iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.12.05.

Dátum | 2014. 12. 05.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

PS3-ra is jön a Resogun Bejelentették PS3-ra a Resogunt, ami digitális formában érkezik a PS Vita verzióval együtt december 17-én Európába, december 23-án pedig Amerikába. Az eredetileg PlayStation 4-re készült játék PS3-as és Vitás verzióját a Climax Studios készítette. Mindkét változat ára 14,99 dollár lesz, de akinek már megvan PS4-re a játék, az ingyen letöltheti PS3-ra és Vitára is, és a játékmentéseket is át tudja vinni.
Az EMAGON rejtély megfejtése Kedden reppent fel a hír a Sonynál valamiről, amit nagy titokzatosan csak EMAGON-nak neveznek. Ingen kivételével azóta mindenki rájött viszont, hogy nem egy új játékról lehet szó (EMAGON visszafelé olvasva "no game", azaz nem játék). Most végre fény derült a rejtélyre: olyan különleges PS4-ről van szó, melyet a Sony a PlayStation 20. születésnapja alkalmából ad ki. Az évfordulós konzolból összesen 12 300 darab készült. A rejtélyt leleplező előzetesből egyelőre a spanyol verzió van fent a neten, amelyből kiderül, hogy Spanyolországba 350 példány került az ünnepi konzolból, melyek december 12 és 14 között kerülnek árverésre. A bevételt jótékonysági célokra fordítják, az UNICEF és a Juegaterapia fog belőle nélkülöző és beteg gyerekeket támogatni.
The Game Awards 2014 Ma éjjel tartják Las Vegasban a The Game Awards 2014 díjátadó ünnepségét. Az eseményekről kiküldött tudósítónk (kiküldtük aludni, hogy hajnalban meg tudja nézni a közvetítést), Ingen fog beszámolni, de aki fent tud maradni, az Steamen, PSN-en, Wii U-n, Xbox Live-on, YouTube-on és Twitchen is követheti az eseményeket.
Jövő héten megjelenik a Scrolls December 11-én fog megjelenni a Mojang kártyajátéka, a Scrolls PC-re, Macre és Androidra, és mindössze 5 dollárba fog kerülni. Készül az iPados verzió is, de az csak később fog kijönni. A Mojang szokatlan módszerrel szeretné elérni, hogy a játék ne váljon pay-to-win jellegűvé: korlátozza a valódi pénzért történő vásárlásokat. "Azért korlátozzuk a költést, hogy megtartsuk a játék egyensúlyát" - írták. "Hihetetlenül hangzik, de tényleg nem kell többet költened mint a Scrolls ára (4,99 dollár). Minden tárgy ésszerű mennyiségű aranyért lesz megvásárolható. A játék demója a hivatalos oldalról tölthető le (a menüből a jobb fölső sarokban lévő "Try Scrolls" menüpontra kell kattintani).
Dragon’s Dogma Online Szemfüles Neogaf fórumosok fedezték fel, hogy a Capcom bejegyezte a Dragon’s Dogma Online védjegyet Európában. Azt még nem tudni, hogy az "online" konkrétan mit takar, de valószínűleg nem MMO-ról van szó. Driveclub - újra él a Challange rendszer A szerverproblémák miatt korábban kikapcsolt Challenge rendszert most újra beélesítették a Driveclub alkotói, akiknek úgy tűnik, hogy hosszú idő után végre sikerült megoldaniuk a játék online részével kapcsolatos problémákat. Hivatalos bejelentés ugyan nem érkezett a szerverek állapotáról, de feltételezzük, hogy most már, két hónappal a megjelenés után nagyjából minden rendben van.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. Kerty
2014.12.05. 22:09
Ez a The Game Awards... attól, hogy Vegasba rendeznek egy ilyen butaságot még mitől hiteles, mitől ér ez valamit? Mitől hitelesebb mint hogy mackónadrágban a garázsban elszavalom a szózatot, utána lengyelül felsorolom szerintem mik voltak az év hiperszupcsi játékai aztán a postán feladok a nyerteseknek egy oklevelet róla... unalmas önreklám az egésznek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. csx01 Kerty
2014.12.05. 22:30
Geoff Keighley szervezi, szóval itt nem egymás hátát fogják veregetni hanem ténylegesen értékelik a játékokat, arról nem is beszélve hogy új bejelentések is lesznek a rendezvényen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Kerty csx01
2014.12.05. 23:27
Köszönöm a felvilágítást! Így már látok benne némi hírértéket.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Kobest csx01
2014.12.05. 23:55
Nem úgy értetted, hogy Geoff Keighley szervezi, tehát tényleg egymás hátát fogják veregetni?

Ez egy kőkemény PR esemény, semmi más, különben nem lenne Keighley az aktuális Doritos és Mountain Dew guru. Ne várjatok igazi értékeléseket és véleményt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. mikej95
2014.12.06. 00:23
Itt megkapja majd az év kalandjátéka címet az ACU az év narratívája címet a Wolfenstein, a legeredetibb fps címet a CoDAW és még sorolhatnám. Önfényezés semmi több.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Szefmester csx01
2014.12.06. 00:32
Ezek szerint nem láttad a jelölteket a kategóriákban, netán abszolút elfogadod a listát és tökéletesen egyet is értesz vele?
Tudod.. ilyen ubisoft mint jelölt a legjobb kiadó címre meg ilyenek...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Shinjiii
2014.12.06. 19:47
Szegény InGen. Miért szívatjátok?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!