iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.06.17.

Dátum | 2014. 06. 17.
Szerző | Mastigias
Csoport | JÁTÉK

Egyhamar nem lesz Beyond Good & Evil 2, sem Prince of Persia Ez derült ki Yves Guillemot, a Ubisoft vezérének egy nyilatkozatából. "Nem álltunk le ezekkel a címekkel, a csapatok folyamatosan azt kutatják, mivel tudnánk előrukkolni. Úgy érzem nagyon tetszeni fog, amit láttok majd. Az viszont eltarthat egy darabig, amíg biztosra megyünk, hogy azt szállítjuk, amit akarunk." Mielőtt perzsa kardunkba dőlnénk, nézzük mindennek a jó oldalát, azt, hogy egyáltalán lesz valamikor Beyond Good & Evil 2 és új PoP játék. Ilyen lesz a Hellraid Régi-új előzetest kapott a Techland élőhalott-ölős mókája, melyben különböző fegyverek és varázslatok segítségével kell jobb belátásra bírnunk az agresszív szörnyeket. A trailer már régebb óta kint van, de csak a napokban kezdett nagyobb nyilvánosságot kapni, fogyasszátok egészséggel.
Mégsem távozik a Capcomtól a Street Fighter atyja A fél internet megőrült, amikor Yoshinori Ono bejelentette, hogy lemond a Capcom Vancouver direktori posztjáról. Aggodalomra azonban semmi ok, Ono ettől még marad a Capcomnál és továbbra is dolgozik projektjein. Vancouveri utódjáról egyelőre nem érkezett információ, de emiatt ráér később aggódnunk.
Új Rainbow Six: Siege játékmenet Kamerás minőségű ugyan, és valószínűleg hamar le is törlik majd, de addig is lessétek meg ezt a 10 perces E3 felvételt, érdemes.
Mégsem lesz 40 befejezése a Dragon Age: Inquisitionnek Pár napja még arról volt szó, hogy több mint 40 féle befejezése lesz az Inquisitionnek. Mindezt Cameron Lee, a játék producere állította, most viszont Mark Darrah, a sorozat executive producere elmondta, hogy ezek csak kisebb dolgokban térnek el egymástól, összesen csak "pár" teljesen egyedi bejezés lesz. Igazából ezt már a fél internet sejtette, mi már azzal is beérnénk, ha az a pár, tényleg releváns mértékben különbözik majd. Csalódottságra gyógyírt jelenthet az alábbi kamerás felvétel, ami az E3-as zártkörű Inquisition bemutatóról "szivárgott ki".

Jövő januárban érkezhet a Batman: Arkham Knight Erre utalt Kevin Conroy, Batman szinkronhangja egy interjúban, amit a GrooveyTV-nek adott. Arra a kérdésre, hogy jelenleg min dolgozik, így válaszolt: "Van egy masszív játékom, amiről talán már hallottatok, a címe Arkham Knight (...) Januárban kellett volna kijönnie, másfél éve dolgozunk rajta, de még mindig nincs kész, úgyhogy jövő januárban érkezik." A kérdéses rész az ötödik perc legelején hallható. Mondanom sem kell, hivatalos megerősítésig kezeljük pletykaként a dolgot.
Hipsztereknek áll a világ Legalábbis a Grand Theft Auto Online-ban, melyben élesedett az irónikus című I’m Not a Hipster frissítés. Ennek köszönhetően hipszternek öltöztethetjük karakterünket, valamint elérhetővé vált pár új verda és 12 új meló, plusz több hibát is javítottak a készítők. A frissítés ingyenes.
Borderlands: The Pre-Sequel screenshotok Befutott pár új kép a soron következő Borderlands játékból, szám szerint tíz darab. A Borderlands 2 előtörténetén a 2K Australia dolgozik a Gearbox Software-rel karöltve, a megjelenés október 17-én várható PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.
Így készült a Call of Duty: Advanced Warfare Új trailert kapott a következő CoD rész, melyben a történetről mesélnek a készítők. Az ígéretek szerint lehengerlő sztorit kapunk majd, melyben egyetlen főhős szemszögéből követjük az eseményeket. November 4-től minden kiderül PC-n, PS3-on, PS4-en, Xbox 360-on és Xbox One-on.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

13. Domfoz
2014.06.17. 22:53
Ez a GTA V frissítés nagyon beteg :"DDD
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. Mastigias Domfo...
2014.06.17. 22:56
Azt nevezem
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. pocla
2014.06.17. 22:58
Codos lehengerlő sztori kb annyi lesz 2 perc videó azután E gomb nyomkodás és mehet a cső játék Dragon age nagyon város!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Mastigias pocla
2014.06.17. 23:02
Az elő mondatoddal kapcsolatban: ne legyen igazad! (:
Második mondat: +1
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Kerub88 Masti...
2014.06.18. 00:23
Az első mondatoddal kapcsolatban: van aki semmiből se tanul <.<
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Mastigias Kerub...
2014.06.18. 00:41
A mondatoddal kapcsolatban: reménykedjünk, hátha (:
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Stormrage
2014.06.18. 07:14
ez a Hellraid nekem csak egy Skyrim modnak tunik
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Netere
2014.06.18. 08:52
Nekem nem Skyrim jutott eszembe, első ránézésre lehet, de a melee meg úgy általában a harc sokkal kidolgozottabbnak tűnik. Remélem lesz olyan jó mint a Dark Messiah. Ez a játékstílus igazi hiánycikk a piacon
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. kray
2014.06.18. 09:44
Na ugye, hogy megmondtam, hogy nincs is annyi szín, hogy 40 befejezése legyen a DA:I-nek
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. magerg
2014.06.18. 10:19
Ennek a Hellraid-nek a harcrendszere totál olyan lesz mint a Dead Island-é, úgy sejtem.
Talán nem alaptalanul...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. s_erno
2014.06.18. 11:30
Ha csak annyi különböző ending lesz, mint az első Dragon Age-ben akkor szerintem elégedettek lesznek vele az emberek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. stevenseag...
2014.06.18. 12:13
A hét (na jó, az év) hire nálam az openXcom v1.0 megjelenése volt, aki szerette az eredeti X-Comot, feltételnül nézzen bele. A Xenonauts szintén megérkezett egy pár napja, remek kis játék lett.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Szefmester steve...
2014.06.18. 13:40
köszi az infót, eddig csak a 0.9et használtam. Már csak a másik két részéhez kellene ilyen projekt és nem vennék többet PC-re játékot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!