iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.10.28.

Dátum | 2014. 10. 28.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Valaki 3D nyomtatott egy fegyvert a Destinyből Egy rajongó, aki láthatóan ért a 3D nyomtatáshoz, és még a fegyver részleteinek megalkotására is oda tudott figyelni, úgy gondolta, hogy szüksége van egy életnagyságú mordályra a Destinyből. A választása a Thunderlordra esett.
Mi várható az Evolve alfatesztjében? Nos, erről beszélnek a lenti videóban a fejlesztők. Ráadásul most először láthatjuk konzolon akció közben a játékot, eddig ugyanis csak a PC-s verziót mutogatták. A játék megjelenését sajnos eltolták február 25-ére, de idén azért belepillanthatunk majd az alfateszt segítségével, ami október 30-án kezdődik Xbox One-on, és egy nappal később PS4-en és PC-n.
Szépen fejlődik a Skywind Ha valaki elvesztette a fonalat, itt a The Elder Scrolls 3: Morrowind remake-jéről van szó, melyet egy rakás rajongó készít el a Skyrim engine-jének segítségével. A legutolsó verzió a 0.9.5-ös, melyről a lenti előzetes is készült, ami új páncélokat, valamint környezeteket mutat be.
Egyre többen töltik le a Plague Inc.-et az ebola terjedésével A Plague Inc. egy zseniálisan jó kis játék, mely mobilos platformokra jelent meg, és röviden összefoglalva egy vírust kell alkotnunk benne, majd azt fejlesztve elterjesztenünk az egész világon, kiirtva ezzel az emberiséget. Nem túl vidám, viszont tényleg nagyon okosan van összerakva, úgyhogy próbáljátok ki, ha még nem tettétek. De ez a hír most nem erről szól, hanem arról, hogy a játék letöltéseinek száma 50%-kal megugrott, mióta az ebola egyre agresszívebben terjed a világban. "Soha nem fordult még elő, hogy valós események hatással lettek volna az eladásainkra, ez azonban most megváltozott, főleg, mióta az ebola átért az Egyesült Államokba" - nyilatkozta a fejlesztőcsapat. A készítők szerint az emberek kíváncsiak egy vírus terjedésére, a Plague Inc. pedig egészen jól tudja ezt szimulálni. P.T. a Project Sparkban Eddig mindig mindenki a Minecraftban készített el újra játékokat, előzeteseket, vagy filmeket, most már azonban a Microsoft által kiadott Project Spark is lehetőséget ad ilyenre, így valószínűleg ezekből is sokat fogunk látni a jövőben. Most éppen a Silent Hills interaktív előzetesét a P.T-t gyártotta le valaki a Sparkban, és eléggé impresszív a dolog.
Ez jár a Call of Duty: Advanced Warfare szezonbérlethez Igen, sajnos ma már nem beszélhetünk úgy egy játék megjelenéséről, hogy ne beszéljünk közben a szezonbérletéről is. Az új Call of Dutyhoz négy DLC lesz majd, és a szezonbérlettel mindet megkapjuk természetesen, valamint korai hozzáférést a DLC-kkel érkező új fegyverekhez, és egy extra többjátékos pályát is, az Atlas Gorge-ot.
A férfiak az FPS-t, a nők az RPG-t szeretik A SuperData Research legfrissebb kutatása szerint szerepjátékokkal több nő játszik ma már, mint férfi - legalábbis a legfontosabb és legnagyobb célcsoportnak számító 18-30 éves korosztályban. Egészen konkrétan az RPG-ket kedvelők 46,5%-a férfi, és 53,5%-a nő, azonban az MMO-k körében még mindig többségben vannak a férfiak 66%-os részesedéssel. Hasonlóan a férfiak vannak többségben a konzolos játékoknál és az FPS-eknél is. A konzolok játékosbázisának 63%-a férfi és 37%-a nő játszik, míg az FPS-esek esetében ezek a számok 66% és 34%. Érdekes, hogy ha a PC-t nézzük, akkor ott egy hajszállal több a női játékos, 50,2% és 49,8%-os megoszlásban, de ebben benne vannak a közösségi oldalak játékai, és minden apró casual cím is. Ezek után nem meglepő, hogy mobilon viszont több nő játszik, mint férfi, ott 57,8% és 42,2% a megoszlás a hölgyek javára. Halo 2: Anniversary - egyfajta "best of" pálya lesz a Bloodline Oké, szóval a Halo első részében volt egy pálya, amit Blood Gulch-nak hívtak. Ezt annyira szerette a nép, hogy aztán felújították a Halo 2-ben, ahol a Coagulation nevet kapta, most pedig a Halo 2: Anniversaryban készítettek a két pályából egyfajta ötvözetet, egy "best of" kiadást, amit Bloodline-nak hívnak.
Drága az Eidos antológia, de sok játék jár hozzá Ha mindig is szeretted volna egy csomagban megkaparintani az Eidos majdnem összes játékát, akkor örömmel jelentem, hogy erre most megvan a lehetőség a Steamen. A teljes csomag nem olcsó, kereken 208 dollárba kerül, viszont 34 játék jár érte cserébe, az összes DLC-vel. A csomagban többek között benne van az összes Tomb Raider, az összes Thief és az összes Deus Ex is, meg persze minden Hitman, és a két Just Cause-játék is. Ha külön-külön akarnád mindezt megvenni, az 424 dollár lenne, szóval több, mint 216 dollárt spórolsz. Öt menő dolog a Far Cry 4-ből Patrik Methe a fejlesztőcsapatból megmutat nekünk öt olyan dolgot a Far Cry 4-ből, ami rendkívül látványos és cool, ráadásul bárki meg tudja csinálni. Egy részük persze abból származik, hogy kooperatív módban csodás káoszt okozhatunk.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. Kerty
2014.10.28. 23:50
Ez a plague inc mekkora ordas nagy Pandemic koppintás... pedig azt még ingyen is játszhatná a nép
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. IcolumboI
2014.10.29. 01:32
"Ezek után nem meglepő, hogy mobilon viszont több nő játszik, mint férfi, ott 57,8% és 42,2% a megoszlás a hölgyek javára."
Kíváncsi lennék, hogy a nők 57,8%-ból mennyi a Pou mániákus
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. BReal
2014.10.29. 08:45
Haveromtól kaptam az infot, hogy Originen ingyenes egy régi, DOS-os játék (ami egyébként nagyon fasza játék volt), a Crusader: No Remorse.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. predike07
2014.10.29. 08:50
A far cry 4-re nagyon kiváncsi vagyok.Annyi hír van róla,hogy kezdek gyanakodni

Egy gépigényt kaidhatnának már.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Shinjiii
2014.10.29. 09:01
Originre kb. havonta 1x lépek fel, megnézni, mi van az On the House keretében, meg ha beütöm a fejem, félévente BF3-azom egyet a sok csaló kis köcsög között.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2014.10.29. 11:21
Miért ,vannak csalók ? ^_^

Miután kiadták ingyenesen az alapjátékot azóta talán ha 10 órát tudtam úgy játszani hogy ne akadtam volna bele legalább egy 'one-man-army' játékosba.Elég ritka volt a tiszta szerver.

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Shinjiii
2014.10.29. 13:07
Ennyiből jobb volt a BC2. Ott is akadt egy-két "oda nem illő" viselkedés, de javarészt tisztán játszottak a játékosok. Itt meg... Anyám...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. gabesz7630
2014.10.30. 11:21
Atya gatya ez az fc3,1 hozza a szintet (jo alacsonyat).
A beszelo bacsi a videoban meg nem kicsit alkoholista...
Asszem minden pozitivumot elmondtam az fc3,1 rol.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!