iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.08.04.

Dátum | 2014. 08. 04.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Call of Duty: Ghosts - előzetesen az utolsó DLC új pályái Mastigias már írt Nektek arról, milyen finomságokra lehet számítani a Ghosts utolsó DLC-jében, most pedig a négy új multiplayer pályát vehetjük tüzetesebben szemügyre.
Akcióban a Diablo III: Ultimate Evil Edition Kilenc percig nézhetjük működés közben a PS4-es Diablo III-at, ami különösen azért nagy élmény, mert menet közben a két játékos mellé becsatlakozik egy harmadik is, PS Vitáról. Ezek mellet ránézésre a PS4-es kiadás hasonló grafikát produkál, mint a maximumra húzott PC-s, a Blizzard ígérete szerint stabil 60fps-sel.
Így szól a Halo főcímdala egy templomban Mindig is mondtam, hogy a Halo-val játszani áhitatos élmény, de ennyire szó szerint azért nem gondoltam. Egy (hallhatóan tehetséges) úriember most úgy gondolta, hogy elénekli nekünk a játék főcímdalát (oké, csak a kórusos részt), a végeredmény pedig egészen döbbenetes, főként a templom akusztikai adottságainak köszönhetően.
Bomb Gaza és Whack the Hamas a Google Play-en Egy háborúból sokan sokféleképpen húzhatnak hasznot, így szinte meglepő lett volna, ha pont a mobilos játékok maradnak ki a szórásból. Néhány eléggé ízléstelen játékkészítő lecsapott a lehetőségre, és olyan játékokkal szórták tele a Google Play-t, mint a Bomb Gaza, a Gaza Assault, vagy a Whack the Hamas. Nem csoda, hogy a Google elég hamar támadás alá került, hiszen Izrael támadásában Gáza ellen rengeteg civil és gyerek halt meg eddig, és hal meg napról napra. A Google csak ma kezdett el reagálni, és eltávolítani a hasonló tartalmakat, habár néhány még mindig elérhető, a cég vélhetően most már rááll ezen tartalmak szűrésére.
Jön a fehér Xbox One A Sony fehér PlayStation 4 konzoljára reagálva, kis késéssel ugyan, de a Microsoft is megerősítette, hogy ősszel fehér kiadást kap az Xbox One. A kihipózott konzolt a Sunset Overdrive-val egybecsomagolva lehet majd megvenni, de viszonylagos biztonsággal tippelhetünk arra, hogy később külön is elérhető lesz. Most pedig jöjjön egy kis pletyka: mivel a fehér Xbox One-t először egy francia áruház honlapján szúrták ki, ahol 399 eurós áron listázzák a Sunset Overdrive-val együtt, több forrás is megpedzegette annak lehetőségét, hogy a Microsoft lecsökkenti a konzol árát 349 euróra az európai indulásra.
Evolve - jön a Kraken! Az alábbi videóban az Outside Xbox és az Eurogamer jóemberei csapnak össze egy mérkőzés erejéig, ami nekünk azért jó, mert új játékmenetet látunk az Evolve-ból. Ami pedig azért jó, mert szó szerint szabadon engedik benne a Krakent!
A Tropico 5 túl sok volt Thaiföldnek Thaiföld kulturális minisztériuma úgy gondolja, hogy a Tropico 5 megzavarhatja az országban "a rendet és a békét", ezért betiltotta a játék forgalmazását. Ennél több magyarázatot nem adott a minisztérium. Nagyon készül a Microsoft a GamesComra Hagyományosan a Sony terepe volt a GamesCom, hiszen a Microsoft az utóbbi években nem is tartott már hivatalos sajtókonferenciát. Ez megváltozik most, ugyanis augusztus 12-én délután 2-kor már a redmondiak is tartanak egy előadást, de ezen kívül is ígérnek mindenféle interjúkat, fejlesztői videókat, leleplezéseket egész hétre, minden órában. Az eseményt biztosan lehet majd követni Xbox Live-on keresztül, de más streamelős platformokon is, így Twitch-en és YouTube-on.
Újabb két vezető fejlesztő hagyta el a Naughty Dogot, az Infinity Wardnál folytatják Folytatódik a komoly tehetségek kivándorlása a Sony egyik legnagyobb belsős stúdiójából. 2014 márciusa óta elhagyta a csapatot az Uncharted 4-et rendező Justin Richmond, az író Amy Hennig, a vezető művész Nate Wells, a The Last of Us vezető karakterművésze Michael Knowland, és az Uncharted 4 egyik szereplője, Todd Stashwich. A lista most két további névvel folytatódik. Mind a vezető narratíva designer Taylor Kurosaki, mind pedig a vezető designer Jacob Minkoff elhagyta a csapatot, és ami érdekesebb, mindketten az Infinity Wardnál találtak új állásra. Kurosaki egyébként az Uncharted 3-on dolgozott vezetői pozícióban az átvezetőkért felelt, és vágóként az Uncharted 2-n, és távozásával kapcsolatban a következőt mondta: "Nagyon izgatott vagyok, hogy az Infinity Ward fantasztikus csapatához csatlakozhatok, mint a narratíváért felelős igazgató". Minkoff a The Last of Us és az Uncharted 3 vezető dizájnere volt, és a következőt találta mondani: "Új munka! Az Infinity Wardnál dolgozom dizájn igazgatóként! Szeretem a Naughty Dogot, alig várom, hogy rajongóként kipróbálhassam az Uncharted 4-et. Izgatott vagyok, hogy az Infinity Ward tehetséges csapatával dolgozhatom!" Úgy látszik, a langyosabb fogadtatásra talált Call of Duty: Ghosts után az Infinity Wardnak szüksége volt egy kis vérfrissítésére. Ráadásul a konkurencia házon belül is új szintre emelkedett, úgy látszik ugyanis, hogy a Sledgehammer apait-anyait belead az Advanced Warfare-be. Videojáték reklámok a '90-es évekből A '90-es évek... nos... egy érdekes időszak volt, érdekes reklámokkal. Ezekből gyűjtött most össze 190 darabot valaki, mindegyik abszolút aranyat ér.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. R3LaX123
2014.08.05. 03:19
Jól szól a "Halo nóta", na meg a néni se rossz a reklámban
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Genoxid001
2014.08.05. 07:13
A Ghostnál az első új pálya az egy az egyben a CoD MW shipment pályája- micsoda kreativitás
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. 5hR3kY
2014.08.05. 08:22
A PS4-es csodakonzolon megy a Diablo 3 1080p 60FPS-el? AZTA!!! Halkan megsúgom hogy egy A4-3400 APU-val egy Radeon HD6410D GPU társaságában is ment már 1080p medium 30FPS-el, úgyhogy ehhez nem kellett nagy teljesítmény hogy így fusson a csodakonzolon.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Szefmester
2014.08.05. 10:02
Szerintem csak 189darab reklám volt mert az egyik duplán szerepelt benne. Az eleje táján, és az utolsó harmadban is.

És PS3on hogy szuperál majd a D3U? Ott már le kellett venni a grafikát minimumra?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!