iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.01.10.

Dátum | 2014. 01. 10.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Friss előzetesen a Rambo The Video Game Azt egyelőre nem tudjuk, mit is várjunk az új Rambo-játéktól, a fejlesztők viszont azt már biztosan tudják, hogy lesz DLC, amiben "Rambo karakterének és harci képességeinek további dimenzióit fedezhetjük majd fel". Bíztatóan hangzik... A megjelenés valamikor a következő hetekben várható PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.
1 millió felett a Beyond: Two Souls 2013-ban összesen kicsivel több, mint 1 millió példány kelt el a Beyond: Two Soulsból, közölte a néppel Guillaume de Fondaumière, a Quantic Dream társvezetője. Ebből Franciaország 70 088 példánnyal vette ki a részét, ami viszonylag tisztes támogatásról ad tanúbizonyságot a hazai cég irányába. A játék egyébként jobban teljesít, mint a Heavy Rain a maga első 12 hetében. Továbbra is a Microsoftnál maradnak a State of Decay fejlesztői Jeff Strain, az Undead Labs alapítója maga közölte, hogy egy több címre és több évre szóló megállapodást írt alá a Microsoft Studiosszal. Egyelőre nem árulhatja el, min fognak dolgozni, de "nagy dolgok várnak a State of Decayre", és "szeretnének még néhány prototípust elkészíteni, és kicsit dolgozni a projekten", mielőtt bármit is bejelentenének. Új koncepciórajzot kapott a Halo 5 Az utóbbi pár hétben komoly változások álltak be a 343 Industries csapatánál, számol be róla a Halo Waypoint. Az új kreatív igazgató Tim Longo lett, így Josh Holmes felfelé bukott executive produceri pozícióba, jelenleg a teljes Halo-projekt az ő irányítása alatt áll. Ezzel párhuzamosan (ahogy már megírtuk), az eddigi művészeti vezető Kenneth Scott helyére a kultikus rajongással övezett Sparth érkezett, aki ennek örömére egy friss koncepciórajzot is szabadjára engedett.
Rupert Friend a Hitman-film új főszereplője Miután az eredetileg kiválasztott színész, Paul Walker sajnálatos módon novemberben elhunyt, új főszereplőt kellett választani a 47-es ügynök megformálására. A Variety úgy tudja, már kialakult a végleges döntés, aminek értelmében a Homeland sztárja, Rupert Friend fogja alakítani a kopasz bérgyilkost. Jó választás volt?
Rupert Friend
Deep Down - a next-gen ereje A Capcom előző motorja, az MT Framework kezdett szűkössé válni, ahogy a technika fejlődött. A cég ezért úgy érezte, mindenképp szükség van egy teljesen új engine-re, főleg azért, mert még ha az előzővel tudták is volna tartani a lépést a grafikát tekintve, az már jelentősen több munkaórába került volna. "Körülbelül nyolcszor-tízszer több munkába kerül a következő generációs konzolokra fejleszteni, mint a mostaniakra." - nyilatkozta Masaru Ijuin, a Capcom menedzsere. "Az új Panta Rhei motorunkat kizárólag next-gen játékokhoz fogjuk használni, míg az MT Framework megmarad a mostani konzolokra, illetve ennek egy mobilra optimalizált verziója a hordozható eszközökre. Ez a három motor így optimálisan képes megtámogatni a kiadó portfólióját." - majd hozzátette, habár a fejlesztőknek így egy teljesen új környezetet kell majd megszokniuk, hiszen az eddig használt technológiák már nem "érvényesek", hosszú távon megéri majd a dolog, hiszen csak így tudják biztosítani a versenyképes grafikát. "Az új hardverre úgy kell tekintenünk, mint új lehetőségek tárházára."
A Panta Rhei úgy készült, hogy teljesen kihasználja az új konzolokat, és lerövidítse a fejlesztési időt. Könnyebben lehet vele kísérletezni, és kipróbálni különböző játékelemeket, és jelentősen kevesebb időbe kerül, mire egy megtervezett dolog kipróbálhatóvá válik a képernyőn is. Ezen kívül igyekeztek úgy megvalósítani a technológiát, hogy a különböző fejlesztési folyamatok (grafika, pályatervezés, játékmenet) párhuzamosíthatók legyenek, így ha valami nem működik, akkor nem kell minden hozzá kapcsolódó dolgot kidobni a kukába. Dátumot kapott a Rayman Legends újgenerációs portja Ahogy arról már írtunk, mindkét next-gen konzolra érkezik a Rayman Legends, némileg feljavított grafikával, kevesebb töltési idővel, és extra ruhákkal a karakterekre. Ezen kívül az Xbox One-verzió tíz extra kihívást kap majd, míg a PS4-es változat támogatni fogja a tapipadot és a Vita remote playt. Hogy mikor? Erre most választ kaptunk egy hivatalos sajtóközlemény keretein belül: február 21-én! A Steam felelős a Metal Gear Rising offline hiányáért? Jelenleg a Metal Gear Rising: Revengeance egy furcsa hiba miatt nem játszható offline a Steamen. Ha nincs internetünk, vagy éppen a Steam haldoklik, akkor jelenleg nem tudjuk élvezni a PC-re frissen megjelent anyagot. A NeoGAF egyik fórumozója azonban úgy tűnik, rájött a hiba okozójára: a Steam API-val van valami furcsaság, és csak úgy lehet megoldani, ha a keretprogram feltört verzióját használjuk, így semmiképp nem ajánlott a dolog. Mindenesetre a Platinum Games természetesen tud a dologról, és már a Valve-vel karöltve dolgozik a megoldáson.
Nem lesz kooperatív az Alien: Isolationben A Creative Assembly egy ideig gondolkozott a dolgon, aztán elvetette az ötletet. "Sokat agyaltunk rajta, nagyon jó ötleteink voltak, de végül úgy döntöttünk, a legfontosabb az egyjátékos élmény. Mivel itt gyakorlatilag egy idegenről beszélünk, és a játékos döntéseiről, nagyon sok lehetőség van arra, hogy bizonyos dolgokat másképp csinálj, ami jót tesz az újrajátszhatóságnak." - mondta Al Hope, a játék kreatív vezetője. Jon McKellan ehhez hozzátette, hogy ha már még egy ember lenne mellettünk, megszűnne a magányosság érzése, és nem tűnne úgy, mintha "kicsik" lennénk az ellenfélhez képest. "Ha már két-három katona száll szembe egy idegennel, az egészen más érzés, hiszen akkor már együtt dolgoznak annak megölése érdekében, nem pedig a túlélésért küzdenek." Önálló klienst kapott a Quake Live Még novemberben jelentette be a Bethesda, hogy hamarosan érkezik egy saját kliens a Quake Live-hoz, és ez most meg is valósult. A játék ettől függetlenül free to play maradt, és továbbra is Premium és Pro fiókokkal lehet bővíteni a hozzáférést. A Pro előfizetők mostantól hosztolhatnak meccseket a "sima" felhasználók számára minden extra kategóriában. Amikor Mario lerendez mindenkit "Sose idegesítsd fel a vízvezeték-szerelőt." - szól az ismeretlen szerzőtől származó, talán soha el nem hangzott idézet. Erről azonban Master Chief, Lara Croft és Connor sajnos nem hallott, így a trió megpróbálja elcsenni Mario power-upjait. Erre az olasz úriember dühbe gurul, és csúnyán lerendezi a konkurens játékhősöket.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. sensorprim...
2014.01.11. 11:56
Mi ez a ipon.hu hivatalos felmérés kérdésekkel minden nap mikor belépek?
Meg hogy válasz nyereményt aztán fizess többszáz forintot sms-ben?
Ezt most komolyan gondoljátok?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Svindler
2014.01.11. 13:44
Hello!

Nincs ilyenünk, nem lehet, hogy felszedtél valami vírust?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Ereshkigal
2014.01.11. 17:49
sensorprime: valamit összeszedtél.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. mikej95
2014.01.11. 19:03
Új Hitman film? Rambo játék? Újabb Halo rókabőr? Van itt minden.

sensorprime: Reklámblokkolót használok, kikapcsoltam, de nem jelentek meg ilyenek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Avisto senso...
2014.01.12. 09:04
Ja én se látok ilyesmit.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. lord3r
2014.01.12. 19:03
Hát ez a Rambo játék érdekesnek tűnik. Szerintem a filmek és a trailer alapján nagyjából hasonló lesz a stílus, még valami játszható is kisülhet belőle, viszont ami elsőre is pislogtam az a grafika. Most komolyan...ilyen ocsmánynak kell lennie? S
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. zsolt200
2014.01.12. 19:15
Megnéznék egy Supermario-t Frostbite 3-al 3d-ben
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!