iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.08.06.

Dátum | 2014. 08. 06.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Next-genre jön a Sleeping Dogs A Sleeping Dogs egy nagyon jó játék volt, csak éppen nem vették elegen. Valószínűleg a kiadó Square Enix is éppen ezért látja a lehetőséget egy next-gen verzióban, így megjelenteti a Sleeping Dogs Definitive Editiont, melyről egyelőre semmi konkrétumot nem tudni azon kívül, hogy benne lesznek alapból a DLC-k, és vélhetően a grafikáját feljebb nyomják.
Visszakérheti a pénzét, aki Colin McRae Rally-t vett Legalábbis a Steamen. A Codemasters belátja, hogy sokan átverve érzik magukat, amiért a Steamen megvett "új" Colin McRae Rally valójában a mobilos verzió portja, ami pedig amúgy a PS1-es eredeti játék (hiányos) portja. Ha Te is így érzed, akkor augusztus 19-ig visszakérheted a pénzed a Steamen, a Codemasters pedig frissítette a termék leírását, hogy a jövőben ne történhessenek ilyen kellemetlenségek. Nem változik a Destiny a megjelenésig Legalábbis fontosabb dolgokban semmiképp. Eric Hirshberg, az Activision kiadásért felelős alelnöke a befektetőknek tartott negyedéves konferenciahíváson elmondta, a fejlesztő Bungie már csak kisebb dolgokon csiszol, nagyobb változások nem várhatók a játékban a megjelenésig, ugyanis a játék alapjai nagyon biztosnak bizonyultak. "A legjobb hír, hogy 4,6 millióan próbálták ki a bétát, így megfelelően le tudtuk tesztelni a háttérinfrastruktúrát. Remekül és stabilan teljesített, így készen állunk egy fantasztikus indulásra a Bungie-val, akik nagyon jó partnernek bizonyultak." Booker mindenhova Egy tehetséges Photoshop-mágus úgy gondolta, hogy Booker annyira sablonosan, átlagosan kinéző karakter, hogy szinte bármelyik játékba beleillene. Így készített néhány játékborítót vele.
2015-re csúszik az Evolve Az utóbbi két napban játékmenet videókat, ma pedig egy rossz hírt közlünk az Evolve-val kapcsolatban. A Take-Two vezérigazgatója, Strauss Zelnick a befektetőknek tartott negyedéves konferenciahívásán mondta el, hogy több időt kell hagyni a fejlesztőknek a játék tökéletesítésére, így 2015 februárjára csúszik az Evolve megjelenése. Hozzátette továbbá, hogy a Take-Two egyébként is szereti az ünnepi szezonon kívül megjelentetni a nagyobb címeit. Szerinte az Evolve nem a kevesebb konkurenciából fog profitálni, de addigra nagyobb lesz az újgenerációs konzolos bázisa is. Az Evolve új megjelenési dátumta 2015. február 10., PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 34 millió példányban szállították le a GTA 5-öt Ismét a Take-Two negyedéves beszámolójából szemezgetünk. Ezek szerint az utóbbi negyedévben további 1 millió példányt adtak el a már idősödő GTA 5-ből, ezzel így összesen 34 millió példányt szállított már le a kiadó a boltoknak. A játék brutálisan sikeres, bele sem merünk gondolni, mi lesz, ha megjelenik a next-gen és a PC-s verzió. Amikor a Mercedes és a Mario Kart találkozik Kissé bizarr dolog valódi autókat látni a teljesen meseszerű Mario Kart 8-ban, de a Mercedes-Benz DLC-vel pontosan ez fog történni. Bekerül a játékba ugyanis az új Mercedes-Benz GLA, valamint az 1950-es évek legendás autója, a 300 SL, illetve a Silver Arrow az 1930-as évekből.
10 milliónál jár a Borderlands 2 A 2K Games elnöke, Karl Slatoff elárulta a Borderlands 2 hatalmas mérföldkövet lépett át. A játék összesen 10 millió példányban kelt el, amivel a 2K legsikeresebb játéka, a teljes franchise pedig már 18 milliónál jár. Az elnök éppen ezért nagy reményeket fűz a készülő Borderlands: The Pre-Sequel sikeréhez is, mely októberben jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. Slatoff szerint nagyon jó minőségű játékot fognak letenni az asztalra, az előző konzolgeneráció hatalmas telepített bázisa pedig mindenképpen előny. Toren - indie gyöngyszem Brazíliából Úgy tűnik, hogy Brazília egyik legfelkapottabb új indie stúdiója lett a Swordtales, a Toren pedig még sem jelent, de már elárasztották mindenféle díjjal. Kétségtelen, hogy a játék fantasztikusan néz ki, nagyon jó művészeti stílusa van, és az ígéretek szerint még mindenféle mondanivalója is lesz az élet nagy dolgairól. Alapvetően egy kaland-platform játékról van szó, puzzle elemekkel. Tanúja lehetünk a Moonchild néven futó magányos lány megszületésének és felcseperedésének, és végigvezetjük majd egy veszélyes úton, melynek végén - ha minden jól megy - felfedjük egy titokzatos torony, a Toren titkát. A játék 2015 elején jelenik meg PS4-re, PC-re és Mac-re.
Óriási patch érkezett a The Elder Scrolls Online-hoz Befutott egy nagyon várt patch az ESO-hoz, aminek hála immár megkaphatjuk az achievementekért járó színezőanyagokat a felszerelésünkhöz, és a bankosok sem lesznek már olyan idegesítőek. A teljes változáslista igen hosszú, a hivatalos oldalon megtekinthető: klikk.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Shinjiii
2014.08.07. 09:01
Gyönyörűek a borítók, a gyerek tényleg ért a photoshophoz, nekem egy kép kivágásához is vért kell izzadjak, nem még telepumpáljam effektekkel...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Kerty
2014.08.07. 09:08
"tehetséges photoshop-mágus" ok
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. i2k010
2014.08.07. 13:31
Maradjunk annyiban, hogy jó kezdő a srác.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!