iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.09.18.

Dátum | 2014. 09. 18.
Szerző | Mastigias
Csoport | JÁTÉK

Ilyen lesz a Battlefield Hardline Hotwire többjátékos módja Játékmenet videón csodálhatjuk meg a Hotwire nevezetű multis mókát, melyben a pandúrok üldözik a rablókat. No de egy videó többet mond minden szónál, ezért nem is raboljuk (hehe) tovább az időtöket, íme:
20 percnyi Metal Gear Solid 5 játékmenet A ma indult TGS 2014-ről érkezett ez a remek gameplay, melyben az öreg Snake-et csodálhatjuk meg akció közben. Kojima mester azt is megerősítette, hogy a The Phantom Pain jövőre érkezik. Pluszban kaptunk egy Quietes előzetest is.
Akcióban Maya, a nem méhecske a Killer Instinct Season 2-ben TJ Combo mellett Maya lesz a második évad új karaktere, az október 15-én érkező játékból őt nézhetjük most meg, hogyan is gondolja a többiek megnevelését.
Mától már játszható a teljes verziós FIFA 15 Viszont csak azoknak, akik EA Access felhasználók, ők Xbox One-ra már tölthetik is a focis őrület aktuális epizódját - a beugratás annyi a dologban, hogy mindössze 6 órán keresztül játszhatnak vele. Cserébe az elért eredményeket nem vesztik el. Mindenki másnak várnia kell még egy hetet, a hivatalos megjelenés ugyanis szeptember 25. Sebaj, addig is ott a demó. A PES 2015 demóra még várnunk kell Maradva a foci témánál: a PES 2015 demójának tegnap kellett volna megjelennie Európában, helyette viszont Ázsiában vált elérhetővé. Trükkösebbek megkerülhetik a dolgot: PS4-en a megoldás annyi, hogy létrehozunk egy Hong Kong-i illetőségű PSN fiókot, Xbox One-on pedig csak a helyi beállításokat kell megváltoztatnunk. A kipróbálható verzióban a Real Madrid, az Atletico Madrid, az FC Barcelona, az Athletic Bilbao, a Bayern München, a Juventus és a Napoli kapott helyett, a meccsek maximum 10 percesek lehetnek. Jövő hónapban érkezik a Need for Speed Rivals: Complete Edition A csomag október 24-én érkezik PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra, és benne foglaltatik az összes megjelent kiegészítő a játékhoz (Ferrari Edition Special Complete Pack, Simply Jaguar Complete Pack, Concept Lamborghini Complete Pack, Koenigsegg Agera One, Complete Movie Pack, Loaded Garage Pack). Trailer-time!
Itt az első Hellraid gameplay Megjelenés jövőre PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.
Jövő hónaptól dobozos Minecraft PS4-re És az megvan, hogy a Microsoft bekebelezte a Mojangot?!
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. Dobos911
2014.09.19. 08:22
Hát a ez elején azt hittem, hogy valami Need for Speed a hardline trailer-re!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. kray
2014.09.19. 09:48
Ez a Hellraid kicsit olyan, mint régen a Dark Messiah volt?
Amúgy engem a Killer Instict kicsit lelombozott. Nem érzem rajta, hogy olyan húú de nagyon kitettek volna magukért a srácok, aztán persze kitudja, de az új MK szerintem sokkal jobb lesz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. gabesz7630
2014.09.19. 10:59
Ezeken a matal gear karaktereken mindig olyan jot virulok.
A csajon jo a borshader, a szokasosnal jelentosen jobb arc modell, franko kannakkal (azon volt a hangsuly az latszik mivel a japo noknek nincs), de akkora valla van mint egy amcsifoci jatekosnak felprotektorozva.
A fickok feje viszont valami ultra groteszk, metrosexual, alig ferfi, hormonzavar, valamik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2014.09.19. 12:14
hat igen kb ugynez ki. semmi koze a battlefieldhez, nemertem miert kell elszarni egy ilyen cimet...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. magerg
2014.09.19. 13:30
A Hellraid inkább áll közelebb egy középkori Dead Island-hez, mint a Dark Messiah-hoz. Ez a szabad járkálásból meg a random lootolásból is látszik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. i2k010 gabes...
2014.09.19. 14:17
"mivel a japo noknek nincs"

Istenem, hogy mennyire tévedsz! Nem mellesleg, túláltalánosítasz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!