iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.03.17.

Dátum | 2014. 03. 17.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Fejlesztői naplón a Kinect Sports Rivals A Rare nagyon büszke az új Kinect Sportsra, főleg a technológiára, ami mögötte húzódik. Ez teszi lehetővé, hogy nagyjából beszkenneljenek minket a játékba, de láthatjuk a különböző sporteseményeket, és a három rivális csapatot is a lenti fejlesztői videóban. Az április 8-án megjelenő játék lesz az első, ami talán meg tudja mutatni az Xbox One mellé csomagolt új Kinect képességeit.
Thief - dátumot kapott az AMD Mantle frissítés A Thief lesz a második cím (a Battlefield 4 után) mely támogatni fogja az AMD Mantle leképzőjét, és ugyan arra számítottunk, hogy ez a megjelenéskor már elérhető lesz, sajnos a fejlesztési időbe nem fért bele. Március 18-án, azaz holnap azonban megjelenik a frissítés, mely nem csak a Mantle jótékony hatásaival kecsegtet, hanem egyben teljes TrueAudio-támogatást is hoz (elsőként), ami különösen hasznos lehet egy olyan játékban, mint a Thief. Újabb launch traileren a Final Fantasy 10/10-2 HD Remaster Pénteken jelenik meg Európában a Final Fantasy 10/10-2 HD Remaster, így a Square Enix úgy gondolta, a mi tiszteletünkre is érdemes lenne kiadni egy launch trailert. A gondolatokat tett követte, és megszületett a lent látható előzetes. A játék PS3-ra és PS Vitára érkezik.
Ingyenes DLC-t kap a Plants Vs Zombies: Garden Warfare A Garden Warfare ugyan olcsó, cserébe viszont nincs is benne sok tartalom. Érzi ezt valószínűleg a PopCap is, ugyanis már holnap érkezik a játék első DLC-je, amit ráadásul ingyenesen kapunk meg. A Garden Variety csomag tartalmaz egy új pályát (Chomp Town), mely az ígéretek szerint kisebb és szűkebb, mint a már meglévő térképek, ezzel pedig néhány másik népszerű többjátékos FPS pörgős, közelharcra kihegyezett helyszíneihez akar hasonlítani (az Electronic Arts nem mondta ki, melyikhez, de valószínűleg elég a címben kicserélni a "Garden" szót "Modern"-re, és megvan a megoldás). Ezen kívül összesen 24 új képesség kerül be, melyek egy része a korábbi képességek felújított változatai. A legfontosabb azonban a Battlefield 4 Obliteration módjára hasonlító új Gnome Bomb játékmód, melynek lényege, hogy a csapatok egy kis gnóm hátára erősített bombáért harcolnak, hogy aztán bevigyék az ellenfél bázisára, és ott felrobbantsák. A csomag holnaptól lesz letölthető Xbox Live-ról, mert a játék egyébként továbbra is csak a Microsoft platformjain érhető el. 8 percig mozog a Natural Doctrine A Kadokawa Games nyolc percen keresztül mutatja meg akcióban az új fantasy szerepjátékát, mely még idén megjelenik PS3-ra, PS4-re és PS Vitára. Láthatjuk a karaktereket, a harcot és a képességeket, mindezt nagyrészt japánul, de azért ki lehet venni a lényeget.
Nincs platinum trófea Metal Gear Solid 5: Ground Zeroesban Oké, de miért nincs? Mivel nem csak mi tettük fel ezt a kérdést, hanem rajtunk kívül még elég sokan, Hideo Kojima úgy gondolta, ideje lenne válaszolni rá. Nos, a megoldás rendkívül egyszerű: a Sony nem engedi, hogy platinum trófea legyen a nem teljesárú játékokban. Így marad nekünk a 13 bronz, egy ezüst és egy arany trófea, ha a legújabb Metal Gear Solid-epizódot akarjuk nyúzni. Megjelenés előtti előzetesen az Angry Birds Epic Napokon belül elméletileg mindenhol elérhető lesz a Rovio új játéka, mely tulajdonképpen egy körökre osztott fantasy szerepjáték, craftolási rendszerrel, és persze az elmaradhatatlan mikrotranzakciókkal. Az Angry Birds Epic egyelőre csak iOS-re jön ki, de hamarosan Androidra és Windows Phone 8-ra is elérhető lesz.
96%-kal dobta meg az Xbox One eladásait a Titanfall Legalábbis az egyik legfontosabb játékpiaci régióban, az Egyesült Királyságban - derül ki a múlt hetet összefoglaló eladási listából. A Titanfall első, a Dark Souls 2 pedig a második helyen nyitott a szigetországban, az előbbi egyben a legjobb játékstart idén. Ezzel párhuzamosan az Xbox One hardvereladások is 96%-kal növekedtek az előző heti eredményhez képest, és nem meglepő módon nagyon népszerű a Titanfall bundle, ami az eladott csomagok 70%-át tette ki. A Dark Souls 2 egyébként az első héten 20%-kal teljesített jobban, mint elődje. 1. Titanfall 2. Dark Souls 2 3. South Park: The Stick of Truth 4. The LEGO Movie Videogame 5. Thief 6. FIFA 14 7. Plants Vs Zombies: Garden Warfare 8. Call of Duty: Ghosts 9. Minecraft: Xbox 360 Edition 10. Battlefield 4 Mobilokra érkezik a RollerCoaster Tycoon 4 Mindenki kedvenc vidámpark-építős stratégiája új részt kap, ám sajnos nem azokon a platformokon, ahol számítanánk rá. Az Atari kiadásában megjelenő játék ugyanis iOS-rendszerre érkezik heteken belül. Szomorúak vagyunk?
35-40 óra a Watch Dogs főküldetése A játék kreatív igazgatója, Jonathan Morin árulta el Twitteren, hogy a Watch Dogs egy átlagos játékosnak 35-40 óráig tart majd, némi szabadon mászkálással. Ez azonban csak a főküldetésre vonatkozik, ha mindent meg akarunk szerezni, akkor közelebb kerülünk a 100 órához. Friss képeken a Batman: Arkham Knight Sokat nem tudok hozzátenni, azon kívül, hogy nyilvánvalóan utólag feljavított képekről van szó. Ettől függetlenül azért döbbenetesen jól néz ki a játék, Batman új páncélja pedig továbbra is büntet.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. SzAdamAndy
2014.03.17. 23:45
Oké, ha nem lesz idén Lust Of Us 2 akkor GOTY az biztos.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. HUFEUR
2014.03.18. 06:18
Nem ertem Sony hogy donti el mi a teljeserteku jatek. Trine 1-2-ben volt platina, es 4-5 ora alatt meglehetett szerezni. Brothers: A Tale of Two Sons-ba mar nincs, pedig az is egy kb annyira hosszu (vagy inkabb rovid) jatek, mint a Trine.
MGS GZ rendben, hogy nem lesz valami hosszu jatek, de ettol meg eleg telhesertekunek mondanam, meg lemezen is kiadjak. Furcsa ez az egesz.

SzAdamAndy:

Iden mar biztos nem lesz ujabb TLoU, de mire gondolsz, melyik jatek lesz GOTY?
Cikkben szinte csak jatekok vannak, es azok kozul 2-3 szerintem is eselyes a GOTY-ra.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Shinjiii
2014.03.18. 08:09
Milyen Lust of Us? Tanuld már meg leírni, ember!

FF HD-k meg kaphattak volna extra tartalmat is, igazán lóf*sz az a HD kiadás... Na mind1.

Rollercoaster Tycoon 4 pedig haláli. Remélem lesz megoldás PC-re (emu vagy vmi), mert hatalmas volt az első két rész.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. magerg
2014.03.18. 08:38
Mivel tapiképernyőre tervezett irányítással csak mazochisták játszanak PC-n, nem hiszem hogy lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. slayer007
2014.03.18. 09:46
Nem tudom mit érnénk vele, ha portolnák PC-re ezt a mobilos kacatot, rondább (érthető okokból) mint a RollerCoaster Tycoon első része.
Azonban sajnálom, hogy nem csinálnak PC-s verziót belőle, imádtam anno.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Secondhand
2014.03.18. 11:26
Szegény xboxvau még így sem tudta beérni a PS4 eladásait / hó, és ez csak a titanfall miatt volt egy átmeneti fellendülés. Pedig drukkoltam nekik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Shinjiii
2014.03.18. 11:33
magerg

Játszom ilyen androidos szarokkal PC-n, ami érdekel, szóval annyira nem kell machoistának lennem, túlélhetők. Jól látni a gombokat mondjuk. Habár képekből sokat nem lehet leszűrni, milyen a gameplay, elég elhamarkodott következtetés ez részedről. Igaz, nem tudjuk mennyire lesz komplex, részletes. Ha csak egy butított gagyi szar, akkor maradok a régieknél, úgy is rég vettem elő.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!