iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.07.11.

Dátum | 2014. 07. 11.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Stílusosan búcsúzott a Neversoft A Tony Hawk sorozatról, a Guitar Hero széria néhány részéről és egy kevésbé felkapott, ám sokak által kedvelt Spiderman játékról ismert 20 éves Neversoft eddigi formájában megszűnik létezni, és beleolvad a Call of Duty-t fejlesztő Infinity Wardba, hogy együtt egy nagy szuperstúdiót alkossanak. A Neversoft tagjai stílusosan ünnepelték meg az eseményt: felgyújtották egy a saját logójukon is szereplő hatalmas szemről készült szobrot. A stúdió tagjai emlékül még egy Neversoft logós bökőt is kaptak ajándékba.
Változatosabb hősöket fog alkotni a Blizzard Tavaly már kérdőre vonták a Blizzardot a Heroes of the Storm túlszexualizált női karaktereivel kapcsolatban, akkor a játék vezető designere, Dustin Browder nem reagálta le túl jól a dolgot, ugyanis azt mondta, a Blizzard nem akar semmilyen üzenetet küldeni, az ő játékait felesleges emiatt kritizálni. Később kénytelen volt bocsánatot kérni kijelentése miatt. Úgy látszik most újra előkerült a dolog, tetézve a túl szexi fehér nők témáját még azzal, hogy a Blizzard emberi karaktereinek többsége fehér férfi. Egy rajongó levelére válaszolva Mike Morhaime kifejezte örömét, "hogy a Blizzard játékainak ilyen széles és diverzifikált a rajongói tábora" és megnyugtatta a rajongókat, hogy odafigyelnek panaszaikra. Nyílt levélben biztosított mindenkit, hogy ezzel a problémával már az egész vállalat foglalkozik minden szinten, és ahogy rájuk jellemző, a kialakult beszélgetés nyomán szépen-lassan, de változtatni fognak dolgokon. Közeleg a Pillars of Eternity béta Az Obsidian rajongók segítségével megfinanszírozott RPG-je, a Pillars of Eternity jövő hónapban lép bétába. A támogatók augusztus 18-tól próbálhatják ki a játékot, melynek megjelenése, ha minden jól megy, idén télen várható. A játékból várhatóan lesz Early Access verzió is, de azt még nem tudni, hogy ez is csak a támogatók számára lesz-e elérhető, vagy mások is kipróbálhatják majd, ennek részleteiről az Obsidian később fog tájékoztatást adni. Addig is a támogatóknak érdemes figyelni a postaládájukat. Minden, amit tudni akartunk a The Divisionről A Ubi blogon 3 perc 44 másodperces videóban foglalták össze a The Divisionnel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. Az E3-on a rendezővel készült beszélgetésből és a filmből láthatjuk, milyen hatással van a vírus egy család életére, megismerkedhetünk azzal a frakcióval, amelynek tagjai megpróbálnak segíteni azokon, akik nem tudják magukat megvédeni, és láthatjuk annak a fanatikus csoportnak a tagjait is, akik magukat Cleanersnek nevezik és mindenkit meg akarnak ölni, akinél a vírusfertőzés legkisebb gyanúja is felmerül. A játékban nem lesznek kasztok, magunk próbálhatjuk ki és dönthetjük el, milyen fegyverek esnek nekünk leginkább kézre és milyen stílusban szeretnénk játszani.
Teljesen haszontalan Battlefield Hardline statisztikák Az EA kiadott egy csomó jól hangzó, ám teljesen haszontalan statisztikát a Battlefield Hardline bétájával kapcsolatban. Ez alapján a bétában résztvevők összesen 9 trillió dollár értékben gyűjtögették be maguknak a fejpénzeket, ami nyolcszorosa az USA-ban jelenleg fogalomban lévő összes pénznek. A játék során 12 885 710 járműből lett roncs, a játékosok 1 651 075 betörésbe kezdtek bele, de ezeknek csak a fele volt sikeres. A rendőrségi kihallgatások száma 332 091 volt. Alant mindez képes formában is megtekinthető. A Visceral Games által fejlesztett Battlefield Hardline október 21-én jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.
Megvannak az EverQuest Landmark versenyének győztesei A Landmarks of Landmark verseny győztesei azok a játékbeli építészek, akik kiemelkedő alkotásaikkal még a fejlesztőket is elkápráztatták; jutalmuk, hogy építményeik bekerülnek a végleges játékba is. A játékosok szavazatai alapján kiválasztott győztesek építményei a mai Landmark patch segítségével mindenki számára könnyen megtekinthetővé váltak. Az egyelőre bétában lévő építőjáték legújabb frissítésének segítségével mostantól megváltoztatható a billentyűzetkiosztás, ajánlhatóvá válnak az eladható termékek és új, több színben elkészíthető ruhákkal bővül az elkészíthető öltözékek tárháza. Maffiózók GTA V módra Valakinek az a pihent agyú ötlete támadt, hogy elkészíti a The Sopranos (Maffiózók) nyitó képsorait, méghozzá a Grand Theft Auto V segítségével. Az 8-BIT BASTARD névre hallgató felhasználó feltöltötte alkotását Youtube-ra, ezt alant megtekinthetitek, ezt a linket követve pedig az eredetit a GTA V-össel összehasonlító videót nézhetitek meg, melyet szintén az ügyes úriember tett fel.
Ingyenes Mount & Blade: Warband hétvége A Mount & Blade: Warband című akció-RPG/stratégiai játék ingyenesen játszható lesz a hétvégén Steamen. Akinek megtetszik a játék, az 75%-os kedvezménnyel meg is vásárolhatja, ez az akció hétfőig tart. Ezen kívül az eredeti Mount & Blade és több DLC is olcsóbban vehető meg pl. a With Fire & Sword, amely puskaporos lőfegyvereket ad a játékhoz vagy a Napoleonic Wars kiegészítő.
Mi következhet a Payday 2 után? Még mi sem tudjuk. Az Overkill mindenesetre közzétett egy új oldalt, amelyen elindult a visszaszámlálás. A számláló hátterében egy szoba képe látható, egy radiátor, egy szellőző és egy ajtó részleteivel. Ja, meg van egy villanykapcsoló is a falon. Miközben megcsodáljuk a redőnyön át beszűrődő fénycsíkok között táncoló porszemeket, meghallgathatjuk egy férfi és egy nő beszélgetését - a férfi a különösen lassan csukódó vécétetővel kapcsolatos élményeiről beszél. 33 három nap múlva talán már többet tudunk.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

10. Domfoz
2014.07.11. 22:24
Mire keszulnek vajon az OVERKILL-es sracok?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. i2k010
2014.07.12. 09:16
Időmanipulálós lesz, fogadjunk...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. ttyborg
2014.07.12. 11:49
Végre, a Mount & Blade: Warband is Linuxon!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Szefmester
2014.07.12. 12:39
Innen távolról üzenném a Bli$$ardnak: Színezhető skineket a népnek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Lazahunter
2014.07.12. 13:25
Több ponton is a Divisionban úgy láttam, hogy az ellenfél késve reagál a lövésekre, van ott némi fáziskésés, mire a találatok hatására történik vele valami.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Kerty
2014.07.12. 14:28
A Blizzardos ügyön meg a hasonlókon úgy feltudom idegesíteni magam. Dustin-nak teljes mértékben igaza volt, de még neki kell bocsánatot kérni, hogy mégis mit képzelnek hogy nem elég színes a felhozataluk...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. tomchee
2014.07.12. 17:43
Egyszerűen hülyeségnek tartom, h ha egy játékban nincs legalább 1 említésre méltó néger karakter, akkor rögtök kiverik a hisztit a népek, h ez milyen borzasztó etikátlan már-már rasszista dolog és hát manapság divat mindenkit ezzel a bélyeggel dobálni... -.-"
Érdekes olyat még sehol nem láttam, hogy az ázsiaiak vagy a latinok, hiánya miatt pattogott volna a jó nép... Édes egyenjogútlanság....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. benczeb90
2014.07.13. 10:43
A BioWare is képes potenciális homokosokat gyártani, négerek viszont ott sincsenek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. hympyke
2014.07.13. 14:21
Néger elnökük már van. Gondolom alkalmazottjuk is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Whysper
2014.07.13. 20:17
WOW/BC/LK még elég deep volt ahhoz képest ,hogy rajz és meseszerű a világ Cataba még elment majdnem csak unalmas lett,de a pandákkal tényleg túl lőttek és túlléptek egy pontot ahol a UD-hunter kézenfogva sétál a tauren pappal és a Pandával...Nem a pandákkal van bajom mint lényekkel.. csak nem kellene játszhatóvá tenni mert nem illenek vagy legalábbis hordába nem! elég lett volna worgenekkel és társaival a létszám és a Pandáriába a pandákat csak sztori szinten hagyni! Jó nem mintha érdekelne minket mert kb egy panda sincs a guildünkben csak fölöslegesen pazaroltak el időt energiát(pénzt) olyan dologra ami bőven mehetett volna másra )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!