iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.09.09.

Dátum | 2014. 09. 09.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Battlefield 4: Final Stand - az utolsó DLC? "Már a kezdetektől fogva tudtuk, hogy a Final Stand DLC-vel egy olyan új arcát szeretnénk megmutatni a játéknak, ahol minden egy kicsit más. Máshogy viselkednek a fegyverek és a járművek, minden egy kicsit más" - ecsetelte a DICE. Oroszországban járunk, ahol a jeges pusztákban a tudósok egy titkos bázison kísérleteznek a jövő fegyvereivel. A Final Stand négy új pályával érkezik, melyek leginkább a pörgős közelharcra koncentrálnak, változatos terepviszonyok között. A játékosok felfedezhetnek mindenféle titkos fegyver-prototípust, mint például a Rail Gun, vagy a lebegő Hover Tank.
Új konzolokra jön az APB Reloaded A hányattatott sorsú APB Reloadeddel kapcsolatban az első meglepetés, hogy még mindig él. A második, hogy a készítők elhozzák Xbox One-ra és PS4-re, még 2015 közepén. A készítők szerint megoldható, hogy a játékosok áthozhassák korábbi karaktereiket PC-ről, de egyelőre a Microsoft és a Sony nagyon ellenzi ezt. Tényleg 500 milliót költött az Activison a Destinyre A kiadó európai vezetője, Roy Stackhouse úgy gondolja, hogy a hatalmas összeg azt bizonyítja, hogy a kiadó teljesen megbízik a játék sikerében. "Hogy némi keretet adjunk ennek az 500 millió dollárnak, el kell mondanom, hogy ez a teljes költség, a fejlesztéssel, gyártással, marketinggel, meg minden mással együtt. Habár nagynak tűnik ez a summa, nem kizárólag a fejlesztésre költöttünk ennyit". "Szerintem ez is azt mutatja, hogy megbízunk a Bungie-ban és a játékban. Az Activision ebben a legjobb: keresünk egy megfelelő partnert, aki egy olyan játékot tud készíteni, mint a Destiny, és ezt elhozzuk a piacra. Úgy tűnik, hogy a megjelenés után nagyon sokan vetődnek majd rá a játékra". Aranyba fordult az Alien: Isolation Amit azzal ünnepel a SEGA, hogy kilenc darab rövidebb előzetest ad ki, melyekből ma érkezett meg az első. A végleges játék október 7-én lát majd napvilágot.
Túl kemény volt a The Sims 4 névszűrője A Maxis talán kicsit túl keményre lőtte be a The Sims 4-ben a karakterek nevét szűrő algoritmust, az ugyanis nem engedi az olyan szavakat, mint a "gay", a "queer", a "lesbian" és a "homosexual" - tehát gyakorlatilag a homoszexualitáshoz kapcsolódó néhány jelzőt tiltotta ki a stúdió. Most az Electronic Arts már azon az állásponton van, hogy a Sims mindig is arról szólt, hogy megengedte a játékosoknak, hogy "úgy alakítsák a történeteiket, ahogyan akarják", ez pedig "független a nemi preferenciáktól". Ennek megfelelően hamarosan egy patch-csel oldják majd fel a korlátozásokat. Késik az előző generációs Middle-earth: Shadow of Mordor Míg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra október 3-án érkezik meg a Warner Bros. játéka, addig a PS3-as és Xbox 360-as verziókra egy kicsit várnunk kell, pontosan november 18-ig. Dátumot kapott a Neverending Nightmare A Retro/Grade által fejlesztett, zseniálisan kinéző pszichológiai-horror végre dátumot kapott, és az közelebb van, mint gondoltuk volna. Egészen konkrétan szeptember 26-án jelenik meg az anyag PC-re, és különös módon Ouyára is. A játékot eredetileg a Kickstarter indította el, bár nem sokon múlott a bukás: egy rajongó többet adományozott, mint amennyit megengedhetett volna magának, így néhány másik adakozó dobta végül össze a pénzt, hogy a srác visszavehesse a támogatását.
Sherlock és Watson csatlakozik a The Great Ace Attorney szereplőihez Egyelőre csak Japánban jelentette be a Capcom a The Great Ace Attorney-t, és egyelőre nem tudjuk, hogy készül-e belőle nyugati verzió. Mindenesetre ettől függetlenül érdekes, hogy a Nintendo 3DS-re készülő anyag szereplőihez csatlakozik Sherlock Holmes és Watson doktor is, valamint egy egyelőre ismeretlenül hangzó nevű lány, Iris Watson. Nyárvégi akciók a Humble Bundle-ön Már lassan minden második nap akciók vannak a Humble Bundle-ön, így talán nem meglepő, hogy most épp a nyár vége az alkalom arra, hogy el tudjunk költeni egy rakást pénzt. Folyamatosak a villámakciók és az 1 dolláros játékok, de olyan remek ajánlatokat is kifoghatunk, mint az Amnesia: The Dark Descent és a Batman: Arkham Asylum GOTY Edition, kereken 4,99 dollárért. Most már törpéket is bevesznek... ööö, focistának? Egy elég mókás bug maradt benne a Madden NFL 15-ben, aminek eredményeként néha egyes játékosokat nagyon piciben jelenít meg a program. Mondani sem kell, mennyire szórakoztató, ahogy ezek a kis picurkák rohangálnak a rendes méretű játékosok között. Az EA Sportsnak úgy tűnik, hogy van némi humorérzéke, mert amíg dolgoznak a javításon, kiadtak egy vicces előzetest, ami erre épít.
Új vezetékes headset készült a PS4-hez A vezetéknélküli Gold Wireless Headset után érkezik a Silver Wired Stereo, ami a nevének megfelelően, nos, vezetékes. Az eszköz egyébként nem csak a PS4-hez, de a PS3-hoz is használható lesz, és kapunk hozzá egy 3,5mm-es jack csatlakozót is, amivel még a PS Vita és egyéb eszközök esetében sem kell lemondanunk róla. A cucc 7.1-es virtuális surround hangzást generál, hátrahajtható mikrofont találunk rajta, meg hangerőszabályzót és némítót, mindezt 69,99 dollárért.
Steamre költözik a Resident Evil 5 és a Dead Rising 2 is Két újabb játék menekül el a Games for Windows Live nevű süllyedő hajóról. A Capcom a Super Street Fighter IV: Arcade Edition után a Dead Rising 2-t és a Resident Evil 5-öt is átviszi a Steam rendszerébe. Hogy mikor, az egyelőre kérdéses, azt mondta a kiadó, hogy valamikor a jövő év elején.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. codex
2014.09.09. 23:37
Csak nehogy pofára esés legyen abból a nagy Destiny sikerből. Kíváncsi leszek mi lesz belőle. Nem arról van szó, nekem is nagyon tetszik a játék, annak ellenére, hogy nincs időm játszani. De olyan nagyon elbizakodottak, csak be is jöjjön a számításuk.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Avisto
2014.09.10. 00:08
Kicsit Frei Tamásosnak tűnik ez az 500 millát költöttünk szöveg. Mit ér az egész ha ebből 450 a marketingre megy el?
(nem mondom hogy így van csak olyan semmit mondó ez így)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Zolti77
2014.09.10. 06:27
Ez a nagy összegű játék valahonnan ismerős, jah megvan SWTOR rémlik valakinek " legnagyobb költségvetés, több mint 600milla stb. " aztán mi lett belőle.... Free to play
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Stormrage
2014.09.10. 07:18
jo az SWTOR, annak ellenere, hogy volt 1-2 melypontja, mostanra eleg jol kiforrotta magat, elvezheto, de kellett neki ez a tobb mint 2ev..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Dobos911
2014.09.10. 08:41
Hát szerintem ezt az APB-t előbb PC-re kéne megcsinálni normálisra, nem pedig nextgenre kiadni!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. tokyofej
2014.09.10. 15:39
Az Alien-videóban miért menekül olyan lassan a tag, mintha holdi gravitáció lenne?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!