iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.07.18.

Dátum | 2014. 07. 18.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

FIFA 15 - fókuszban az érzelmek Az EA Sports minden évben hangzatos kulcsszavakat talál ki az éppen aktuális FIFA-játékhoz, amiknek aztán az esetek többségében az ég világon semmi hatása nincs a játékmenetre. Idén a legfontosabb kulcsszó az Emotional Intelligence, ami azt jelenti, hogy minden játékosnak megvan a maga kis érzelmi világa - másként állnak bizonyos játékosokhoz a pályán, más hangulatban érkeznek a meccsekre. Nem csak a játékosokra vonatkoznak az érzelmek: a különböző országok különböző közönségei is másként reagálnak majd az eseményekre, sőt, még a kommentátor is tehet ezekre megjegyzést.
770 ezer előfizetője lehet a The Elder Scrolls Online-nak A Bethesda nem árulja el, pontosan mennyi előfizetővel rendelkezik jelenleg a The Elder Scrolls Online, ráadásul a stúdió tulajdonosa, a ZeniMax Media teljesen privát tulajdonban van, így még csak ki sem kell adniuk ezeket a számokat. Azonban a SuperData elemzőcég szerint a játéknak 772 374 előfizetője van. A SuperData rámutatott, az MMO-k piaca 2010 óta szűkül: akkor havonta egy 30,6 millió dollár értékű piacról beszélhettünk, ez ma már 23,4 millió dollár. Sok cég a mikrotranzakciókkal igyekszik kihúzni játékot a teljes financiális katasztrófából: az utóbbi öt évben az előfizetéses MMO-kban a mikrotranzakciókból származó bevétel 14%-ról 27%-ra nőtt. Először mozog az Areal Az Areallal kapcsolatos különböző botrányok után már-már úgy tűnt, a készítők kezdenek kijönni a csávából. Aztán ma kijöttek a lenti videóval, amin a játék egy nagyon-nagyon korai, prototípus-fázisban leledző változata látható, de nem vagyunk benne biztosak, hogy ez segíteni fog elérni a készítőknek a kitűzött 50 ezer dolláros célt a Kickstarteren. A gyűjtésből 6 nap van hátra, és eddig 37 ezer dollár jött össze.
Orosz híradó használta illusztrációnak a Metal Gear Solid 5-öt Az egyik népszerű orosz hírműsorban a műsorvezető egy interjút készített a ma már népszerű Emmanuel Jallal, aki egyébként Szudánban volt gyerekként katona. A beszélgetés leginkább a régió helyzetéről, és Jal rettenetes gyerekkoráról szólt, illetve a tényről, hogy több afrikai országban a mai napig bevetik a gyerekeket a harcmezőn. És habár a témával kapcsolatban valószínűleg tetemes mennyiségű képet lehetett volna találni az interneten, a szerkesztő mégis a Metal Gear Solid 5 tavalyi, E3-as előzeteséből vágott be illusztrációt - nem tudni, hogy azért, mert a játék rajongója-e, vagy egyszerűen csak nem tűnt fel neki, hogy a kép nem igazi. Előrébb jött a The Evil Within megjelenési dátuma Először augusztusról áttolták október 21-re, most azonban Pete Hines a Bethesdától elmondta, a játék új dátumot kapott. Konkrétan előrébb hozták egy héttel, így már október 14-én rátehetjük a mancsunkat. A Resident Evil-játékokat is jegyző Shinji Mikamitől érkező The Evil Within a klasszikus túlélő-horrorok hangulatát igyekszik majd visszaadni. Tényleg megszűnik az Xbox Entertainment Studios Amiről reggel még csak pletykaként írtunk, az hamar valósággá vált. A Microsoft a nagy leépítésekkel együtt a következő hónapokban megszünteti a saját gyártású sorozatokért és műsorokért felelős Xbox Entertainment Studiost. A leállás nem érinti a már gyártás alatt lévő sorozatokat, így a két Halo-sorozat, és a Signal to Noise dokumentumfilm-sorozat is elkészül. Nancy Tellem, az Xbox Entertainment Studios vezetője a következő hónapokban még a cégnél marad, hogy minden rendben menjen. A Microsoft egyértelművé tette, hogy ugyan saját gyártású sorozatok nem lesznek, a külsős tartalomgyártók azonban saját alkalmazásaikon keresztül továbbra is szolgáltatnak majd mindenféle tévés- és sporttartalmat a konzolra. Ezen kívül a bezárás nem érinti a Remedynél készülő, félig játék - félig sorozat Quantum Breaket sem. Júliusban kezdődik a The Crew bétatesztje A Ubisoft szerint akkora az érdeklődés a játék iránt, hogy előrébb hozták a bétateszt időpontját az eredetileg tervezettnél. Ez azt jelenti, hogy már július 21-én elkezdhetünk bétázni, egészen 25-ig. Meglepő módon a tesztelés nem konzolokon veszi kezdetét, hanem PC-n.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. PACSA
2014.07.20. 10:27
Ezek szerinte benne lesz a FIFA-ba, hogy Suarez megharapja az ellenfelet ) Ez csak rá jellemző, tehát be kell tenni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. LGx
2014.07.20. 23:43
aztán majd veheted meg drága pénzen a speckó kontrollert hozzá

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Shinjiii
2014.07.21. 11:08
A The Crew még lehet jól fog elsülni, nekem tetszik. Bár az én ízlésemnek csak a NFS The Run jött be, előtte/utána is ócskaságok a széria friss(ebb) részei. Így ez nem irányadó.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!