iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.03.20.

Dátum | 2014. 03. 20.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Nem a VR-támogatás miatt késik a DriveClub A Sony VR-szemüvegének (pontosabban annak prototípusának) bejelentése után felröppentek olyan pletykák, melyek szerint a DriveClub is azért késik, mert a Sony az autós játékot szánja az egyelőre még megjelenési dátummal sem rendelkező eszköz egyik nyitócímének. A Sony Worldwide Studios elnöke, Shuhei Yoshida azonban egyértelműen kijelentette, erről szó sincs. Az elismerte, hogy valójában kísérleteztek a játékkal, leginkább azért, hogy kiderüljön, az autóban ülve mennyire tűnik "valóságosnak" az élmény a VR-szemüvegen keresztül: "Leginkább csak alacsony sebességnél működött. Amikor a játékos elkezdett gyorsabban menni, az egész furcsa és hányingerkeltő lett." Wolfenstein: The New Order - vonatozunk A játék új előzetese egy vonaton játszódik, és igazából nem is annyira "játékmenetet" mutat, ám ettől függetlenül elég hangulatos.
A Bourne-rejtély rendezője készítheti a Splinter Cell-filmet Doug Liman, a Bourne-rejtély direktora kaphatja meg a Splinter Cell-film rendezésének jogát, számol be a Hollywood Reporter. A lap szerint előrehaladott tárgyalásokat folytat az úriember a stúdióval a projektről, melynek egyéb elemei egyébként kezdenek már összeállni: a főszereplő Tom Hardy lesz, a forgatókönyvet pedig az American Hustle írója, Eric Singer vetette papírra. Áprilisban jöhet a játékok előtöltése a PS4-en Ma éjféltől lehet megvásárolni a PS Store-on az Infamous: Second Sont, amivel kapcsolatban néhányan rákérdeztek a fejlesztő Sucker Punch-nál, hogy elő lehet-e tölteni a játékot. Mivel ilyen lehetőség jelenleg nincs a PS4-en, a stúdiónak simán egy nemmel kellett volna válaszolnia, ehelyett azonban azt mondta, hogy áprilisig nem lesz előtöltés a PS4-en... Elszólás? Új Toy Soldiers játék készül A Signal Studios bejelentette, hogy új Toy Soldiers készül PS4-re és Xbox One-ra. A Signal visszaszerezte a jogokat a Microsofttól, ami azt jelenti, hogy végre multiplatform címként adhatják majd ki az új részt. Ami egyébként nem is annyira új, mert jelenleg PC-re elérhető a Steam Early Access keretein belül, bár a Signal közösségi menedzsere, Becky Taylor elárulta, a portolásban segédkező Krome Studiosszal együtt némileg felturbózzák majd a konzolos változatok tartalmát.
Skyforge - halhatatlanból istenné Az Allods Team és az Obsidian által fejlesztett MMO új előzetest kapott, mely kiválóan mutatja meg, hogyan válhatunk "egyszerű" halhatatlanból istenné. Gyakorlatilag egy egészen hétköznapi karrierről van szó.
Egyszerű a portolás Windows 8-ról Xbox One-ra Boyd Multerer, az Xbox One hardverfejlesztésért felelős vezetője szerint ha egy fejlesztő készített már játékot DirectX segítségével PC-re, akkor gyakorlatilag már tud Xbox One-ra is fejleszteni. "Jelentősen egyszerűbb fejleszteni a gépre, és ez nagyon fontos. Biztosak akartunk lenni benne, hogy azok is rögtön át tudják hozni a játékaikat, akik korábban csak Windowsra fejlesztettek a DirectX API alatt. Általában a DirectX-et használó játékokat pusztán egy-két nap átültetni a konzolra." Multerer persze elismeri, hogy azért a valóságban némileg bonyolultabb a dolog, mert természetesen figyelembe kell venni a konzol teljesítményének karakterisztikáit, de végső soron ebből mindenki csak profitálhat. Főleg az indie-k: "Annak idején én irányítottam a Microsoft XNA keretrendszer fejlesztését, szóval nagyon törődöm az indie fejlesztőkkel. Amikor az Xbox One-t terveztük, az egyik legfontosabb célom az volt, hogy az indie-fejlesztőknek szóló támogatást rendkívül mélyen beleépítsem a rendszerbe. Így amikor eljutunk odáig, hogy ezeket megmutassuk, minden nagyon simán fog menni." Bemutatkozik a Watch Dogs Playstation-exkluzív küldetése Azt már régóta tudjuk, hogy a Sony okosan lepacsizott a Watch Dogs és a Destiny fejlesztőivel is, ami nem csak közös promócióban, de exkluzív tartalmakban is megnyilvánul. Ma a Ubisoft bemutatta azt is, mi lesz ez a bizonyos extra tartalom. Alapvetően négy küldetésről van szó, melyek összesen egy órányi játékidőt adnak hozzá a Watch Dogshoz. Mélyebb ismereteket szerezhetünk a történetről, ráadásul a végén kapunk még egy Superior Capacity néven futó turbót a hackelésünkhöz. Ahhoz pedig, hogy maximálisan hackernek nézzünk ki, egy "White Hat" fantázianéven futó öltözéket is kapunk.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

10. madcaptain
2014.03.21. 01:37
Mm Skyforge tetszik, az allods is jo volt mig a cash shop-al/patch-el nem rontottak. Vegre nem a szokasos azsiai ladyboy karakterek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. F2Face madca...
2014.03.21. 07:24
"Vegre nem a szokasos azsiai ladyboy karakterek." - mmm, pedig eléggé annak tűnnek,sajnos
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Kerty
2014.03.21. 10:44
a gyors vágások, meg kamerarángatások ellenére azért nekem feltűnt, hogy ez a watch dogs nem az a játék ami a bemutatókba szerepelt eddig
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Lazahunter
2014.03.21. 11:15
"Amikor az Xbox One-t terveztük, az egyik legfontosabb célom az volt, hogy az indie-fejlesztőknek szóló támogatást rendkívül mélyen beleépítsem a rendszerbe"

Jó duma ez ahhoz képest, tavaly nyárig nem is akarták támogatni az indie fejlesztőket
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. sensorprim...
2014.03.21. 12:29
én nem értem mér van mindenki oda a watch dogs-ért
sima gta klónnak tűnik csak a hülye gyerek egy mobillal mindent le/fel tud kapcsolni vagy robbantani
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. F2Face senso...
2014.03.21. 12:45
Ilyen az ipar sajnos. Plusz egy "fícsör" és sok-sok hájp + marketing. Elég vetni egy pillantást a Titanfallra. Amióta bejelentették, nem hallani mást, csak hogy milyen nagyszerű dolog, hogy egymással párhuzamosan megy a gyalogos- és a mech-harc. Annyira "cool" ötlet, hogy a sok lurkónak eszébe sem jut odaszúrni a csapatnak, hogy: "Kezét csókolom, Márti néni! Tetszett-e már hallani az UT3-ról? Ugyanez a leves, csak nagyobb fazékban lehet kergetni egymás borsóját és igen, abban is vannak naaaagy csirkék,amik lőnek."
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Asagrim F2Fac...
2014.03.21. 14:34
Eléggé, szerintem is.

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. m4ss.cor3 Asagr...
2014.03.21. 18:08
Párom kb 2 percig nemtudta kihúzni belőlem hogy min vonyítok annyira, egyszerűen képtelen voltam megszólalni a nevetéstől.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Asagrim m4ss....
2014.03.21. 18:18
Örülök, hogy tetszett, én is visítottam rajta mikor először olvastam!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Szefmester m4ss....
2014.03.21. 18:34
Detto, csak itt nem volt senki a közelben hogy megkérdezze.. így viszont tovább is tartott abbahagyni a röhögést!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!