iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.11.21.

Dátum | 2014. 11. 21.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Új reklámot kapott a PlayStation 4 Remote Play Nem tudjuk eleget hangoztatni, hogy mennyire frankó kis lehetőség a Remote Play, vagyis a PS4-es játékok képének továbbítása a PS Vitára, aminek segítségével bárhol folytathatjuk a nagykonzolos játékot, ahol csak internet közelébe tudunk kerülni. Az új reklámról... nos, két dolgot tudunk elmondani: szuggesztív és vicces. Ja, meg persze azt, hogy igen, szívesen játszanánk a doktornénivel.
Összeomlik az Assassin’s Creed: Unity főmenüje? Ha ezzel a problémával vagy kénytelen szembesülni, akkor két dolgot tudunk mondani. Egyrészt a Ubisoft már dolgozik a javításon, másrészt addig van egy módszer, amivel el lehet kerülni a bajt. Ehhez gyakorlatilag nem kell más tenned, mint eltávolítani az összes felvett barátodat a játékon belül. Ez a lehetőség a My Brotherhood -> My Contacts menüponton belül érhető el. Ha azonban ez sem oldotta meg a dolgot, akkor a Ubisoft arra buzdít, hogy írj egy bejelentést a hibáról. MiniDayZ - a DayZ kicsiben Egy orosz rajongó, aki egyébként CannedBits néven fut, úgy gondolta, hogy elkészíti a DayZ-t, csak éppen 2D-s felülnézetből. A rendes DayZ-vel ellentétben ez kizárólag az egyjátékos élményekre koncentrál, és böngészőből futtatható. A projekt annyira tetszett a Bohemia Interactive-nak és a DayZ-t készítő Dean “Rocket” Hallnak, hogy teljes mértékben az áldásukat adták a dologra. "Egyszerűen imádom a MiniDayZ-t. Szerintem nagyon jó, lenyűgöző, addiktív, és valami újat tesz hozzá a DayZ-hez. Ne figyeljetek a gyűlölködőkre. A legtöbben úgy gondolják, hogy ez fantasztikus, és én is egy vagyok közülük" - mondta Hall.
Egy napig ingyenes a Sunset Overdrive Az Xbox One egyéves születésnapja alkalmából szombaton mindenki számára ingyenesen játszhatóvá válik a Sunset Overdrive. Egészen pontosan az Egyesült Államokban szombat déltől, azt azonban nem tudjuk egyelőre, hogy az akció nálunk is érvényes-e, és ha igen, akkor mikortól - de reméljük, hogy igen. A Sunset Overdrive 24 órás ingyenes kipróbálásához szükségünk lesz Xbox Live-előfizetésre, azon túl azonban már semmilyen limitációval nem kell szembenéznünk, még a 8 játékosos kooperatív módot is kipróbálhatjuk. Ha később a játék megvásárlása mellett döntünk, akkor mindent átvihetünk oda. Megjelent az Atari: Game Over A Microsoft által készített dokumentumfilm a legendás Atari süllyedéséről szól az E.T. The Extra-Terrestrial megjelenését követő időszakban. Az anyagot Zak Penn rendezte, és fantasztikus betekintést enged a játékipar aranykorába, interjúkkal olyan emberekkel, mint az Atari egykori vezetői, Howard Scott Warshaw és Nolan Bushnell. Az Atari: Game Over csak Xbox Live-előfizetéssel tekinthető meg Xbox 360-on és Xbox One-on.
De mi az a Call of Duty: Heroes? Nos, egy mobilos játék, ami éppen most jelent meg iOS-re és Windows Phone 8-ra, Androidra pedig hamarosan érkezik. Az anyag gyakorlatilag a Clash of Clans formulájára épít (tehát vélhetően eléggé a pénzlehúzásra megy), és "természetesen" free-to-play. Stílusát tekintve egyébként egy 3D-s stratégiai játékról beszélünk, amiben amúgy feltűnik a Modern Warfare-sorozat két ikonikus karaktere, Captain Price és John “Soap” MacTavish. Nagyon sok munka van a Skywind mögött El tudjátok képzelni, mekkora munka lehet teljesen elkészíteni a Morrowindet a Skyrim engine-jével? Márpedig erre vállalkozott a Skywind csapata, akik a lenti videóban éppen új zenéket készítenek, új grafikai elemeket gyártanak, és megmutatják nekünk, milyen brutális méretű projektről van szó.
Egyedül szeretnél játszani a Destinyvel? A Destiny egy multiplayer játék, és mint ilyen, számos olyan kihívással rendelkezik, amit csak többen lehet teljesíteni - ilyenek például a strike-ok. A Bungie szerint azonban nagyon sokan vannak, akik egyedül szeretnék átélni ezeket az élményeket, mert valamiért nem vágynak csapatra, vagy közös játékra. Eddig ezzel nem volt különösebb probléma, megfelelő felszereléssel ugyanis egyedül is neki lehetett vágni a strike-oknak, sőt, egy bug miatt sokszor ez könnyebb volt, mint teljes csapattal. Néha ugyanis az engine a csatlakozó játékosokkal együtt túlságosan felskálázta az ellenfelek által kiosztott sebzést, ami így a tervezettnél nehezebbé tette az előrehaladást. Ezt a legutóbbi patch-ben kiküszöbölték a készítők, azonban ez azt is jelenti, hogy a szólózó játékosoknak némileg nehezebb dolguk lett. A fejlesztők csak annyit tudtak mondani, hogy a jövőben megpróbálnak kitalálni néhány módszert vagy változtatást arra, hogyan tudják támogatni a magányos farkasokat, de konkrét döntés még nem született. Milyen a Far Cry 4 pályaszerkesztője? Ha még nincs meg a játék, de később be akarod szerezni, például azért, hogy pályákat készíthess, akkor a lenti videó nagyszerű betekintést enged a folyamatba. Ahogy korábban írtuk, a kompetitív többjátékos részhez egyelőre nem lehet térképeket szerkeszteni, azonban a készítők szerint ezt egy későbbi patch elhozza majd nekünk.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

16. wishformor...
2014.11.21. 23:41
"Összeomlik az Assassin’s Creed: Unity főmenüje"

...

meg egy nap es mi fog kiderulni errol a jatekrol? lecrashel az intro alatt? vagy el lehet ezt meg korabban baszni? monnyuk az installernel?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. Tapir_606 wishf...
2014.11.22. 11:59
lásd: Gears of War 1.0 PC, patch kellett, hogy elinduljon a játék,
+a telepítő interakció dióhéjban: "a default útra telepítsek?"
'"NE! rakd, a D-re"
"oké,megy a defaultba!, baz nincs helyed!"
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. i2k010 Tapir...
2014.11.22. 14:19
GeOW esetében az dátum baki volt.
Az Assassin's Creed: Unity esetében a teljes játék egy baki.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. Asagrim wishf...
2014.11.22. 14:49
"meg egy nap es mi fog kiderulni errol a jatekrol? lecrashel az intro alatt? vagy el lehet ezt meg korabban baszni? monnyuk az installernel?"

FC4 intro videóig sem jut el, amíg nem törlöd az összes usb-s játékvezérlőd driverét.

Ubi nagyot alkotott mindkettővel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. Maxcube
2014.11.22. 15:51
Mekkora fail ez a ac....Minden évre jut egy ilyen játék tavaly bf4...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. Asagrim Maxcu...
2014.11.22. 15:56
BF4-hez hasonlítani sem lehet, akkora fail az AC. Közelebb áll az X-Rebirth startjához, mint a BF4-éhez (én legalábbis X-Rebirth óta nem láttam Metacritic-en 2.2-es user score-t).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. bruce_prin...
2014.11.22. 17:17
A ubi jatekokkal egy dolgot lehet tenni.
Kerulni oket messzire.
Ha valaki nagyon jatszani akar az is varjon egy evet mig teljesen elkeszulnek.
Ha meg nekik az jon le hogy a pc nem palya, hat legyen.
Annyira egy jatekuk se jo hogy megerje sz@pni vele.
Majd jatszunk massal.
Ok meg keressenek sokat a konzolokon aztan a fo reszvenyesek meg vezetes koltse az egeszet rak kezelesre..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Korb_Zolta...
2014.11.23. 00:42
A Far Cry 4. egy "csoda". Töröld az USB-s játékvezérlők driver-ét????? Van akinek így se ment pedig ezt is megtette a kommentek szerint a FC4 honlapján. Egyébként így kiadni egy játékot...... Már egy hete megjelent a játék és semmi javítás.... Mindennap a következő napot írták a patch-re. Most már dátumot sem írnak. Kíváncsi lennék egyáltalán milyen pc gépen tesztelték usb vezérlők nélkül? Soros portú, game portú és régi billentyűzet csatlakozós gépeken?????? Egyébként a pályaszerkesztő sem működik....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Korb_Zolta... bruce...
2014.11.23. 00:46
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Korb_Zolta... Maxcu...
2014.11.23. 00:47
FC4 még nagyobb bukta. ACU elindult és működik. De a FC4 nem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Asagrim Korb_...
2014.11.23. 05:24
Nekik valszeg azért nem indult el, mert maga a billentyűzet USB-s játékvezérlőnek van számon tartva.

Magyar Windowsban gőzöm sincs hol kell elérni a listát, de angol windowsban csak rákeresel startképernyőn a "set up usb game controllers" kifejezésre, elindítod amit kidob, és ott kell üríteni a listát.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Korb_Zolta... Asagr...
2014.11.23. 15:12
Köszi. Megnézem . Igen. Ilyet is irnak a FC4 honlapján.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. bruce_prin...
2014.11.23. 20:53
Meg jo, hogy a rammal, cpuval, videokartyaval nem akad ossze.
A kovetkezo produkcio mitol fog fagyni?
Nem tetszik majd neki az rs butoros iroasztal es csak a kikassal lesz kompatibilis?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Korb_Zolta... bruce...
2014.11.24. 03:07


 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Korb_Zolta...
2014.11.24. 03:10
Játékvezérlő eltávolítása
Nyissa meg a Játékvezérlők panelt a Vezérlőpulton.
A Telepített játékvezérlők területen kattintson az eltávolítani kívánt vezérlőre, majd az Eltávolítás gombra.
Megjegyzés

A Játékvezérlők párbeszédpanel megnyitásához kattintson a Start gombra, a Vezérlőpult parancsra, majd kattintson duplán a Játékvezérlők ikonra.
Ha USB-vezérlővel rendelkezik, elég azt kihúzni a számítógépből.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Shinjiii
2014.11.24. 08:11
Én nem találom a CoD Heroes-t a WP áruházban, szóval...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!