iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.08.07.

Dátum | 2014. 08. 07.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Far Cry 4 - folytatódik a fejlesztők kalandja Nepálban Az állatáldozás után újabb kalandokba keveredik a Ubisoft stábja Nepálban. Ezúttal olyan lázadókkal beszélgetnek, akik részt vettek a polgárháborúban, elutaznak a hindu vallás egyik legszentebb helyére, és meglátogatják az ország fővárosát is.
Zombik jönnek a Counter-Strike-ba A Valve és a Nexon összeállt, hogy elhozzák a zombikat minden idők egyik legnépszerűbb többjátékos FPS-ébe. A Counter-Strike Nexon: Zombies még idén megjelenik, free-to-play formában a Steamen, új játékmódokkal, lelőni való lényekkel, és új fegyverekkel, de ezek mellett megmarad a játékban a túszos és a bombás mód is.
Csak egyjátékos móddal jön az Assassin's Creed Rogue Legalábbis a Gaming Everything úgy tudja, a Game Informer részletes beszámolójára hagyatkozva. Ezek szerint a negyedik rész közvetlen folytatásának tekinthető Rogue az előddel ellentétben nem kap többjátékos módot. Mindenesetre a single player ettől függetlenül valószínűleg le fog kötni mindenkit, ugyanis nem csak hogy fontos eseményeket mesél el, melyek lezárják a harmadik és negyedik részt, de elvileg még a Unityhez is lesz valami köze. Beszünteti a PlayStation Mobile támogatását a Sony A Sony még 2012-ben indította el a PlayStation Mobile kezdeményezést Androidon, melynek célja tulajdonképpen az volt, hogy remek indie játékok jelenhessenek meg a Sony kiadásában a Google platformjára. A dolog valószínűleg nem volt olyan sikeres, mint várták, így a 4.4.3-as verziótól felfelé már nem támogatja a Sony a dolgot, és nem garantálja azt sem, hogy a korábbi címek jól fognak futni az ezt követő verziókon. Ezzel párhuzamosan a Sony nem fog több "PlayStation Certified" mobilt sem jóvá hagyni, vagy gyártani. Digitális TV tunert kap Európában az Xbox One A Microsoftot nagyon frusztrálja, hogy Európában bonyolultabb dolog összehozni a tévét és az Xbox One-t, mint Amerikában. Ezen a szörnyű helyzeten egy külön digitális tunerrel akar segíteni a cég, mely az Egyesült Királyságban, Németországban, Franciaországban, Olaszországban és Spanyolországban jelenik meg, de véletlenül sem Magyarországon. A tuner elméletileg a földfelszíni ingyenes digitális tévéadásokat tudja fogni DVB-T, DVB-T2 és DVB-C szabványokban. Rákötve a kis (?) konzolunkra pedig élvezhetnénk az előnyöket: snappelni a tévéadást játék mellé, nézni a Barátok köztöt, miközben látjuk, ha behívtak minket egy Battlefield-meccsre, és hasonló jóságok.
Perlik a Sonyt a Killzone Shadow Fall felbontása miatt Valószínűleg a világ egyik legelmebetegebb peréről van szó, bár az Egyesült Államokban már semmin nem szabad meglepődni. Aki nincs tisztában a technológiai háttérrel, egy rövid összefoglaló: a Sony és a Guerilla Games azt álllította, hogy a Shadow Fall natív 1080p-s felbontásban fut, ami igaz is - csak a single player módra. A többjátékos módban azonban úgy tudja a játék tartani a 60fps-t, hogy egy úgynevezett temporal reprojection technológiát használ, aminek lényege tulajdonképpen az, hogy az egyik képkockánál csak a vertikális sorok egyik felét, a másik képkockánál pedig a másik felét rendereli a motor. Na, ezt a hatalmas átverést nyilván nem tudja elviselni a jogérzékeny amerikai vásárló, így egy társas kereset keretein belül, az Edelson PC képviseletében bíróságra mentek. Az Edelson képviseli a népet egyébként olyan fontos ügyekben is, mint az Aliens: Colonial Marines per. Mindenesetre a "károsultak" 5 millió dollárt szeretnének kisajtolni a Sonyból, mert az továbbra is megtéveszti vásárlóit, hiszen a temporal reprojection nem natív 1080p, hanem "egy technológiai kiskapu, ami szubjektívan hasonló élményt ad". BioWare - már megint ki vagy választva Most már tényleg nagyon várjuk a GamesComot, ott leplezi majd le ugyanis a BioWare a következő játékát. Addig azonban vakarhatjuk a fejünket a követkető "te vagy a kiválasztott" traileren. Továbbra sincs a legkisebb fogalmunk arról, hogy mégis mire készül a stúdió, csak annyit tudunk, hogy nem olyan régen levédették a Shadow Realm nevet - de hogy ennek van-e bármi köze ehhez, az misztikum.
Ingyen van a Battlefield 4 egy hétig Az Electronic Arts volt olyan rendes, és hozzáadta a Game Time kezdeményezéséhez a Battlefield 4-et. Ennek köszönhetően az Origin összes felhasználója letöltheti, és 168 órán keresztül élvezheti a DICE FPS-ét, feltéve, ha augusztus 14-ig hozzáadjuk az Origin-fiókunkhoz. A csomag teljes: élvezhetjük az egyjátékos és többjátékos módokat is, beleértve a 64 fős ámokfutást. Azt azért érdemes megjegyezni, hogy a 168 óra valós időben telik, tehát ha éppen nem játszol, akkor is fogy. Tovább csigáz minket a Sony Az első, GamesComra kiadott kedvcsinálóban láthattuk, ahogy megtörik a jég. Most azt is láthatjuk, mitől törik meg. Egy jó nagy baltától. Ami véres. Oké, most már eléggé izgatottak vagyunk.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. Kerty
2014.08.07. 23:57
Nexonnal eddig csak rossz tapasztalatom volt, ezt inkább kihagyom....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. codex
2014.08.08. 00:19
Nálunk a bérszámfejtést csinálja. Tényleg szar.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. madcaptain
2014.08.08. 00:21
Sose ertettem mit esznek a bamba zombikon. Lassuak, butak, rondak, zero kihivas.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. F2Face madca...
2014.08.08. 08:14
És ezzel el is mondtad a lényeges jellemzőket. Az emberben rejlő emberölés iránti vágy kielégítésének egy módját az ember formájú zombik tudatlan és buta jellemével álcázva sikerült elfogadottabb formába öntve felszolgálni a fiatalabb korosztály és a kihívást nem kereső egyének számára. Korunk könnyed szórakozása. Mindössze ennyi.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. slayer007
2014.08.08. 08:52
Ha az Nexon féle játék lesz, akkor valahogy még a CS-ben is megoldják, hogy P2W modell legyen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Szefmester
2014.08.08. 10:11
Kiválasztott
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!