iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.04.15.

Dátum | 2014. 04. 15.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A PC után Xbox One-ra is megjelenik az üdítőivó szimulátor Nyissuk egy kis agybomlasztással a mai aprókat. A múlt hétvégén PC-re kiadott üdítőivó szimulátor, a Soda Drinker Pro szeptemberben megjelenik Xbox One-ra is, teljes Kinect-támogatással. A Kinect segítségével akár igazi üdítőt is használhatunk (vagy úgy tehetünk) a játék pályáinak leküzdésére. Az Xbox One-os verzióba is bekerül a Vivian Clark néven futó, rendkívül furcsa platformer minijáték, de ezen kívül a konzolos változat kap exkluzív pályákat és tartalmakat. Ezek közül az egyik Drinking Soda Through Time néven fut, és lényege, hogy különböző történelmi időszakokból származó helyszíneken ihatjuk majd az üdítőt - például az 1920-as években. A készítők megerősítették, hogy a Soda Drinker Pro bizony 1080p-s felbontásban, 60fps-sel fut az Xbox One-on.
Kisebb lesz a Borderlands 2-nél a Borderlands: The Pre-Sequel Randy Pitchford, a Gearbox elnöke elárulta, az új Borderlands körülbelül akkora lesz, vagy kicsit nagyobb, mint az első rész, ami egyben azt is jelenti, hogy kisebb lesz, mint a második. "Elég nagy. Nem hiszem, hogy felér a Borderlands 2-vel, de valahol a két rész között helyezkedik el méretben". Egyelőre még a fejlesztőcsapat sem tudja pontosan, mekkora is a játék, de Pitchford szerint arra számíthatunk, hogy a méret az árban is visszaköszön majd. Call of Duty - visszatér Soap? Azt egyelőre nem tudjuk, milyen formában, hiszen az Infinity Ward csak a lent látható képet tette közzé, melyen a Modern Warfare játékok legendás főszereplője, John “Soap” MacTavish látható. A sorozat harmadik részét ismerve nem valószínű, hogy a történet folytatásában szerepet kaphatna kedvenc keményen néző katonánk, valószínűbb inkább, hogy a multiplayerhez érkező Legends Pack része lesz Captain Price-szal és Vladimir Makarovval együtt.
85 ezer Oculus Rift devkitet vásároltak meg eddig Az Oculus új, DK2-es fejlesztői verziójából már 25 ezret rendeltek a bejelentése óta, ezzel összesen már 85 ezer fejlesztői kit van szerte a világon - ami nem kis szám egy olyan eszköztől, amit sosem szántak vásárlói piacra. Azt továbbra sem tudni, hogy az Oculus felhasználóknak szánt változata mikor jelenhet meg, de minden bizonnyal a Facebooktól kapott befektetés meggyorsítja majd a folyamatokat. Bezárja indiai irodáját a Square Enix Alig egy éve nyitotta meg új irodáját Indiában a Square Enix, és máris arról számolhatunk be, hogy bezárták azt. Az új iroda mobilos játékokat készített volna, elsősorban a rendkívül gyors ütemben növekvő indiai piacra, és egyszerre számos projekten tevékenykedtek több tehetséges indiai fejlesztővel együttműködve. Most az iroda kiadott játék nélkül zár be és szűnik meg. Vadnyugati hangulat a Plants vs Zombies: Garden Warfare-ben Zomboss Down néven egy újabb, teljesen ingyenes letölthető tartalmi csomagot kapott a Plants vs Zombies: Garden Warfare. A pakk tartalmaz egy új pályát, nyolc új játszható karaktert és 200 új, egészen durvának tűnő kozmetikai felszerelést. A szintlimitet is megemelték a készítők 20-ról 30-ra, Xbox One-on pedig friss kihívásokat kapunk.
Mától mindenkinek elérhető a Battlefield 4: Naval Strike A Battlefield 4 új DLC-je mától a nem előfizető játékosok számára is elérhető, az összes platformon, amire az alapjáték is megjelent. Veszteséggel zárta az évet a CCP A CCP kiadta a 2013-as üzleti évre vonatkozó pénzügyi jelentését, mely 21 millió dollár veszteségről számol be az előző évi 4,6 milliós profithoz képest - mindezt 76,7 millió dollár bevételből, ami jóval magasabb, mint az ezt megelőző 56,3 millió. A veszteség egyébként a megnövekedett kutatás-fejlesztési költségeknek tudható be: az EVE Online, az EVE: Valkyrie és a Dust 514 mind komoly mennyiségű pénzt emésztett fel. Valószínűleg nem véletlen, hogy a stúdió lelőtte a World of Darkness MMO-t. Taki is becsatlakozott a Soul Calibur: Lost Swords csapatába Lassan a legtöbb klasszikus Soul Calibur-karakter megérkezik a Lost Swordsba. Mivel Takitól nagyon sokszor kaptam ki életemben egy kedves barátomnak köszönhetően, így én nem állok túl közel a karakterhez, de valószínűleg sokan örülni fognak neki.
Mac-re is elérhető a Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut Ahogy azt a fejlesztők megígérték, megérkezett Mac-re is a Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut, a Steamen keresztül már lehet is letölteni. Akiknek korábban megvolt a Windowsos verzió, automatikusan megkapja ezt is. Örült a Ubisoft Massive a Watch Dogs csúszásának A játék fejlesztői szerint ugyanis ennek fontos üzenete van a Ubisoft belsős stúdiói számára. David Polfeldt, a Massive vezetője elmondta, jó érzés volt látni, hogy az anyavállalat bevállalja a veszteségeket, amik a csúszással járnak, csak hogy egy jobb végtermék születhessen. "A Ubisoft pedig nem kis pofont kapott. Ha jól emlékszem a részvények 25%-ot estek aznap, amikor a csúsztatást bejelentették". Polfeldt szerint nem kevés bátorság kellett a cégvezetők részéről, hogy ezt bevállalják, és kitartsanak a jó döntés mellett. "A kiadó célja tehát egyértelműen az, hogy a játék kiemelkedő legyen. Ez a végső cél, és ha mindezt sikerül időre megoldani, akkor az legjobb. De ha választani kell az idő és a minőség között, akkor a minőség fog nyerni".
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. tomchee
2014.04.15. 23:06

"A készítők megerősítették, hogy a Soda Drinker Pro bizony 1080p-s felbontásban, 60fps-sel fut az Xbox One-on."


Végre egy játék ami tényleg

És én tényleg azt hittem, hogy a GoatSimulator, már a legalja...!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. maci
2014.04.16. 07:19
Valaki csinálhatna Soda Drinker Skyrim modot. Mellé még Immersive Patrols vagy Warzones, és üditőt szürcsölve nézhetnénk a csatákat
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!