetőknek, amihez csatlakozik most a Need for Speed: Rivals. Előzetest kapott a Sonic Boom - Shattered Crystal Novemberben jelenik meg Wii U-ra és 3DS-re is egy Sonic-játék, most az utóbbiból kaptunk egy előzetest - ez a Sonic Boom - Shattered Crystal.
Megint a japánok jártak jól... Ha Japánban élsz, és rendelkezel egy PS Vitával, valamint PS Plus-előfizetéssel, akkor jó hírünk van: a Sony most ingyenesen hozzád vág 250 darab PSP-s játékot. Az akció szeptember 17-én kezdődik, és az év végéig tart. A PS Vita Store-jából egyébként összesen 374 játék érhető el, tehát jelentős részük válik így ingyenessé. Emlékeztek még, hogy tankos játékot készít az Obsidian? Ha nem, akkor most szólunk, mert az eredeti bejelentés után mi is elfelejtettük, hogy a szerepjátékokra szakosodott stúdió látszólag teljesen letér a bejáratott ösvényről. Akárhogy is, az Armored Warfare szépen készülget, annyira, hogy a PAX Prime-on már játszható is volt. A beszámolók szerint egyébként attól függetlenül, hogy tankokkal lőjük szét egymást, azért megtalálható számos, az Obsidianra jellemző szerepjátékos vonás - kapcsolatokat kell kialakítanunk a szállítókkal, szinteket lépünk, fejlődünk, új képességeket kapunk és hasonlók.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. 5hR3kY
2014.09.02. 22:37
Mázlista Japcsik!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. noPublicFG
2014.09.02. 23:52
Ezen a League of Legends-en lesokkoltam. Minden jegy elkelt... huh!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. yodamester...
2014.09.03. 00:15
Na ez az Armored Warfare jónak ígérkezik.Remélem mihamarabb megjelenik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. madcaptain
2014.09.03. 02:27
A jatekosszamhoz kepest a 45ezer csepp a tengerben, de az hogy Del-Korea-ban tartjak nem veletlen, sztem dupla annyit is siman eladtak volna
A jegyek 15 es 40 USA dollar korul mozognak.
LolEsports-on meg mindig aruljak oket.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Szefmester
2014.09.03. 07:31
A japcsik mázliját Proxival nem lehet megoldani?

RTW: Eléggé várós már. Remélem a látogatók nem fognak bepánikolni egy 2G-s hullámvasút látványától.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!