iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.04.18.

Dátum | 2014. 04. 18.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Friss képeken a Bound by Flame A Spiders Studios új szerepjátékára már nem kell sokat várnunk, hiszen május 9-én jelenik meg PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és PC-re. A játékban részletesen testreszabhatjuk majd főhősünket, akinek külsején minden döntés meg fog látszani, amit a játékos hoz a történet során (például, hogy mit vegyen fel, kék vagy rózsaszín inget). Érdemes átgondolni, milyen karaktert indítunk, mert a beszélgetések és a potenciális romantikus szálak kialakulása során számítani fog. A sztori szerint egyébként egy zsoldost alakítunk, akit egy lángdémon szált meg és... nos, csinálnia kell dolgokat, amitől gondolom majd ez az áldatlan állapot elmúlik. A készítők nem csak a karakter részletességére, de az általa viselt páncélokra is komolyan odafigyelnek. Ígéretük szerint azok is átalakíthatóak lesznek, és mindenki a saját stílusának megfelelően "öltöztetheti fel" a főszereplőt. Mi így sem várunk túl sokat a játéktól, tekintve, hogy miket rakott le eddig a Spiders az asztalra.
Baldur’s Gate: Enhanced Edition már Androidra is Hosszú várakozás után végre androidos készülékekre is elérhető (Európában csak holnaptól) a feljavított Baldur's Gate, külön mobilokra és tabletekre optimalizált verzióban, 9,99 dolláros áron. Jövő héten jelenik meg PS4-re az Octodad: Dadliest Catch Legújabb kedvenc játékom már egy ideje elérhető PC-n, ám a készítők az ígéretüknek megfelelően végrehajtottak néhány fejlesztést a PS4-es verzióra. Ezek közül az egyik, hogy a játék támogatja a PS Move-ot magában, duplán, vagy navival együtt. A másik, hogy a játék utolsó harmadában komolyabb módosításokat végeztek, tettek be néhány extra lehetőséget.
Levédette a Nuka Colát a Zenimax Apró érdekesség, hogy a Bethesda-tulajdonos Zenimax három védjegyet is benyújtott a Fallout-játékokban megtalálható italra, a Nuka Colára. Ezekből kettő a videojátékokhoz kapcsolódik, míg a harmadik különböző ruházati termékekre és kiegészítőkre. Túl sokat nem érdemes belelátni, de azért ugrunk mindenre, ami a Fallouttal kapcsolatos. Wolfenstein Team Fortress 2-holmik és DOOM béta az előrendelőknek Mától Steamen is elő lehet rendelni az új Wolfensteint, és ahogy a dobozos verziókhoz, ehhez is jár majd a hozzáférés a DOOM bétájához. Ezen kívül aki benevez rá, kap ajándékba két tárgyat a Team Fortress 2-höz is, melyek a Die Regime-Panzerung és a Der Maschinensoldaten-Helm. Népszerű japán játékok jönnek nyugatra Számos olyan, nyugaton is népszerű japán játéksorozat létezik, melyeket a rajongók vagy kénytelenek importálni, vagy pedig beletörődni abba, hogy jobb esetben több hónapos késéssel kapják meg őket. Az persze még a jobbik eset, hogy egyáltalán megkapják, ezért örülhetünk a következő 3 címnek: Danganronpa 2: Goodbye Despair A népszerű misztikus kalandjáték, a Danganronpa: Trigger Happy Havoc folytatásaként PS Vitára jelenik meg a játék Európában és Észak-Amerikában, letölthető és bolti verziókban is. Ezúttal is egy középiskolás főhőst irányítunk, akinek egy igen komoly, az életét fenyegető ügyből kell kimásznia. A játék karakterei egytől egyig rendelkeznek különleges képességekkel, és együtt kell dolgozniuk ahhoz, hogy megoldják a rejtélyt. A történet szerint a főhős és diáktársai egy szigeten ragadtak, azonban egy misztikus gyilkos elkezdni ritkítani őket. Nyomokat kell keresnünk, kihallgatnunk a többi diákot, és hasonló jóságok.
Fairy Fencer F Egyszer régen két istenség küzdött meg egymással a Fairy Fencer F világában, és mivel nagyjából egyforma erősek voltak, mindketten speciális fegyvereket készítettek a harcra, melyek a tündérek erejével vannak felvértezve. Végül a harcuk odáig fajult, hogy a nagy ismeretlenben elzárták magukat. Azóta eltelt némi idő és az általuk készített fegyverek továbbra is megtalálhatók a világban. Ezeket úgy hívják, hogy Furies, és olyan harcosok kutatják őket, akik fencereknek nevezik magukat. A legenda szerint aki megtalál egy ilyen fegyvert, annak teljesül egy kívánsága. Főhősünk véletlenül találja meg az egyik fegyvert, és válik maga is harcossá.
Disgaea 4: A Promise Revisited A játék PS Vitára készített, kibővített portjáról van szó, ami mindent megtartott az eredetiből, csak még tovább bővítette a játékmenet, a sztorit és a tevékenységeket, így gyakorlatilag a világ végéig el lehet lenni vele. A Disgaea 4: A Promise Revisited grafikus motorját is megújították, így az még a PS3-as verziónál is szebben adja vissza a Takehito Harada által készített karaktereket, és egyben tartalmazza a nagykonzolos változathoz megjelent összes DLC-it is.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Shinjiii
2014.04.22. 07:09
Péntek estére nem maradt infomorzsa? Vagy kit érdekelnek ezek a japán PSvitás szarok?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!