iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.09.29.

Dátum | 2014. 09. 29.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Új engine-en dolgozik a Square Enix? A kiadó legalábbis bejegyeztette Európában a Dawn Engine védjegyét, amiről egyelőre abszolút semmit nem tudunk. Vajon mi történt a Square Enix előző, nagy csinnadrattával felvezetett, ám eddig sehol nem használt Luminous Engine-jével? DriveClub - autóval a klubba A Sony napokon belül megjelenő autóversenyzős játéka a régi toposzt reciklálja, mely szerint elég megjelenni egy klub előtt egy menő autóval, és már tapadnak is a csajok. Szerencsére az előzetes a végén előtt poénnal azért megmenti magát.
Dragon Age Inquisition - egy óra játék, karakterkészítés A BioWare több mint egy órán keresztül közvetített az új Dragon Age-ből, így nem csak egy rakás új játékmenet-elemet láthattunk, de egy teljesen új régiót is, illetve magát a karakterkészítés folyamatát. Drake ennél már nem lehet next-genebb A Naughty Dog 30. évfordulóján megrendezett művészeti kiállításon sikerült valakinek lefotóznia egy eddig nem látott képet az Uncharted 4 főszereplőjéről. Mivel az E3-as bemutató óta nem láttunk semmit a játékból, és mivel továbbra is döbbenetesen néz ki Drake modellje, úgy gondoltuk, ez is megér egy misét. Ráadásul ne felejtsük el, az új Uncharted bizony 60fps-sel fut majd a PS4-en!
Közösségi finanszírozással készülne el a Half-Life rajongói film A Downfall of Evolution alcímmel készülő Half-Life rajongói film 40 perc hosszúságú lenne, amire a készítők az IndieGoGo oldalon szeretnének összekalapolni 20 ezer dollárt. A két új előzetes alapján egy abszolút profi anyagra számíthatunk, ráadásul még a Hollywood felirat is felrobban benne.
Nem lesznek mikrotranzakciók a PC-s Ryse-ban Az Xbox One-os verzióban némileg meggyorsíthattuk a fejlődésünket, ha hajlandóak voltunk egy kis pénzt kicsengetni. Ez a lehetőség nem lesz meg a PC-s változatban, ugyanis a Crytek minden mikrotranzakciót kivesz a játékból. The Evil Within - minden golyó számít A Resident Evil atyja, Shinji Mikami által készített The Evil Within annyira komolyan veszi a klasszikus túlélőhorrorokhoz való visszatérést, hogy bizony minden egyes golyó számítani fog, nem szórhatjuk felelőtlenül az ólmot. Tartalékolni kell a lőszert, okosan kezelni a rendelkezésünkre álló erőforrásokat, vagy ha egyik sem sikerül, akkor futni az életünkért.
Tudjátok, mi hiányzott az életetekből? A LEGO Doom! Rendkívül cuki Pinkydemon, még annál is cukibb Lebegő Kerek Démon, és egyáltalán, annyira menő és aranyos az Iain "Ochre Jelly" Heath által készített, többszintes LEGO Doom kollekció, hogy meg kell zabálni.
És ha már cukiság, akkor New Nintendo 3DS Ha már ennyire felment a cukiság-faktor, akkor töltsük is túl az alább látható New Nintendo 3DS reklámmal, ami könnyen lehet, hogy az egyik legaranyosabb reklám, ami valaha videojáték-témában készült.
Nagyobb adag ízelítő az Until Dawnból Az eredetileg PS3-ra és Move-ra készülő, majd PS4-re és sima kontrollerre váltó, teljesen átalakult horrorjáték remekül néz ki, és kellően ijesztő is. Legalábbis ez alapján a 10 perc alapján biztosan.
Alien Isolation - az első 18 perc A YouTube egyik leghíresebb játékokkal foglalkozó streamere, PewDiePie rátette a kezét az új Alien-játékra, és megmutatta nekünk annak első 18 percét. Az úriembernek van egy sajátos stílusa, ami miatt egyébként legalább annyian utálják, mint szeretik, de ha a játékra próbálunk koncentrálni, nagy baj nem lehet.
Folytatja a DDoS-támadásokat a Lizard Squad A mostanában egyre aktívabb hírhedt "hackercsoport" ezúttal a Destiny és a Call of Duty szervereit vette célba a túlterhelésre építő DDoS-támadásaival, de nem sokkal később az Electronic Arts szerverei is célpontokká váltak. Habár a csoport Twitter-csatornája szerint a támadások sikeresek voltak, a Call of Duty és a Destiny szerverei pusztán rövid időre tapasztaltak nehézségeket, és az Electronic Arts is hamar kapcsolt, és megoldotta a problémát.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. ptaylord
2014.09.29. 23:33
Kihagyhatatlan Steam ajánlat:
Facebook: Save 0% on Torchlight II during this week's Midweek Madness*!
*Offer ends Friday at 10AM Pacific Time
http://store.steampowered.com/news/14538/
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Benny
2014.09.29. 23:40
Ez az alien rohadt jó lesz csak miért izzad benne mindenki? :-D
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Bzsolt
2014.09.30. 10:00
Az Alien-ből tök jó ez az első részt feldolgozó játék, de igazából az Alien film sorozatnak a második része volt a legjobb!!! Az Alien Vs Predator 1-2 játékokat kéne folytatni, azok nagyon jók voltak. Ez inkább egy interaktív film.
Majd végignézek YouTube-on egy végigjátszást, az se lesz más sry.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. BReal
2014.09.30. 11:59
Nem tudom, én sokkal jobban összeszartam magam az Alien első részétől. Az első rész inkább sci-fi horror, a második sci-fi akció. Persze a 2. rész is nagyon jól sikerült, de nekem a Nyolcadik utas: A halál az etalon.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Shinjiii
2014.09.30. 19:48
Óóó, ez a barom, idióta PDP istenem... Véletlen rákattintottam a videóra, későn láttam meg a pofáját...

Még egy évre elteltem a gyerekkel, hogy láttam belőle 5 mp-et...


A Torchlight II akciót nem értem... Ironikus voltál?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. ptaylord Shinj...
2014.10.01. 00:35
Nem, teljesen komoly voltam Tegnap FB-re a Steam postolta ki a lent kimásoltakat. A postot azóta eltávolították/ javították. Elég nagy oltás indult meg alatta
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?p=35769150
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!