iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.07.21.

Dátum | 2014. 07. 21.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Valamit főz a Media Molecule A LittleBigPlanet-játékokat készítő Media Molecule egy titkos projekten is dolgozik - amivel kapcsolatban nem lepődnénk meg, ha köze lenne a Project Morpheushoz, a Sony VR-szemüvegéhez. Akárhogy is, ezt egyelőre nem tudjuk, azt viszont igen, hogy a lenti video ehhez kapcsolódik, és állítólag egy fejlesztés közbeni hibából született meg, de persze ezt úgysem hisszük el a stúdiónak.
20 percnyi The Sims 4 Lehet, hogy a Maxis kétségbe van esve kicsit, ugyanis váratlanul kiadott 20 percnyi játékmenet videót, mellyel megpróbál meggyőzni minket arról, hogy igenis szórakoztató lesz a Sims 4.
Így csinálj Need for Speedet a GTA-ból Néhány fanatikus több, mint 4 éve fejleszti a Liberty City Nights modot a Grand Theft Auto 3-hoz, melynek segítségével gyakorlatilag neonnal átitatott utcai autóversennyé alakíthatjuk a játékot. A modot néhány srác készíti, és most lépett bétába.
Készen áll holnapi megjelenésére az Oddworld: New 'n Tasty Egy igazi klasszikus támad fel az Oddworld: New 'n Tasty képében, így természetesen nagyon várjuk a holnapot! Addig is, itt a launch trailer.
Ryu ma lenne 50 éves Több száz levelet kapunk naponta, melyben a következőt írják olvasóink: "Kedves iPon! Egész egyszerűen nem tudok elaludni anélkül, hogy ne tudnám, mikor lesz a Street Fighter egyik legfontosabb szereplőjének, Ryunak az 50. születésnapja. Tudtok segíteni? Köszönettel: XYZ" Nos, a válasz: igen, tudunk! Ryu ugyanis éppen ma lenne 50 éves!
Így nézett volna ki a The Last of Us a PS1-en A NeoGAF fórumozói tákoltak össze egy dobozképet és néhány screenshotot arról, milyen lett volna a Sony PS3-as sikerjátéka, ha az első PlayStationre jelenik meg. Ránézésre pont úgy, mint egy Silent Hill-epizód, ami nálam rendesen be is indította a nosztalgiát.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. jozef8
2014.07.22. 00:17
Naughtydog: Nálam még mindig a crash szériájuk a favorit!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. mikej95
2014.07.22. 20:45
Ez a Sims 4 majdnem úgy néz ki mint a PS1-es Last of Us.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!