iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.10.27.

Dátum | 2014. 10. 27.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

The Crew - optikai tuning Mindenféle testreszabási lehetőséget mutat be nekünk a The Crew új videója, ami ismét alátámasztja a tényt, hogy itt ténylegesen egy autós MMORPG-vel van dolgunk, annak minden vonzatával együtt (lootolás, XP-szerzés, stb...).
720p-re korlátozódik a PS4-es Share Play Éppen ma írtunk róla, hogy érkezik PlayStation 4-re a Share Play. Most az is kiderült, hogy a felbontást 720p-re, a framerate-et pedig 30fps-re korlátozza a rendszer, azonban a beszámolók szerint a képminőség ettől függetlenül impresszív, és alig-alig ad hozzá késleltetést a kliens konzolján. A képminőség és a sebesség persze a hoszt és a kliens internet-sebességétől is függ majd, így a Gaikai technológiájára épülő Share Play ezek függvényében szabályozza majd a felbontást is. Új dátumot kapott a Lords of the Fallen Oké, nem nagy a változás: eddig úgy volt, hogy október 31-én jelenik meg a játék, most ezt kicsit előre hozták, október 28-án érkezik világszerte. 50 dollárral csökken az Xbox One ára az Egyesült Államokban A Microsoft nagyon eltökélt abban, hogy nem fog kikapni hazai pályán a PS4-től, és mivel a megjelenés óta eltelt egy évben mindössze egy hónapban tudta megelőzni az Xbox One a Sony konzolját, így az ünnepi szezonra valami nagyobbal készül. Konkrétan november 2-ről december 3-ig minden Xbox One csomag ára 50 dollárral csökken, ami azt jelenti, hogy az új fehér konzolt Sunset Overdrive-val, vagy a fekete konzolt a hamarosan megjelenő Assassin's Creed Unityvel mindössze 349 dollárért (!) meg lehet majd venni, míg az 1TB-os merevlemezzel érkező Call of Duty: Advanced Warfare csomag ára 449 dollár lesz. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a Microsoft tervez-e máshol is hasonló akciót.
Még idén jön a Telltale-féle Game of Thrones Egy ideje már nem hallani a The Walking Dead és a The Wolf Among Us készítőinek új játékáról, mely a sokak által imádott Game of Thrones-regényeket veszi alapul. Egyelőre konkrét megjelenési dátumot sem tudunk. Azt azonban Laura Perusco a stúdiótól hajlandó volt elárulni, hogy az első epizód egészen biztosan megjelenik még idén. Megjelent az Xbox 360-as Grand Theft Auto: San Andreas Ugyan előző héten még azt írtuk, hogy PS3-ra is kijöhet a játék, úgy tűnik, hogy mégis maradt csak Xbox 360 mellett. A San Andreas tizedik évfordulójára adta ki a Rockstar ezt a verziót, ami egyébként nem kifejezetten egy felújított változat, de néhány dolog azért fejlődött: 720p-s felbontásban fut, és jelentősen megnövelték a látótávolságot a fejlesztők.
Még mindig nem az igazi a DriveClub A hétvégén egy újabb nagyobb javítást kapott a DriveClub, ami a készítők szerint javít az online rendszerek sebességén, stabilabbá teszi a versenyeket, és talán az olyan dolgok is betöltődnek már emberi időn belül, mint például a leaderboardok. Az Evolution azonban elismeri, hogy további munkára van szükség ahhoz, hogy minden a helyére kerüljön, így egyelőre továbbra sem tud a stúdió tájékoztatást adni arról, hogy mikor érkezik a PS Plus-előfizetők számára ingyenes verzió. Nem mindig mászkálhatunk szabadon a Metal Gear Solid 5-ben Ugyan a játék tulajdonképpen nyitott világú, Hideo Kojima sokszor hangsúlyozta, hogy ezt nem úgy kell elképzelni, mint mondjuk a Grand Theft Auto 5-öt - vagyis Snake nem fog megállni félúton horgászni. Ettől függetlenül lesznek mellékküldetések, és egyébként szabadon bejárhatjuk majd a területeket, de nem mindig! Ha elfogadunk egy küldetést, akkor az egy adott zónán belül aktiválódik, nekünk pedig abban a zónában kell maradnunk, különben bukjuk a missziót - mint ahogy akkor is elbukhatjuk, ha túl sokáig húzzuk az időt, és nem térünk a lényegre. Új tévéreklámot kapott az Assassin’s Creed Unity A francia forradalom idején úgy tűnik, hogy elég nagy volt az egy négyzetméterre jutó orgyilkosok száma, legalábbis ha az új tévéreklámból indulunk ki.
Új konzolokra jön a Slender: The Arrival Az eredeti PC-s verziót némileg felújító és kibővítő Xbox 360-as és PS3-as változat tavaly szeptemberben jelent meg, az extra tartalmakat pedig aztán megkapták a steames felhasználók is. Most azonban a játék elkészül az új konzolokra is, egészen konkrétan Wii U-ra, Xbox One-ra és PS4-re, de hogy mikor, az egyelőre kérdéses. Még mindig tervben a Suspend/Resume PS4-re A PlayStation 4 bemutatásakor kiemelte a Sony, hogy a konzol képes lesz azonnal a játékba dobni minket bekapcsolás után, pont ott folytatva azt, ahol abbahagytuk - ez az Instant On, vagy a Susped/Resume. Ezt a lehetőséget azóta már megkapta az Xbox One, de a PS4-ből továbbra is hiányzik, és sokan hiányolják is. Akárhogy is, Murray Hume az SCEE alelnöke elmondta, ez a lehetőség továbbra is tervben, de még mindig nem tudják megmondani, mikorra várható az implementálása. Far Cry 4 - börtönsztorik További karaktereket ismerhetünk meg a Far Cry 4-ből, illetve új területeket is láthatunk a játék friss előzetesében. És ugyan nagyon szép vidékeket tárnak elénk, a Royal Army börtöne azért nem tűnik kifejezetten barátságosnak.
60 főt bocsátanak el a WildStar fejlesztőitől A kiadó NCSoft bejelentette, hogy a cégen belüli stúdióknál nagyobb leépítések várhatóak a közeli jövőben. Ennek első körében 60 dolgozót küldenek el a WildStar fejlesztéséért felelős Carbine Studiostól, aminek vélhetően nem kis köze van ahhoz, hogy a játék messze nem teljesített az elvárásoknak megfelelően - így például az ünnepekre tervezett külön tartalmat is visszamondták. Az NCSoft egyértelművé tette, hogy a jövőben továbbra is támogatja és frissíti majd különböző MMO-it, így a WildStar, az Aion, a Lineage és a Guild Wars sem marad új tartalmak nélkül, azonban ezen túlmenően már inkább más területekre koncentrálna a kiadó: a tabletes és mobilos játékokra. Éppen ezért is vágtak bele abba a teljes céget érintő átszervezésbe, melynek folyományaként valószínűleg még sokan mondhatnak majd búcsút állásuknak. A hivatalos közlemény szerint az ArenaNet kivételével az összes nyugati stúdiót érintik majd a leépítések.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. asdsa
2014.10.27. 22:30
"Az NCSoft egyértelművé tette, hogy a jövőben továbbra is támogatja és frissíti majd különböző MMO-it, így a WildStar, az Aion, a Lineage és a Guild Wars sem marad új tartalmak nélkül, azonban ezen túlmenően már inkább más területekre koncentrálna a kiadó: a tabletes és mobilos játékokra."

Támogatom!
Igényes MMO-k helyett gyártsanak inkább ipari hulladék mobil szarokat, mert az kell a népnek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Bzsolt
2014.10.28. 00:02
Ebbe a wildstar-ba sajnos bele sem kellett volna kezdeniük. A kezdeti videók nagyon jók voltak, aztán irányt váltottak, és teljesen más lett. Ez a végeredmény meg egészen pocsék lett. Ezen nincs mit csodálkozni. Az NCsoft nagy játéka a Lineage2 volt Gracia-ig, Aion is félkészen került ki, kár érte, hogy kiadták a kezükből, simán befejezhették volna idővel. Az GuildWars meg külön van, Az arénanet külsős stúdió, saját ötletekkel és iránnyal, aminek csak a kiadását végzik, nem úgy mint a Carbine.
Tényleg kár az NCsoft-ért.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Kerty
2014.10.28. 00:54
Tegyék f2p-re át a Wildstart, ezt már eltolták úgy is... és fejezzék már be végre a Lineage Eternal-t
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. KatonaKM
2014.10.28. 06:31
Ez a nő...tiszta Matolcsy szeme van.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. mikej95
2014.10.28. 11:40
Még olcsóbb az XB0ne, nagyon elkeseredettek lehetnek(vagyis nem mert 2. ként is pénzügyi rekordokat döntenek). Én még így is a PS4-et választanám: beletehetek akármilyen háttértárat, rácsatlakoztathatom a legolccóbb kici kínai perifériát, stb. MS-es doboznál csak az ő cuccaikat vehetem 2x-es áron vagy garivesztéssel babrálok vele.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!