iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.03.27.

Dátum | 2014. 03. 27.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Elhagyta a Naughty Dogot az Uncharted 3 direktora Justin Richmond a League of Legends-fejlesztő Riot Gameshez távozik, ahol elmondása szerint sosem látott és innovatív dolgok fejlesztésében vehet majd részt. Nyilatkozatában az úriember kiemelte, nagyon szereti a Naughty Dog csapatát, és önként döntött a távozás mellett. Richmond a második nagyobb név, aki az utóbbi időben elhagyja a Sony egyik legjobb belső stúdióját. Előzőleg Amy Hennig, az Uncharted-sorozat írónője és kreatív fejese lépett le a stúdiótól. Watch Dogs - üdvözöljük Chicagóban Hosszú idő óta először látjuk újra mozgásban a Watch Dogsot, és... hát... finoman szólva nem azt a grafikai minőséget adja vissza a játék, mint a bejelentéskor. Ettől függetlenül a város nagynak, a szimuláció pedig részletesnek tűnik, így talán a játékmenet terén hozza majd, amit elvárunk tőle. Már csak azt nem értem, miért kellett teljesen a GTA-stílusában elkészíteni ezt az előzetest - még a kamerakezelés és a zene is a Rockstart koppintja.
Assassin's Creed: Comet - az előző generációra Ahogy arról már írtunk, a nem olyan rég "kiszivárgott", majd egy előzetessel leleplezett, kizárólag új konzolokra és PC-re készülő Assassin's Creed: Unity mellett a Ubisoft idénre tervez egy másik epizódot is - ami pedig kizárólag az előző generációs konzolokra jönne. Most kezdtek szállingózni a hírek az utóbbival kapcsolatban is. A játék Comet munkacímen készül, és 1758-ban játszódik az Egyesült Államokban. New Yorkot az egyik biztos helyszínként említik a források, a játékmenet pedig a harmadik és a negyedik rész keveredése lesz - azaz számíthatunk némi hajókázásra is az Atlanti-óceánon. A forrás szerint feltűnnek majd karakterek más AC-játékokból is, így például Adewalé megjelenése is valószínű. Steamre is jön a Halo: Spartan Assault Április 4-én érkezik Steamre a Windows Phone 8-ra, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és Windows 8-ra már megjelent Halo: Spartan Assault, jelentette be Major Nelson. Ezzel párhuzamosan a Windows Phone 8-as és Windows 8-as verziókat ideiglenesen leárazzák 1,99 dollárra. Megvan, ki veszi át a Killer Instinct fejlesztését Az Amazon ugyebár megvásárolta a Killer Instinctet készítő Double Helix Gamest, így a Microsoftnak találnia kellett valakit, aki átveheti a fejlesztést. Nos, szerencsére sikerült egy kiváló utódot találni az Iron Galaxy Studios személyében. A srácok értenek a műfajhoz, ezt bizonyították a Street Fighter 3: 3rd Strike Online Editionnel és a tavalyi Divekickkel is, Dave Lang, a stúdió vezetője pedig hatalmas megtiszteltetésnek tartja, hogy őket kérték fel Redmondból. Ezzel párhuzamosan befutott a következő karakter, Fulgore leleplező előzetese is:
Még problémás az emuláció PS4-en, lemezalapú megoldások is szóba jöhetnek A rezidens Sony-szivárogtató thuway ismét szert tett néhány infomorzsára a Playstation 4-re tervezett PS1-2 emulációval kapcsolatban. Úgy tűnik, hogy néhány játék már most kiválóan fut 1080p-s felbontásban, míg mások rendkívül bugosak és játszhatatlanul szaggatnak. Thuway úgy tudja, hogy a Sony a tökéletességig akarja polírozni a szoftvert, mielőtt kiadja. Azt is megtudta, hogy a Sonynál szóba került a lemezalapú-visszafelé kompatibilitás lehetősége is - ha tehát megvan a játék PS2-es verziója, akkor nem kell újra megvenni ahhoz, hogy PS4-en is tolhasd. Ez azonban egyelőre még bizonytalan. A Sony ezzel, és a PS4 operációs rendszerével kapcsolatban élénken figyeli a visszajelzéseket, így Thuway arra bíztat mindenkit, hogy a kívánalmainak adjon hangot. Hamarosan újra bemutatkozik a Devil's Third A Devil's Third a THQ megszűnése után eltűnt a színről, ám Tomonobu Itagaki mester most elmondta, azóta is keményen dolgoznak rajta. A késés oka egyszerű: a játékot gyakorlatilag az alapoktól tervezték újra. Ennek megfelelően idén újra bemutatják majd az anyagot, aminek első lépéseként már meg is kaptuk az új logót:
Háromszor kezdték elölről a Rainbow Six Patriots fejlesztését Az általában megbízható belsős forrásokat szállító superannuation úgy tudja, a régóta eltűnt Rainbow Six Patriots fejlesztését legalább háromszor kezdték el az alapoktól. A legutolsó, félig-meddig hivatalos információ még az volt, hogy egy megbízható csapat dolgozik a játék alapjainak lefektetésén, ám a korábban tervezett játékmenet nem vált be. Akkor megtudtuk, hogy a Ubisofton belül működik egy nagyobb "szerkesztői" csapat, akik átnéznek és kipróbálnak minden egyes fejlesztés alatt álló játékot. Ha ők azt mondják, hogy a játék nem elég jó, akkor azt valószínűleg újra kell kezdeni, vagy ki kell dobni. Superannuation információi szerint a készítők annak ellenére folytatták a Patriots fejlesztését első formájában, hogy arra nemet mondott a szerkesztői csapat. Később belátták, hogy hiba volt, és teljesen újraépítették a játékot, ám úgy tűnik, ez sem volt be, és a Ubisoft továbbra sem hajlandó semmit mondani a projekt állapotáról. A Superannuation szerint a legutolsó verzió már erősen profitálni fog az új konzolok érkezéséből. Bound by Flame és Murdered: Souls Suspect achievementek Ha valaki úgy érzi, hogy le akar maga előtt spoilerezni néhány dolgot, akkor már megtekintheti a Bound by Flame és a Murdered: Souls Suspect teljes achievement listáját. És, ha már Bound by Flame. Van valamink, ami nem spoileres. Egészen konkrétan az első játékmenet videó, mely megmutatja nekünk a harcot.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

10. Fratello
2014.03.28. 06:24
"Azt is megtudta, hogy a Sonynál szóba került a lemezalapú-visszafelé kompatibilitás lehetősége is - ha tehát megvan a játék PS2-es verziója, akkor nem kell újra megvenni ahhoz, hogy PS4-en is tolhasd. "

Minden meg van bocsátva a Sonynak ha ezt meglépi... Még mindíg rengeteg PS2 exkluzív cucc van amit tolni kéne...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Shinjiii
2014.03.28. 08:06
Nekem is maradt ki, de még a PSX korszakából is néhány cím. Szerintem viszik majd a konzolt, mint a cukrot, ha ez beigazolódik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Netere
2014.03.28. 08:20
Azétr a W dogs még ígyis elég jó. Lehet ez nem is apc verzió
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. VAjZY
2014.03.28. 11:09
1. Ebben a WD videóban nem is volt ingame jelenet.
2. Ha összehasonlítjátok a gameplay-el, akkor nem változott semmit. Legalább nem parasztvakítanak az agyoncsicsázott videókkal, hanem olyanok a bemutató videók is grafikailag, mint a gameplayben. Jó lesz ez!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. 5hR3kY Shinj...
2014.03.28. 11:34
Viszik majd mint a cukrot? El vannak maradva ezzel a kompatibilitással vagy 7 évet! Már egy normál PC le tudja emulálni a PS2 játékokat, a PS1-et meg egy 7-8 éves gép is, és most PS4-en újra el akarják adni ezeket? Már PS3-nál is voltak PS1 és PS2 játékok de nevetséges áron. Ha most is ilyen áron erőltetik majd akkor a kivágott papírkutyát nem fogja érdekelni az egész.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Asagrim 5hR3k...
2014.03.28. 11:45
Csak a magad nevében beszélj. Ha hivatalosan van támogatva a visszafele kompatibilitás, egyáltalán nem szarakodnék emulátorral, aminek sok esetben már a léte is illegális, ráadásul a régi játékok is marha olcsón megvárásolhatók.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Shinjiii
2014.03.28. 12:44
Ráadásul tökéletesen egyik általam használt emulátor sem működik. Mindegyiknél előfordult fps drop, "működése leállt" stb. baromság. Oké, nem volt vészes, de szarakodni kellett vele. És Asagrimmel egyetértek, ha neked nem kell, nem jelenti azt, hogy senki másnak nem lesz rá szüksége. Különben is, PS3-ra ÚJRA meg kellett vegyed azokat a PS2 játékokat, itt a már MEGLÉVŐ játékod kell csak belebújtatni a konzolba. Ha meg neked a 6000 Ft olcsó egy OkamiHD-nál, vagy a 12000 Ft a SotC újrakiadásánál, akkor te vastag ember vagy. Ez sem mindegy.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. 5hR3kY Asagr...
2014.03.28. 12:57
Szerinted nem emulálni fogják PS4-en? Mert az tuti hogy nincs a PS4-ben hardveresen egy MIPS R3051, illetve egy Emotion Engine.

A lemezalapú kompatibilitás meg még a szóba jöhet fázisnál van, úgyhogy ha nem az lesz akkor megveheted a Sony által megszabott árakon a régi játékokat, ami nem lesz olcsó, lévén hogy most egy San Andreas 5.49 GBP ami 2050- HUF körül van, én speciel az egész GTA Collection-t megvettem Steam-en olyan 2300- HUF körül.

Szerk.: Shinjiii: Az Okami HD10.99 GBP úgyhogy nem 6000, ICO Collection van használtan már 3900-4000-től, de újonnan is 7500.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Shinjiii
2014.03.29. 08:46
Igen, de a kiadás pillanatában majdnem az eredetileg PS2-es áron akarták rád sózni, azt hiszed hülye vagyok? Nem most jöttem le a falvédőről. Megveszem ps2-re, utána meg fizessek érte közel ugyanannyit? Ja igen, lehet rá várni plusz fél egy, másfél évet, hogy lemenjen 10 fontra, ebben igazad van, csak nem ez a felfogás kell működjön.
A Sonytól meg merem remélni, hogy ott elismertebb szakemberek dolgoznak majd az emulátoron, nem pedig ilyen nonprofit páros, akiknek még a pelenkáját kell cserélni.
De már egyszer elmondtam azt is, nem így kellene hozzáállni, hogy rókabőr. Most kiadják/adták a FFX X-2 HD collectiont, azért fizessek megint 58 dollárt, hogy valamivel élesebb a textúra? Semmi plusz tartalom, extra lehetőség. Akkor inkább leveszem a polcról a ps2-es válozatot. Örülj neki, hogy te meg tudod fizetni újra és újra 7500-ért, de nem kéne a saját tükörképed kivetíteni másokra.

Nem mellesleg én Kuon-nal, Forbidden SIrennel, stb. akarok játszani, azt hol veszem meg 10 fontért PSN-en? Nem arról a két játékról van szó, csupán példaként hoztam fel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. 5hR3kY Shinj...
2014.03.29. 12:55
A Sony a PS3-ból is kivette a PS2 emulációt, utána Store-on árulták később a PS2 címeket. Nem bízok én benne hogy most másképp lesz. Amúgy meg hol írtam én azt hogy 7500-akat dobálok ki játékokra? Annó az elmúlt 5 évben 3 játék volt ami meghaladta az az értékhatárt, de most már 2-3 ezernél többet ritkán adok játékért. Ha megjelenik egy új játék és kibírtam nélküle több mint 30 évig, akkor 1-2 évet simán kibírok amíg nem adják emberi árban.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!