iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.08.01.

Dátum | 2014. 08. 01.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Destiny: 20. szintig és tovább A Destinyben ugyan 20 lesz a maximális szint, de ennek elérése után is képesek leszünk tovább fejleszteni a karakterünket. A 20. szint elérése után XP helyett Mote of Lightokat fogunk kapni, melyekből különleges, magas szintű páncélt és fegyvert készíthetünk, tovább erősítve ezzel karakterünket. Az eddig bemutatott felszerelési tárgyak közül 29-es volt a legmagasabb, amire szükségünk is lesz, ha az olyan magas szintű tartalmakat is teljesíteni akarjuk, mint a raidek. És ha már Destiny: az alábbi kedvcsinálót egy rajongó, Gen Kim készítette a hivatalos előzetesek és egyéb anyagok felhasználásával, és egészen jól sikerült neki.
Nem lesznek brazil csapatok a FIFA 15-ben A FIFA 14-ben még voltak hivatalosan licencelt brazil csapatok, de a 15-ben már úgy tűnik sajnos nem lesznek. Az EA Sports weboldalán közöltek szerint ennek az az oka, hogy megváltoztak a játékosok szerződtetésével kapcsolatos szabályok, és nem tudtak megegyezésre jutni a jogtulajdonosokkal. Pato vagy Ronaldinho az új játékban valószínűleg már nem lehet a csapatunk tagja, de a szeptemberi megjelenésig persze még sokminden történhet. A brazil nemzeti csapat még mindenképpen szerepelni fog a játékban, és azok a brazil játékosok is, akik más ligákban játszanak. Egyre népszerűbbek az eSportok az USA-ban A 2014-es év végére az eSport bajnokságok száma várhatóan el fogja érni az 50 000-et. Az egyik legnagyobb eSport platform, a Battlefy statisztikái szerint a League of Legends, a Dota 2, a FIFA, a Stacraft 2 és a Pokemon voltak a legnépszerűbb játékok, amelyekből 2013-ban versenyt rendeztek. Sorrendben őket követte a Call of Duty széria, a Counter Strike, a Street Fighter széria, a Battlefield széria és a World of Tanks. Ha a listavezető League of Legends továbbra is népszerű marad, akkor 2014-ben már egymillió résztvevője lehet a belőle rendezett bajnokságnak.
ESportok megoszlása játékok szerint. Forrás: Battlefy.
Mit kapunk, ha keresztezzük a teniszt a Street Fighterrel? Valószínűleg röhögőgörcsöt. A Rust és a Garry's mod fejlesztője mögött álló Facepunch Studios mindenesetre így jellemezte új játékát, amely olyan árkád stílusú tenisz, amelyben az egyedi karakterek és pályák állnak a középpontban. Az egyelőre prototípus formában létező játékban már négy működő manőver létezik: Ice (lefagyasztja az ellenfelet, ha az visszaüti a labdát), Tornado (véletlenszerű irányba röpíti a labdát), Teleport (röptében máshová teleportálja a labdát) és a klasszikus Fireball (tűzlabda). A darab munkacíme egyelőre Deuce. A korai karaktertervek között szerepel egy sombrerós mexikói bandita és egy shotgunos amcsi tahó is, ezeket a fejlesztők blogjára ellátogatva nézhetitek meg, ahol egy videót is találhattok, amely már működő formában mutatja a korai prototípust. Újabb Battlefield 4 csalás Létezik egy olyan hiba a Battlefield 4-ben, amelynek kihasználásával két kaszt kombinálható úgy, hogy mindkettő képességeit használni tudja az, aki így kíván előnyt szerezni magának. Ez az exploit Xbox One-on, és valószínűleg PC-n is létezik. A glitchet a Battlefield Central fedezte fel, és egyelőre még nincs hivatalos bejelentés arról, hogy dolgoznának a kijavításán, de reméljük a DICE minél hamarabb nekiáll. Shadow Warrior konzolos megjelenés és előzetes A Flying Wild Hog által készített shooter, amely a 3D Realms-féle eredeti Shadow Warrior újrafeldolgozása tavaly, jelent meg PC-re. Azért, hogy az új-generációs konzolok tulajdonosai se maradjanak ki a jóból a Namco Bandai szeptember 26-án jelenteti meg a darabot PlayStation 4-re és Xbox One-ra, feltupírozott grafikával és exkluzív tartalmakkal. A játék története egy kard körül forog, amely egy másik birodalom ősi isteneihez köthető, akik a Föld elpusztítását tűzték ki célul, ezért főhősünknek, Lo Wangnak nem lesz könnyű dolga, miközben vissza akarja szerezni a legendás fegyvert.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. lasagna
2014.08.02. 11:01
"A 2014-es év végére az eSport bajnokságok száma várhatóan el fogja érni az 50 000-et."

Lenne valaki oly szíves és kifejtené a fenti mondatot bővebben, mert nem igazán értem, hogy lesz 50000 Bajnokság az USA-ban kb 20 játékból.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2014.08.02. 11:12
úgy, hogy egy játékból folyamatosan fut alhangon 15 bajnokság egyszerre és még keveset mondtam Szinte minden nap indul 1/játék. Vannak amik egy hétvégén lefutnak vannak amik hónapokon át mennek és csak pár naponta van 1-1 meccs vagy csak hétvégenként pár darab például. Ha az összes kompetitív játékot vesszük, akkor akár még reális is lehet ez az 50.000
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Enno
2014.08.02. 13:31
Hát meg elég nagy az USA, még 1-1 állama is. Így gyorsan összejön az
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!