iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.09.15.

Dátum | 2014. 09. 15.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Shadow Warrior - előzetesen a next-gen verzió Még az ősszel megjelenik Xbox One-ra és PS4-re a Shadow Warrior, ami annak rendje és módja szerint 1080p-ben és 60fps-sel fut majd a két konzolon. A grafikát felpumpálták kicsit, és például a PS4-en a karddal történő kaszabolás kivitelezhető lesz a touchpaden is.
Új játékmód a Call of Duty: Advanced Warfare-ben A Call of Duty-sorozat sosem szűkölködött játékmódokban, de az Advanced Warfare tovább növeli a listát. Az új játékmód neve Momentum, és a Call of Duty: World at Warban megismert War játékmód inspirálta. Tulajdonképpen egy Domination-szerű módról van szó, csak éppen az összes elfoglalandó pont (öt darab) egy egyenes vonalon kapott helyet.
Még egy dolog, amit a jelenlegi 3DS nem fog tudni A Nintendo ugyebár pár hete jelentette be a fantáziadúsan New 3DS-re keresztelt... nos... új 3DS-t, amibe egy kicsit több memóriát és erősebb processzort tettek. Ugyan a játékok jelentős részének futtatásához erre nem lesz szükség, tehát a jelenlegi 3DS is elbír majd közel mindennel, ami a jövőben érkezik, más áldozatokat lehet, hogy kell majd hozni. Az első ilyen áldozatra akkor fogunk rákényszerülni, ha az új Super Smash Bros mellett az internetböngészőt is futtatni akarjuk a "régi" 3DS-ünkön. Ez ugyanis nem fog menni, mint ahogy egyébként a Miiverse sem fut majd a játék mellett. Nem kell aggódni, jön a Chivalry a régi konzolokra A készítők beígérték, és ugyan a PC-s megjelenés óta nem lehetett hallani a játékról, továbbra is napirenden van a Chivalry: Medieval Warfare megjelenése PS3-ra és Xbox 360-ra. Annyira napirenden van, hogy még ősszel meg is érkezik.
DriveClub - októberben három ajándék PS Plus-játék lesz Ahogy arról már sokszor írtunk, októberben kétféle módon jelenik meg a Sony új autóversenyzős játéka, a DriveClub. Lesz egy teljes verzió, teljes áron, és lesz egy előfizetők számára ingyenes verzió, megvágott tartalommal. Na, most arra is fény derült, hogy ez az utóbbi egyébként a szokásos két ingyenes játék mellé érkezik, tehát nem üti ki egyik lehetőséget sem. Kiderült egyébként az is, hogy a játékot annyira jól sikerült betömöríteni, hogy mindössze 17GB-ot nyom, az indításhoz pedig elég az első 3,5GB-ot letölteni. Karakterek a Borderlands: The Pre-Sequelben Újabb fejlesztői napló érkezett a Borderlands: The Pre-Sequelhez, melyben ezúttal négy karakter mutatkozik be, melyek közül mindegyik más osztályba tartozik, másféle képességekkel. A The Good, The Bad, The Terrible és a Claptrap néven bemutatkozó formációból nagyjából már sejtitek, miről lehet szó.
Wii U-kontrollerként lesz használható a 3DS Úgy tűnik, hogy a Super Smash Bros. új verziójában kontrollerként használhatjuk majd a 3DS konzolunkat. Arról egyelőre nincs információnk, hogy a Nintendo bevezeti-e ezt a lehetőséget minden játékban, de azt biztos, hogy kifejezetten hasznos lenne.
Megszállta az ördög a PS4-et Legalábbis némelyiket, ugyanis különböző felhasználók arról számoltak be, hogy konzoljuk egyszercsak elkezdte véletlenszerűen kiadogatni a lemezeket, és alkalmanként pittyegni, mindenféle különösebb ok nélkül. Annyi panasz érkezett hirtelen, hogy a Sony is elkezdett foglalkozni a dologgal, és készített egy videót a probléma megoldására. Ezek szerint nyomva kell tartanunk a bekapcsoló gombot, amíg nem hallunk két pittyegést. Ezt követően várnunk kell 30 másodpercet, majd kihúzni a konzolt az áramból 3 percre. Ha ezután visszadugjuk és visszakapcsoljuk, elvileg minden rendben lesz. Ha mégsem, akkor a Sony-t kell keresni, és kiküldenek egy hivatásos ördögűzőt.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!