iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.11.05.

Dátum | 2014. 11. 05.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Grand Theft Auto 5 - PS3 a PS4 ellen Hogy mennyit javult az új generációs konzolokon a GTA 5, azt talán a lenti video mutatja be a legjobban. A változás egészen lenyűgöző. Érdemes megjegyezni továbbá, hogy az anyag mind Xbox One-on, mind pedig PS4-en 1080p-s felbontásban és 30fps-sel fut majd - ha az utóbbi ténylegesen teljesül, az is jelentős előrelépés lesz a gyakran ingadozó előző generációs verzió után.
Borotválkozz Assassin's Creed DLC-ért Sajnos Magyarországon nem nagyon ismerős az Edge néven futó borotvahab, pedig ha ilyet vásárolsz, akkor az Assassin's Creed Unityhoz lehet vele kapni kisebb mini DLC-ket ajándékba. Egészen konkrétan egy kardot, egy kapucnit és egy páncélt.
Megjött a PS4 rendszerfrissítését javító rendszerfrissítés A múlt héten kiadott 2.0-s firmware sok újdonságot hozott, de mellé bejött egy-két probléma is. Ezek közül a legnagyobb az volt, hogy az Instant ON, avagy most már Rest mode-nak hívott alvó üzemmódból nem tudott visszatérni a konzol. Az új 2.01-es folt most ezt is javítja, néhány más, nem részletezett apróság mellett. The Swindle - 2D-s betörés és lopás Ebben a még 2013-ban bejelentett, de azóta kissé eltűnt 2D-s platformerben egy egészen hangulatos steampunk világban kell majd betörnünk helyekre, és onnan pénzt lopnunk. A pályákat procedurálisan generálja az engine, karakterünk pedig fejleszthető lesz. Ezen kívül a The Swindle nem lesz könnyű sem, ugyanis kicsi tolvajunk véglegesen fűbe haraphat, és elvesztheti minden fejlesztését és eszközét. A játék 2015-ben jelenik meg PS4-re, PS Vitára és PC-re.
Kiszivárgott képeken a Just Cause 3 Ugyan a játékot sosem jelentették be hivatalosan, de valójában mindig is tudta mindenki, hogy készül. Erre most bizonyítékot is kaptunk, néhány screenshot ugyanis kiszivárgott, az Eurogamernek pedig egy tűzhöz közel álló forrás megerősítette, hogy ténylegesen a Just Cause 3-ról van szó. A forrás szerint egyébként eredetileg lett volna egy ingyenes verzió is, mikrotranzakciókkal megtámogatva, de ezt később a készítők elvetették.
Így használja a Grand Theft Auto 5 a DualShock 4 kontrollert A PlayStation 4 kontrollerének világítós részét arra használja majd a Rockstar, hogy pirosan-kéken villogjon, amikor a játékban elkezdenek üldözni a rendőrök. Ezen kívül a touchpad simogatásával válthatunk majd fegyvert, illetve a beépített hangszórón hallhatjuk a rendőrségi rádió szövegelését, illetve a telefonhívásokat. Eladják az elásott majd kiásott E.T. játékokat Ezen a ponton már valószínűleg mindenki ismeri a sztorit. A világ egyik legrosszabb videojátékának tartott E.T.-t a legenda szerint elásatta az Atari az Alamogordo városka melletti sivatagban. A Microsoft dokumentumfilmes csapata tavasszal eredt a rejtély nyomára, és ténylegesen megtalálták a helyet, egy rakás elásott cartridge-dzsel. Na, ezek most elkezdtek feltünedezni Ebay-en, így meg lehet őket vásárolni, némelyikért akár 360 dollárt is elkérnek. Továbbra is készül a World of Speed A Slightly Mad Studios nagyon okosan fogja a Project CARS-hoz elkészült autómodelleket, és felhasználja őket egy másik autós játékban is. Ez lesz a World of Speed MMO, amiről egy jó ideje nem hallottunk már, de hogy ne essünk nagyon kétségbe, itt egy új előzetes:
De mi az a Fallout: Shadow of Boston? Lehet, hogy a következő Fallout-játék? Vagy valami tévésorozat? Vagy valami egészen más? Nos, az a helyzet, hogy nem tudjuk. Két dolgot tudunk: a Bethesda bejegyeztette Németországban a nevet, illetve, hogy hamarosan jön a VGX Video Game Awards, ahol szoktak kiadók új játékokat bejelenteni. A Shadow of Boston név már februárban előkerült egyébként, akkor arról szóltak a pletykák, hogy ténylegesen ez lesz az új Fallout, és 2017-ben jelenik majd meg. Assassin’s Creed Unity gyorstalpaló Ha eddig elzárkóztál a sorozat legújabb részétől, de fel szeretnél készülni a jövő héten esedékes megjelenésre, akkor ideális lehet az alábbi video, melyben a Ubisoft a játék legfontosabb tulajdonságait mutatja be.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. R3LaX123
2014.11.06. 08:35
Tudom, hogy a grafika nem minden (pl most az NfS u2-vel tolom), de ez a WoS nagyon gagyin néz ki, az egész összkép félresikerült szerintem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. m76
2014.11.06. 09:17
Erről a wordl of speedről csak az jut eszembe, hogy miért ilyen szűklátókörűek a feljesztők?

Csak két dolog létezik nekik, HC szimulétor ami totál céltalan és unalmas (Project Cars),

És agyonbutított árkád irányítású fizikamentes förmedvény.

MÉg mindig a Gran Turismo az egyetlen játék ami a két dolog jó oldalát ötvözi A viszonylag reális fizikát és irányítást, az árkád jellegű versenyekkel.

Senki sem látja, hogy az azért olyan sikeres? Mégis még egy neves szimulátoros cég is ilyen buta hányadékkal próbálkozik, nem értem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Brusch m76
2014.11.06. 18:53
A Forza Horizon 2 az átmenet a 2 között... Nincs olyan szimulátor irányítása mint a Motorsport 5-nek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!