iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.04.11.

Dátum | 2014. 04. 11.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Új szóló kalandok a HearthStone: Heroes of Warcraftban Curse of Naxxramas néven új kalandokkal, lapokkal és Hero Powerekkel bővül a Blizzard kártyajátéka. Az új szóló kalandban Naxxramas különböző szárnyaiban látogathatjuk meg kedvenc bossainkat: a túlméretezett pókszerű Maexxnát, a horrorisztikus Loathebet, az üst mesterét, Heigan the Uncleant és az anyósunk kézimunkái közül megszökött Patchwerket. A Curse of Naxxramas teljesen egyedi táblával rendelkezik, interaktív sarkokkal és 30 új kártyalappal. A kasztokra 9 kihívás vár, melyek teljesítéséért kaszt specifikus jutalomlapok járnak. Az 5 szárnyból álló Naxxramasból először az Arachnid Quarter fog megnyílni, a többi pedig utána követi heti lebontásban. Az első szárnyat mindenki ingyenesen kipróbálhatja, a többiért azonban már fizetni kell játékbeli arannyal, vagy valódi pénzzel. Az új kalandokat a PC-sek, Macesek és iPadosok egy időben próbálhatják majd ki, a Blizzard egyelőre még nem jelentették be, hogy mikor. Bővebb infókért és képekért érdemes ellátogatni a bejelentés honlapjára.
Új Caffeine előzetes Az Unreal 4 motorral működő Caffeine című pszichológiai horror sci-fi kalandjáték új előzetest kapott, amelyben a történet helyszínéül szolgáló elhagyatott űrállomás újabb részeivel ismerkedhetünk meg. A játék PC-re (Windows) fog megjelenni 2015 elején, kontroller és Oculus Rift támogatással. Az alkotó, Dylan Browne fontolgatja a Maces, Linuxos és konzolos verziók lehetőségét is, minden attól függ, hogy akad-e elég támogatója. A játék Indiegogo oldalán még több információt találhattok, és pénzt is ott lehet az ausztrál fejlesztő irányába hajigálni. A Caffeine Steam Greenlighton is megtalálható.
Mégis kap Kinectes hangirányítást a Dragon Age: Inquisition Eddig úgy tudtuk, hogy a Dragon Age: Inquisition nem lesz Kinecttel irányítható, most azonban kiderült, hogy a Microsoftnál és az EA-nál úgy döntöttek, hogy mégis az lesz. Mike Laidlaw, a BioWare kreatív rendezője egy interjúban elmondta, hogy a játék Xbox 360-as és Xbox One-os verziója hangparancsok segítségével is irányítható lesz, hasonlóan, ahogyan a Mass Effect 3, amelyben pl. csapatunk tagjainak adhattunk parancsokat. Laidlaw azt is elmondta, hogy a játék DLC-iben nem lesznek új karakterek. Star Trek Online - A New Accord Április 22-én új fejezettel bővült a Star Trek Online története, szám szerint a kilencedikkel, amelyben új, hatalmas ellenféllel kell szembenézniük a Föderáció, a Klingon Birodalom és a Romulán Köztársaság népeinek. A New Accord című frissítés az új sztori epizód mellett egy új űrcsata zónát és új PvE tartalmakat is magában foglal, emellett az Earth Spacedock is kap egy kis felújítást.
Itt a legújabb Trials Fusion előzetes Új előzetest kapott a Ubisoft motoros játéka, a Trials Fusion. Az új videó a multiplayer versenyeket mutatja be, melyeken a haverokkal, vagy akár az egész világgal is versenyezhetünk. A játék jelenleg bétában van, április 16-án fog megjelenni PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. A PC-s verzió kicsivel később, április 24-én érkezik. A játék korábbi előzetesét itt tekinthetitek meg.
A Bound by Flame harcrendszere A Spiders Studio játékában, a Bound by Flame-ben egy tűzdémon által megszállt zsoldost alakítunk, és választanunk kell, hogy megtartjuk-e emberi mivoltunkat, vagy a démoni utat választjuk. A legújabb előzetesből az akció-RPG kasztjaival és harcrendszerével ismerkedhetünk meg. A játék május 9-én fog megjelenni PC-re, PS3-ra, PS4-re és Xbox 360-ra.
Rejtélyes új játék Xbox One-ra A The Behemoth egy új projekten dolgozik, amely Xbox One-ra fog megjelenni. A játékról egyelőre csak egy meglehetősen bizarr képet tettek közzé, de a későbbiekben, várhatóan a Comic-Conon és a Pax Prime-on több információ lesz róla elérhető. A játék már az idén kipróbálható lesz, de a The Behemoth tempóját ismerve a végleges verzióra még sokat kell várni.
Űrharc a Star Citizenben A 40. után már csak lazán legyintettünk, és abbahagytuk a Chris Roberts űreposzára, a Star Citizenre beérkezett dollármilliók számolását, most is inkább azt az űrharcról készült videót osztjuk meg veletek, melyet az alkotók nemrég mutattak be élőben a Pax Easten.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

10. m-a-r-i-u-...
2014.04.11. 22:15
Star Citizen videó alatt a tömeg ujjongása jobban szórakoztatott.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. sensorprim...
2014.04.11. 22:53
ilyen zero képességű embert hogy engedhetnek bemutatóra?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Terror
2014.04.11. 23:30
Úgy ujjonganak, mintha legalábbis az ingyen nőt és ingyen sört jelentették volna be.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. tomchee
2014.04.12. 00:51
Most javítsatok ki ha én vagyok buta, de az űrben elvileg nem kéne "G-force"-nak lennie a gravitáció hiánya miatt. Ugyyee?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Avisto
2014.04.12. 00:58
Gondolom azt az űrhajó gyorsulása miatt a pilótát érő hatásra érti.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Atesz1987
2014.04.12. 05:46
A g az egy fizikai fogalom, a 10 m/s'2 gyorsulást jelenti.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. ptaylord
2014.04.12. 08:34
Hát, a Star citizen tesztelő kb ilyen szinten volt...a maga kategóriájában
https://www.youtube.com/watch?v=C61CJR98ehA

Nem is értem hogy nem találtak értelmesebbet nála. Az újjongást nem tudom hova tenni. Lehet alávágták, de hogy olyan jó nem volt az biztos...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. David1992 tomch...
2014.04.12. 09:26
Akkor kijavítalak. G erő mindenhol van. Ha te egy kocsiban ülsz, haladsz 110-el, és hirtelen lefékezel, a g erő téged előre fog húzni. Ugyanez igaz az űrben is. Az hogy ez itt a földön, vagy az űrben történik, az teljesen mindegy, a fizika törvényei továbbra is érvényesek. Így tudnának az űrben mesterséges gravitációt létrehozni (ha ültél már ilyenen akkor képzeld el ezt az
űrben. Ott nem 45°-os szögben fognak lógni (nincs gravitáció ami lehúzza), hanem 90°-ben, párhuzamosan a kör síkjára, de a benne ülők ott is fognak G erőt érezni ami bele préseli őket a székükbe.)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Avisto
2014.04.12. 12:37
Szerintem Chris Roberts játszott nem valami tesztelő.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. tomchee David...
2014.04.12. 14:05
Ahha, Ty. Nem tudom miért kötöttem hirtelen gravitációs mezőkhöz a dolgot.

Nah de, hogy ne csak offoljak, szerintem az a kicsi kis kemény mag, akik sci-fi illetve űrhajó rajongók, azok lehettek ott és hát, hogy ne örülnének amikor évtizedvben 1 értelmes ilyen játék jelenik meg... Nem a játék minősége olyan jó, hanem a hiány nagy=)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!