iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.09.03.

Dátum | 2014. 09. 03.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Pénteken jön az új konzolokra a Warriors Orochi 3 Ultimate Mindenki legnagyobb örömére a Koei Tecmo taktikai akciójátéka most pénteken megjelenik Xbox One-ra és PS4-re. Az eredetileg PS3-ra és PS Vitára megjelent játékot némileg felhúzták a Nintendo Wii U-ra, ahol megkapta a "Hyper" alcímet, majd ezt méginkább feltornázták PS4-re és Xbox One-ra, így kiérdemelte az "Ultimate" jelzőt a neve mögé. Akárhogy is, mivel a játékban rengeteg ellenféllel kell megküzdenünk, mindenképpen hasznos az új gépek nagyobb memóriája és több ereje. Ezen kívül pedig az Ultimate-ben minden benne lesz, amivel korábban már bővítették a játékot, így például az olyan extra karakterek is, mint Sophitita a Soulcaliburból, vagy Kasumi a Dead or Alive-ból. Ráadásul érkezik egy teljesen új Gauntlet mód is, ahol öt harcos elkészítése után különböző küldetéseket vállalhatunk egy dinamikusan változó harctéren, továbbá jön egy szintén új 3v3 Duel mód is.
Ingyenes Forza Motorsport 5 a hétvégén Sőt, nem is a hétvégén, mert már holnaptól ingyenes az akció: minden Xbox Live Gold-előfizető ingyenesen próbálhatja ki a játékot vasárnap estig. Valószínűleg nem véletlenül döntött így a Microsoft: az Xbox One ugyanis a héten számos országban megjelenik hivatalosan is (köztük Magyarországon is), így sok újonc próbálhatja ki magát a pályákon - ami után a Microsoft reményei szerint kedvet kapnak majd ahhoz, hogy megvegyék a teljes játékot is. Friss képeken az Assassin's Creed Unity és Rogue Ömlesztve kaptunk néhány új képet a Ubisofttól, melyek egyaránt mutogatják az új konzolokra és PC-re érkező Unity-t, meg az előző konzolokra érkező Rogue-ot.
Leépítések a Zenimax Online-nál Pete Hines, a Bethesda marketinges vezetője erősített meg a hírt, mely szerint tetemes mennyiségű munkaerőt épít le a Zenimax Online. Az úriember szerint ez egyébként normális, ugyanis egy ekkora MMO fejlesztésére rengeteg embert vesznek fel a stúdiók, akiknek egy részére már nincs szükség később. Ráadásul az indulásra az ügyfélszolgálati részleget is jelentősen felduzzasztották, hiszen egyszerre kellett számítaniuk sok panaszra és kérdésre. "Most azonban, hat hónappal a megjelenés után egy remekül működő online közösségünk van, a játék pedig simán fut" - mondta Hines, ügyes marketinges nyelvezettel utalva arra, hogy messze nincs akkora bázisa a játéknak, mint amekkorára korábban számítottak. Az úriember hozzátette, a leépítések nem fogják befolyásolni a játék további fejlesztését és bővítését, mint ahogy a konzolos verziók elkészültét sem. Tudjunk meg többet a Call of Duty: Advanced Warfare többjátékos részéről Ha még nem tudnád kívülről, mitől lesz jobb és másabb az Advanced Warfare multiplayer szekciója, mint a korábbi Call of Duty-epizódoké, akkor érdemes megtekintened a lenti videót, ahol a készítők részletesen bemutatják az exoskeletont, a testreszabhatóságot, a pályákat és a játékmódokat. A végleges anyag november 4-én jelenik meg PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és PC-re.
Dátumot kapott a Project CARS Habár korábban még november 14-es megjelenést emlegettek, valójában egy héttel később, november 21-én tehetjük rá a mancsunkat az egyik legszebbnek tűnő autós játék PC-s, Xbox One-os és PS4-es verziójára. A Wii U-s változat továbbra is valamikor 2015-ben érkezik, és később lesz Oculus Riftes és SteamOS-es változat is. Holnap a Bayonetta 2-ről beszél a Nintendo A Bayonetta első részének egy kisebb, de annál fanatikusabb rajongótábora van. Ez a rajongótábor nagyon mérges volt akkor, mikor kiderült, hogy a folytatás csak Wii U-ra jelenik meg. Aztán jött a Nintendo, és elmondta, hogy ha ő nem finanszírozza a fejlesztést, akkor soha nem lett volna második rész, szóval felesleges mérgesnek lenni. Na, nagyjából azóta nem is nagyon hallottunk a játékról, de ez holnap megváltozik: a Nintendo egy külön Directet tart majd a Bayonetta 2 számára holnap délben, melynek keretein belül részletesen bemutatják az anyagot. A végleges játék egyébként október 24-én jelenik meg, és mellé adják az első rész Wii U-s portját is. Destiny - ilyen lesz az egyik PS4-exkluzív pálya Az Exodus Blue egy közepes méretű, kifejezetten az intenzív tűzharcokra kihegyezett pálya, melyen 3v3 vagy 6v6 felállásban lőhetjük szét egymást. A térkép Skirmish, Control, Salvage, Clash és Rumble játékmódokat támogat.
Készítsd el saját fegyvereidet a Saint's Row 4-ben A Volition úgy döntött, ideje kiadni a fejlesztői csomagot (SDK) a Saint's Row 4-hez. Ennek első felvonásaként saját fegyvereket készíthetünk majd, melynek alapjait a harmadik és a negyedik részből válogathatjuk össze. Már előre félünk. Változott a The Evil Within megjelenési dátuma Míg korábban mi, európaiak október 21-re várhattuk Shinji Mikami brutálisnak tűnő horrorjátékát, addig most már véglegesen október 14-e lesz a megjelenés napja. Ezzel egyébként egyszerre kapjuk meg a játékot amerikai felebarátainkkal. Hangulatos lesz az Alone in the Dark: Illumination Legalábbis ha a frissen kiadott, hivatalos screenshotokból és artworkökből indulunk ki. Nézzük. Screenshotok:
Artworkök:
Valamivel készül Samsung Gear VR-re a Harmonix A Rock Bandért és a Dance Centralért felelős Harmonix erősen dolgozik valamin a Samsung frissen bejelentett VR-headsetjére. Egyelőre ennyit tudunk, meg annyit, hogy a stúdió egyik grafikusa azt írja, alig várja, hogy meglássuk, milyen őrültséget találtak ki nekünk. A Baldur's Gate-ek után most az Icewind Dale is kap egy nagy adag törődést A Beamdog a két Baldur's Gate felújítás után nekiesett még egy Infinity Engine-es játéknak. Az Icewind Dale felújított változatában természetesen benne lesz mindkét kiegészítő, plusz extra questek, fegyverek, hatfős koop, stb. Megjelenés egy hónapon belül, 20 dolláros áron.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. magerg
2014.09.04. 08:20
Ez az új exo-s CoD igazi vérpistikéknek való móka lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. SnowCat
2014.09.04. 09:20
Icewind Dale-nek örülök, bár szkeptikus vagyok, mert ott a végén hogy ios, meg androidra is jön. Kíváncsi vagyok mennyire lesz "enhanced".
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. madcaptain
2014.09.04. 10:43
Komolyan mondom a Destiny koltsegvetesenek 60-70% marketingre megy el.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. i2k010 SnowC...
2014.09.04. 11:43
Én a Unity Engine miatt félek... Rettenetesen nem szeretem, mert anti-honosítás motor.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Maxcube
2014.09.04. 12:18
Na úgy látom értelmetlen lesz megvennem a cod-ot....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. gabeszmake... Maxcu...
2014.09.04. 13:40
Szerintem is mivel van már egy Titanfall
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Maxcube gabes...
2014.09.04. 14:15
Hát bizony nem nehéz észrevenni hogy copy
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. otherl madca...
2014.09.06. 02:01
Minden AAA-s címnél arra megy el.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!