iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.07.24.

Dátum | 2014. 07. 24.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Ilyen lenne Batman, ha a Final Fantasyban szerepelne Legalábbis valószínűleg. A San Diego Comic Con alkalmából ugyanis a Final Fantasy-sorozat egyik legendás vezető designere, Tetsuya Nomura megrajzolta a maga Batman-változatát.
Alien: Isolation - idős színészek Újabb videót kaptunk az Alien: Isolation bónusz tartalmával kapcsolatban, melynek keretein belül az eredeti Alien-film szereplőivel nyomulhatunk majd. Néhány in-game felvétel mellett leginkább a mára már eléggé megöregedett színészek beszélnek szerepükről. Itt van Sigourney Weaver (Ellen Ripley), Veronica Cartwright (Lambert), Harry Dean Stanton (Brett), Tom Skerritt (Dallas) és Yaphet Kotto (Parker) is.
Hamarosan mindkét új konzol lejátszik 3D-s Blu-ray-t A PlayStation 3 már régóta támogatja a 3D-s Blu-ray filmeket, a PS4 azonban még nem - és ez csak egy azon dolgok közül, amivel a régi masina még mindig többet tud, mint az új. Örömhír azonban, hogy a Sony a következő firmware frissítésben (ami nem tudjuk, mikor jön) a PS4-re is elhozza ezt a lehetőséget. Érdekes, hogy a Microsoft is éppen a napokban ígérte be, hogy a következő frissítéssel (tehát a következő hónapban) jön a 3D-s Blu-ray lemezek támogatása Xbox One-ra is. Kaparintsd meg ingyen a The Sims 2 Ultimate Collectiont A tegnapi Aprók után említettétek a kommentek között, hogy nem írtunk a dicséretes tényről, mely szerint az Electronic Arts ingyenessé tette a The Sims 2 Ultimate Collectiont. Utólag is elnézést kérünk, a hír úgymond "lapzárta után" érkezett, de ami késik, az nem múlik. Szóval, ha meg szeretnéd kaparintani a The Sims 2-t, az összes létező megjelent kiegészítővel és extra tartalommal együtt, akkor nincs más teendőd, mint az Originen a kód beváltásánál beírni a következőt: “I-LOVE-THE-SIMS". Nyilván idézőjelek nélkül. Unreal Tournament - letisztult design Újabb igen-igen hosszú videóval jelentkeztek az Unreal Tournament fejlesztői, betartva ígéretüket, mely szerint folyamatosan tájékoztatják a rajongókat a munkálatok állásáról. Most éppen a kinézetnek szenteltek egy laza 50 percet. Ezek alapján az új Unreal Tournament követi a sorozat hagyományait: letisztult, csicsáktól mentes sci-fi pályákat kapunk majd.
Rendszeresen felmerülnek ötletek a KOTOR 3-mal kapcsolatban Ugyan a The Old Republic MMO megjelenésével elég valószínűtlenné vált egy esetleges KOTOR 3, a második részt készítő Obsidiannál azért rendszeresen előkerül a téma. A jelenleg a Pillars of Eternityn dolgozó legendás dizájner, Josh Sawyer, és a producer Brandon Adler elárulta, az Obsidian továbbra is úgy gondolja, hogy egy remek harmadik részt tudna letenni az asztalra. Azt ugyanakkor ők is megjegyzik: a játék sikeres volt ugyan, de nem volt kiemelkedően sikeres. Azóta azonban sok idő eltelt, és a Star Wars tulajdonjogai is átkerültek a Disney-hez. "Körülbelül háromhavonta, vagy félévente előkerül a KOTOR 3 témája a cégen belül. Semmi komolyról nem beszélünk ilyenkor, csak ötletelünk, és menő dolgokat dobunk be a kalapba". Nem ez az első eset, hogy az Obsidian a KOTOR 3-ról beszél. Legutóbb a stúdió elnöke, Feargus Urquhart mondta azt, hogy rengeteg ötletük van, de még várnak a megfelelő alkalomra, amikor ezeket elő tudják vezetni a Disney-nek. Hyrule Warriors - még mindig szeretjük Egyre nehezebb dolog lesz megállni egy Wii U vásárlását. A Nintendo konzoljára szépen-lassan, de összegyűlt annyi érdekes cím, hogy sokak szerint már csak egy pici árcsökkentésre van attól, hogy igazán belendüljenek az eladások - a folyamatot ráadásul már a Mario Kart 8 elindította, az utóbbi hónapokban több Wii U kelt el, mint Xbox One. És még csak ezután jönnek olyan hatalmas nevek, mint a Super Smash Bros, a Zelda, illetve az all-star hack'n slash, a lenti videón látható Hyrule Warriors.
Halott édesapja szellemével versenyez a Rallisport Challenge-ben Megható történet következik. A kissé buta, 00WARTHERAPY00 néven futó felhasználó ugyanis tíz éve halott édesapja szelleme ellen versenyez a Rallisport Challenge-ben. A dolog mögött nem ezotéria húzódik meg, hanem a tény, hogy a versenyjátékok általában rögzítik egy játékos legjobb idejét, amit aztán szellemautóként berak ellenünk, így nem csak az üres pályán kell körözgetnünk az idő ellen. 00WARTHERAPY00 leírta, édesapjával nagyon sokat játszottak együtt az első Xbox ralis játékával, ám mióta az apa elhunyt, hozzá sem nyúlt a konzolhoz. Napokkal ezelőtt nosztalgiázásból bekapcsolta a gépet, és meglepve tapasztalva, hogy továbbra és édesapja tartja a körrekordot az egyik pályán, így tud az ő szelleme ellen versenyezni. "Folyamatosan játszottam, amíg végül képes voltam megelőzni őt. Azonban megálltam a célvonal előtt, csak hogy ne törlődjön az ő ideje." Analóg kar is került a Steam Controllerre Hónapról hónapra egyre kevésbé radikális a Steam kontroller. Az első prototípus óta eltűnt róla az érintőképernyő, kerültek rá rendes gombok, majd egy D-pad is. Most pedig úgy tűnik, hogy a bal oldalra kapunk egy hagyományos analóg kart a D-pad rovására - a Valve valószínűleg úgy érezheti, hogy ez napjaink játékainak többségében jobban használható. Érdemes megjegyezni, hogy az alábbi képet egyelőre a Steam adatbázisából bányászták ki, így érdemes egy csipet sóval fogyasztani.
További 15 millió dollárral lóg a Sony a Nagy PSN Leállás miatt Történet egy esemény 2011-ben, amit ma már csak a Nagy PSN Leállás néven emlegetnek. Földrengések, háborúk, cunamik? Semmi nem volt nagyobb katasztrófa három évvel ezelőtt, mint amikor közel egy hónapig nem működött a Sony szolgáltatása. A Sony már korábban kénytelen volt kártérítést fizetni, most azonban újabb 15 millió dollárral tartozik azoknak a felhasználóknak, akik akkor a PSN-rendszer tagjai voltak. Ezt a 15 milliót azonban nem készpénzben, hanem tartalomban fizeti ki a vállalat, gyakorlatilag ingyenjátékok formájában. A Sony két részletben szolgálja majd ki azokat, akik benyújtják igényüket a kártérítésre (erre egyelőre még nincs linkünk). Elsőként azoknak az igényét teljesíti majd a cég, akik akkor nem kapták meg a leállás utáni ajándékcsomagot, a Welcome Back Packot, másodjára pedig azokat, akik megkapták - de ők kevesebb ingyenes tartalomban részesülnek majd. Ilyenek voltak az első Quake reklámanyagai Az id Software láthatóan nem volt józan eszénél, amikor az első Quake plakátjait és reklámanyagait csinálta. A stúdió pontosan tisztában volt vele, mekkora jelentőségű cím lesz ez a PC-s játéktörténelemben, és ezt nem is habozott feltüntetni az anyagokon, minden más azonban meglehetősen vicces. Például a nagyi és a hatalmas pite, meg a klasszikus, összeöltözött család. Zseniális.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Szefmester
2014.07.24. 23:09
A batman fantasyn csak a fejrész nem lett szerintem jól sikerült. Amúgy viszont brutál lett.

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. HUFEUR
2014.07.25. 00:04
Nem értem, a Sony miért tartozik 15 millió dollárral a játékosoknak?
Cikinek ciki volt a leállás meg az egész ügy, de egy ingyenes szolgáltatás állt le, egyedül a PS+ felhasználók fizettek a szolgáltatásért, akiknek az előfizetésüket meghosszabbították. Ezen kívül a sima felhaszálóknak, akik semmivel sem járultak hozzá a PSN működéséhez (természetesen játékokat vásároltak, amibe biztos bele van kalkulálva ez az egész, de attól még egy ingyenes szolgáltatásról van szó) is adtak 2 ajándék játékot.
Szóval miért tartoznak, és mégis ki döntötte ezt el?

Bár örülök neki, hogyha kapok valami jó kis ingyen tartalmat, de azért érdekelne ez a dolog.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. mikej95 HUFEU...
2014.07.25. 12:48
Lehet csak simán nem kérnek a jogi trollokból és az önbíráskodó hackercsoportokból.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!