iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.04.10.

Dátum | 2014. 04. 10.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Shepard parancsnok ma lenne mínusz 140 éves Egy igen-igen épületes, magasröptű hírrel kezdjük a mai Aprókat. A BioWare Blog szerint ugyanis mától számítva 140 év múlva a jövőben születne meg a Mass Effect-trilógia főszereplője, Shepard kapitány. Ha a jeles eseményt meg szeretnétek ünnepelni, akkor a BioWare összerakott egy-egy receptet a muffin Paragon és Renegade változatához is.
Újabb stúdió csatlakozik be a The Division fejlesztésébe Már megszoktuk a Ubisofttól, hogy egy-egy játékukon számos csapat dolgozik egyszerre, akár különböző kontinensekről is. Nincs ez másként a The Divisionnel sem, annak ellenére, hogy a Ubisoft Massive szereti hangoztatni, mennyire "kis csapat". Igen, csak rajtuk kívül még besegít a fejlesztésbe a Ubisoft Reflections, és most kaptuk a hírt, hogy már a Ubisoft Red Storm is ezen a címen tevékenykedik. A fejlesztést persze továbbra is a Massive vezeti, de a kiadó blogjának leírása alapján kiváló választásnak tűnik a Red Storm, hiszen nekik köszönhetjük a Rainbow Six és a Ghost Recon játékokat is, nem mellesleg pedig egykor maga Tom Clancy is a csapat "tagja" volt. A Massive egyébként a Red Storm katonai kapcsolatait, és fegyverekkel kapcsolatos jártasságát szeretné kihasználni. Az Észak-karolinai stúdió így fegyvereket fog modellezni, hangokat vesz fel és készít, és segít a Massive-nak a minél realisztikusabb játékmenet megtervezésében is. Nvidia-technológiák a Watch Dogs PC-s verziójában Miután mindenki kiszörnyülködte magát a PC-s Watch Dogs igen jelentékeny gépigényén, legalább az Nvidia kártyával rendelkező felhasználók örülhetnek most kicsit. A Ubisoft ugyanis az Nvidiával együttműködve implementált néhány olyan spéci effektet, mint a HBAO+ és a TXAA.
GTA Online - a játék, ami folyamatosan termel a Take-Two zsebébe A Take Two vezérigazgatója, Strauss Zelnick a Fox Newsnak adott interjújában beszélt arról, hogy régi álma valósult meg a GTA Online érkezésével. Elmondása szerint amikor a cég élére került 2007-ben, az volt a leghőbb vágya, hogy a játékosok folyamatosan költsenek pénzt egy-egy termékükre: "Korábban ha kiadtunk egy terméket, nem számított mekkorát, egyszer begyűjtöttük a pénzt, majd mentünk tovább. Most azonban már folyamatosan költenek a játékosok a termékünkre, ez pedig olyan, mintha újra és újra megkapnál egy ajándékot". (Hát, ha lehet választani pénz és még több pénz között, akkor én is a még több pénzt választanám... - Pacman) Mit lehet építeni LEGO-ból? Például Titanfall-fegyvereket Mi annak idején örültünk, ha egy normálisabb versenyautót össze tudunk rakni, de Nick ‘Brick’ Jensen ennél jóval tovább ment. Egészen döbbenetesen képes ugyanis dolgokat lemásolni LEGO-ból, most éppen például a Titanfall fegyvereit. További képek a Flickr-oldalán tekinthetők meg.
Hamarosan megkaphatjuk a The Last Guardian megjelenési dátumát Már meg sem tudom számolni, hány éve hiteget minket a Sony azzal, hogy bizony-bizony készül a The Last Guardian. Az ICO és a Shadow of the Colossus generációjuk legjobb játékai közé tartoztak, így nem csoda, hogy a rajongók epekedve várják már a folytatást. Bár Shuhei Yoshida, a Sony stúdiók vezetője nem olyan rég megerősítette, hogy a játék fejlesztése halad, a Famitsu még biztatóbb értesüléssel állt elő: a játék fejlesztése annyira jól megy, hogy hamarosan megjelenési dátumot is kaphatunk. A jelek szerint a "Sony a megfelelő alkalomra vár a dátum bejelentésével", és valószínűleg nem túl merész tipp, hogy ez a "megfelelő alkalom" az E3 lesz. Mindenesetre a megjelenés napjáig a sarokba vonulok imádkozni. Máris kedvcsinálót kaptunk a The Wolf Among Us negyedik részéből Habár csak ezen a héten jelent meg a Crooked Mile alcímű harmadik epizód, a Telltale szeretné, ha máris az újabb részt várnánk. Az előzetes megtekintése nem feltétlenül ajánlott, ha még nem végeztél a harmadikkal.
Májusban jelenik meg a Transistor A PlayStation 4-exkluzív akció-RPG 19,99 dolláros áron érkezik a PS Store-ba május 20-án. Mivel a hétvégén egy majdnem végleges verziót kiállítanak majd a PAX Easten, vélhetően kapunk majd belőle mindenféle finom anyagot. Nos, ez tényleg egy apró hír volt. Előzetest kapott a PS4-es The Last of Us Ahogy arról ma írtunk, feljavított grafikával, 1080p-s felbontásban, és a készítők reményei szerint 60fps-sel érkezik PS4-re a PS3 egyik legnagyobb sikercíme. Az első kedvcsinálóra sem kellett sokat várnunk, és ugyan inkább a játék által besöpört brutális mennyiségű évjátéka címet villogtatja, a végén azért kapunk egy kis in-game felvételt is.
PS4-re is megjelenik a hanggal irányított There Came an Echo A különös játékélményt ígérő, hangvezérlésre építő There Came an Echo eredetileg a Kickstarteren indult, majd átlovalt az Xbox One indie programjához, az id@Xbox-hoz. Akkor ugyan még azt hittük, hogy a játék exkluzív lesz, mostanra azonban kiderült, hogy erről szó sincs: a készítők örömmel újságolták, hogy már a PS4-es verzión is dolgoznak.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. Kerub88
2014.04.10. 22:50
Transistor PS exlusive??? Brühühü
Reménykedtem kijön iOS-re is, kedvenc iPad játékom volt a Bastion.

Nap legjobb híre egyértelműen: Hamarosan megkaphatjuk a The Last Guardian megjelenési dátumát
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. tomchee
2014.04.10. 23:09
"Shepard parancsnok ma lenne mínusz 140 éves"
Ne basszatok már fel...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. heckles04
2014.04.11. 00:24
GTA Online:Na az ő esetükben teljesen elfogadható ez a hozzá állás, azok után amennyi mindent bele tettek ebbe a gta episodeba. Plusz gondolom frissítések is lesznek rendesen, az online-hoz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. KisDre
2014.04.11. 00:34
"Nvidia-technológiák a Watch Dogs PC-s verziójában"
De jó!
Aztán játszani is lehet majd vele? (már végre.....)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Kerty
2014.04.11. 00:41
A watch dogs gépigényes cikknél csak viccnek szántam a "the way it's meant to be played" dolgot. Ironikus, hogy ráhibáztam. Amint meglátom ezt a feliratot a hajam hullásnak indul. Én még nem felejtettem el a crysis 2 fiaskót és nem is fogom egy darabig... kétszínű bagázs.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Shinjiii
2014.04.11. 08:27
Mondjuk cserébe tényleg nem fog rosszul kinézni a játék, még ha nem is első trailer minőségű.

The Last Guardian miatt akkor is haragszom, ha végre megjelenik, mert a PS3-at kihagyták...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. 5hR3kY Kerty
2014.04.11. 12:07
"The Way It's Meant to be Payed"
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. mikej95 5hR3k...
2014.04.11. 17:48
"It's Meant to be Shit" Az AMD-s kártyatulajok már most a papírzacskót húzhatnak a fejükre és a padlóra fekhetnek arccal.
Az nV nagyon tud valamit. A Just Cause 2-ben is valamiért renderelni kellett a felhők tetejét, csak kár, hogy az egész játék során nem láthattad.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!