iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.07.15

Dátum | 2014. 07. 15.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Skyrim arcok Fantasztikusan kinéző arcokat hoztak létre a The Elder Scrolls: Skyrim és számos mod segítségével a The Faces of Skyrim bevű Flickr csapat tagjai, amelyből most válogatás készült; a legjobb 18-at itt tekinthetitek meg. A portrék elkészítéséhez számos modra volt szükségük, de az alapszabályt, miszerint nem lehet Photoshopot és egyéb képmanipuláló programokat használni minden alkotó betartotta.
Tartalmas lesz a Destiny A Bungie szerint tartalmas lesz a Destiny - persze ezt már hallottuk tőlük párszor, de most arról beszéltek, hogy már a bétában is sokat láthatnak a teszterek a történetből, versenghetnek másokkal, részt vehetnek a kooperatív tevékenységekben és megtudhatják, milyen a torony polgárának lenni. Erről szól a legújabb videó, amely kifejezetten a bétázóknak készült. A móka július 19-én azaz most szombaton kezdődik.
Újabb Assassin's Creed Unity előzetes A tegnapi aprókban már láthattatok egy brutális előzetest az Assassin's Creed Unity-ról, amelyben nem spóroltak a hulló a fejekkel. A Ubisoft most egy újabb kedvcsinálót adott ki, ebben kevesebb a brutalitás és inkább a történelmi háttérbe nyerhetünk betekintést. Az biztos, hogy senkinek sem volt könnyű az élet Párizsban, 1789-ben.
Star Citizen - közel az 50 millióhoz A Star Citizenre folyó gyűjtés továbbra is folyik, a beérkezett összeg már elérte a 48 millió dollárt. Chris Roberts bejelentette azokat plusz dolgokat, amelyeket implementálni fognak, ha elérik az 50 milliós határt: a tervek között szerepel, hogy valódi nyelvészek által létrehozott idegen nyelvek segítségével tegyék még magával ragadóbbá a játékot. Három ilyen nyelv készülne a három legjelentősebb faj, a Vanduul, a Xi’An és a Banu számára. "Nem lesznek univerzális fordítók, vagy eltorzított állati hangok: a Star Citizen űrlényei saját autentikus nyelvükön fognak beszélni" - írta Roberts. "Ezt nagyon izgalmasnak találom, és már várom a találkozást az első rajongóval, aki megtanulja a nyelvek valamelyikét." Sunset Overdrive előzetes Az Insomniac által fejlesztett Sunset Overdrive október 28-án fog megjelenni kizárólag Xbox One-ra. A rendkívül színes, és teljesen elborult shooter a rajzfilmes stílusú csihipuhi és az extrém sportok keveréke. A 2027-ben játszódó darabban a FizzCo cég egy alkalmazottját alakítjuk, aki azt a feladatot kapja, hogy takarítsa el a cég új üdítője, a Overcharge Delirium XT ünneplésére rendezett parti romjait. De véletlenül se söprűre és porszívóra gondoljatok, az energiaitalból túl sokat ivó emberek ugyanis mutánsokká váltak, és őket kell eltakarítani.
Oddworld: New ‘n’ Tasty bónusz tartalmak Az Alf’s Escape címmű extra kalandot és a gyári munkás ruhát tartalmazó Scrub Abe DLC-t is megkaphatják Abe rajongói, aki megvásárolják az Oddworld: New ‘n’ Tasty-t. Az extra tartalmakhoz Európában azok a PS Plus előfizetők juthatnak hozzá, akik a megjelenést követő első két hétben veszik meg a játékot. Az amerikai játékosok közül csak az előrendelők kapják meg az extrákat. A játék nálunk július 23-án jelenik meg PS4-re, PS3-ra és Vitára. Cross-buy cím, azaz 21 Euróért mindhárom platformra megkapjuk.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Shinjiii
2014.07.16. 07:58
Oddworld-nál mi hír a PC-s változat + DLC-kkel? Mondjuk arról nem számoltatok be, vagy nem tért rá ki a kiadó?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. i2k010
2014.07.16. 09:53
"de az alapszabályt, miszerint nem lehet Photoshopot és egyéb képmanipuláló programokat használni minden alkotó betartotta."

Vagy nem, és nem is közölte ezt senkivel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Morte
2014.07.16. 11:42
Shinjiii: nem írak semmit a többi verzióról ezzel kapcsolatban.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!