iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.07.25.

Dátum | 2014. 07. 25.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Ennél szebb már nem lehet a GTA 4 Megjelent a legendás iCEnhancer mod legújabb, 3.0-s verziója, és a fejlődés továbbra is döbbenetes. Még jobb teljesítmény, még szebb bevilágítás, még jobb időjárási effektusok, és egy rakás más újdonság várja azokat, akik elképesztő látvány mellett szeretnék folytatni, vagy elkezdeni kalandjaikat a GTA 4-ben.
Előbb jelenik meg a Middle-earth: Shadow of Mordor Mivel idén minden létező AAA-kategóriás játék októberben jelenik meg, a kiadók próbálnak úgy játszani a napokkal, hogy lehetőleg ne a legnagyobb konkurens nyakán jelenjen meg termékük. Valószínűleg ennek köszönhetjük, hogy a Middle-earth: Shadow of Mordor az eredeti, október 7-es dátum helyett október 2-án jelenik meg PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. Call of Duty + exoskeleton = FORRADALOM Legalábbis a Sledgehammer szerint ez a képlet. Michael Condrey, a stúdió társalapítója szerint a gyorsabb mozgást és nagyobb ugrást lehetővé tévő exoskeleton bevezetése forradalmi hatással lesz a Call of Duty többjátékos módjára. "Vannak nehézfegyvereink, amik szintén újak a sorozatban, és persze a vertikalitás, amit a nagyobb ugrás lehetősége hoz be. Aztán persze az álcázás, a szupererő, a gyorsaság és a csúszás." Condrey szerint így olyan, spéci támadások is lehetségessé válnak, mint az ugrásból a halálos lecsapás. Ráadásul a fegyverek használhatósága is megváltozik, amire példának a shotgunt hozta fel: ez nyilvánvalóan közelre hatásos, de vajon mennyire lesz egyszerű becélozni egy, az exoskeletonnak hála nagyon gyorsan mozgó ellenfelet? Sunset Overdrive - szabjunk testre Mármint karaktert, mert arra bizony bőven ad lehetőséget a játék. És nem túl meglepő módon egészen elmebeteg végeredmények is kisülhetnek a dologból.
Egy Fallout MMO is érdekelné az Obsidiant Josh Sawyer az Obsidiantól tegnap a KOTOR 3-ról beszélt, ma pedig a Fallout MMO-verzióját veszi célba. Az úriember szerint rengeteg lehetőség lenne egy online Falloutban. "Volt már egy próbálkozás erre. Néhány rajongó a Fallout 2-ből összerakott egy kvázi-MMO-t. Nagyon menő volt, de egyben elmebeteg is. Körülbelül olyan, mintha kivennéd az Ultima Online legbrutálisabb részeit, és megszoroznád öttel". Sawyer egyébként elmondta, ha egyszer visszatérnek a Fallout világához, akkor valószínűleg ismét a nyugati parton játszódna a történet. "Szeretem ezt a területet, mert mi is itt vagyunk, és a nyugati parti fejlesztők hagyományosan ezekből a vidékekből merítenek". Az Obsidian egyébként Kalifornia államban van, de Sawyer elárulta, már New Orleans is szóba került egy lehetséges helyszínként, szóval azért hajlandóak elszakadni a mindennapi környezetüktől is. TPS-játékos készít a Respawn? Kicsit meglepő lenne, ha a Titanfall folytatása egy TPS akció-kalandjáték lenne, de vagy ez a helyzet, vagy valami egészen máson dolgozik a Respawn. Legalábbis abból kiindulva, hogy a stúdió olyan szakembereket keres, akiknek van tapasztalatuk a TPS akció-kalandjátékokban, megspékelve felfedezéssel. További előny, ha a jelöltnek van tapasztalata a főhőshöz kapcsolódó mechanizmusokkal, fegyverekkel, harcok tervezésével, karakterfejlődéssel és bosszharcokkal kapcsolatban. Hyrule Warriors - az összes karakter Az összes eddig bemutatott karakter tiszteletét teszi, és bemutatja támadásait a Hyrule Warriors új előzetesében. A Nintendo nagyon nyomja a játékot, szinte minden napra jut egy új video - ami nem is csoda, hiszen idén ettől és a Super Smash Bros-tól várja a megváltást a cég.
Új BioShockon mesterkedik a 2K? Oké, a BioShock név sehol nem tűnik fel a 2K misztikus tweetjében, csak a lenti kép - ami viszont elég egyértelmű utalásokat tesz. Kezdve például azzal, hogy a Poseidon Plaza egy hely Rapture-ön belül, és hogy az Eve a nyersanyag, amit begyűjtünk a Little Sisterekből. Az tehát elég egyértelműnek tűnik, hogy ténylegesen a BioShockról van szó. Kérdés persze, hogy az Irrational Games feloszlása után ki tudja megfelelően folytatni a sorozatot?
The Last of Us mozifilm - hivatalosan bejelentve! A San Diego Comic Con-on a mai napon bejelentették, hogy tényleg érkezik a The Last of Us mozifilm! Neil Druckman, a játék kreatív igazgatója elmondta, több lehetséges forgatókönyv közül válogattak, ám végül Sam Raimi (Pókember, Evil Dead) nyert, ő kapta el legjobban a játék hangulatát és mondanivalóját. Ez a forgatókönyv azonban még nem végleges, azt majd Druckmann és Raimi együtt írja, így garantálható, hogy tényleg teljesen hű lesz a játék világához. Druckmann egyértelművé tette azonban, hogy nem feltétlenül akarja egy az egyben átültetni a játék sztoriját, mint ahogy azt sem szeretné, ha a Joelt alakító színész Troy Bakert másolná. Egyébként ő választja majd ki a rendezőt, és Raimivel együtt már elkezdtek agyalni a szereplőkön is. Mivel Raimiről van szó, Bruce Campbellnek biztosan találnak majd egy kis szerepet, Ellie karakterére pedig Maisie Williams (alias Arya Stark) is esélyes.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

15. tomchee
2014.07.26. 00:15
Én mintha úgy hallottam volna, hogy nem lesz új bioshock
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. Mastigias tomch...
2014.07.26. 07:02
Nagy valószínűséggel egy iOS változatról van szó, az apple elég egyértelmű (:
Új BioShock pedig biztos, hogy lesz (csak még nem most), hiszen a jogok a 2K-nél vannak, ők pedig ki is fogják használni. Reméljük, hogy okosan...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. i2k010
2014.07.26. 07:56
"Call of Duty + exoskeleton = FORRADALOM" bekezdéshez:

Bammer, ezek úgy tesznek, mintha ők találták volna fel a Crysis-like*** játékmenetet...

*** = már elég sok olyan játék van, amiben külső eszközzel, vagy éppen páncéllal válik "szuperemberré" a játékos adott játékon belül...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. Shinjiii
2014.07.26. 09:00
GTA IV - Nesze neked WD, amatőrök tiporják sárba az egész Ubisoftot...

CoD-ban meg legalább már nem csak a magas fps számú játékosok fognak fent kempelni a tetőkön.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. Bucse
2014.07.26. 09:00
Hát most lehet kedvet kaptam egy kis GTA 4-hez míg az 5 nem jön.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Szefmester
2014.07.26. 10:14
Nem szeretem a GTA-kat az 1-2 óta, de ez a látvány már lehet elviselhetővé tenné a többi borzalmat.

A CoDról már nem lehet röhögés nélkül beszélni. Annyira komolyan beszélnek a dolgaikról, hogy azt már nehéz fapofával figyelni.

Bioshock meg szinte egyértelműen Apple kötöttség lett, vagy ha nem, akkor egy büdös nagy per elé nézhetnek mert nagybetűvel le merték írni azt hogy alma..

Fallout MMO meg jöhetne, de akkor lennék igazán boldog ha a más játékokban legendary meg epic holmik lennének azok amik a háború előtti időkből maradt meg működőnek (pl epic mountnak egy rozsdás corvette), shopok meg nem is lennének, csak játékosok által fabrikált holmik, amik a készítő játékos skilljétől függően adnák a statokat... szal amolyan rozsdás power armor egy minőségi kevlár cucc.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. almos23
2014.07.26. 10:33
Kérdés persze, hogy az Irrational Games feloszlása után ki tudja megfelelően folytatni a sorozatot?
Hmm... senki
Ken Levin nelkul nem lesz tobb normalis Bioshock
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Shinjiii
2014.07.26. 11:27
Hyrule Warriors = Dynasty Warriors klón. De gyenge.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. almos23 tomch...
2014.07.26. 11:50
Rosszul hallottad, lesz csak nem most es Ken Levin nelkul attol tartok nem lesz az igazi
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Konigstige...
2014.07.26. 13:38
"Call of Duty + exoskeleton = FORRADALOM" A hackereket ez pont nem fogja meghatni. A WH+aim kombó ugyan úgy menni fog, a többi ocsmánysággal együtt. Kár, mert valaha jól csengő név volt. Mostanra a csalók paradicsoma és a lehúzós DLC-k Mekkája, más AAA cím(ekk)el egyetemben.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. tomchee Konig...
2014.07.26. 14:30
Nem kell ehhez a AAA címekig elmenni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. i2k010 Konig...
2014.07.26. 16:08
Az egész játékgyártó ipar erről szól - a legkisebbtől a legnagyobbig, az álszentektől az őszintékig.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. hympyke
2014.07.26. 22:03
Hát, Falloutból inkább jöjjön a 4 mint egy újabb tucat-MMO. Egy játék rólam szóljon ne a többi online köcsögről. Az egy. kettő és a New Vegas örök kedvencek voltak, a három erősen alsó széle közepe lett. Ettől függetlenül el tudtam vele szórakozni.

A GTA4 enchantment engem személy szerint lenyűgöz, toltam valamennyit a játékkal de hosszabb távon nem kötött le.

Call of Duty - no comment, már a kettőnél meguntam.

A Last of Us film érdekelne, de játékból rendes mozi még soha nem született - szóval ezzel is szkeptikus vagyok.

Hyrule.. hát izé.. ha ettől megváltást vár a Nintendo(és bejön) akkor az emberiség megérett a pusztulásra.

Bioshock.. az első még tetszett, talán egyszer adok ennek is esélyt, de inkább tolnék egy Clive Barker's Undying kettőt.

.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Shinjiii
2014.07.28. 08:37
Ne is mondd, mekkora élmény volt az Undying.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. s_erno
2014.07.28. 11:50
Ha Zelda ennyire op akkor miért kell mindig megmenteni?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!