iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.08.13.

Dátum | 2014. 08. 13.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Alien: Isolation - családi problémák Amanda Ripley életében komoly családi drámát okozott az alien felbukkanása, hiszen elválasztotta őt anyjától. Nem csoda hát, hogy a hölgy kicsit haragszik az idegen kreatúrára, bár ezt a haragját némileg elnyomja a tény, hogy valójában halálra van rémülve és a túléléséért küzd.
Készül a Might & Magic Heroes VII A Szent Birodalom romokban, a Császárnőt meggyilkolták, de semmi gond, mert itt van nekünk Iván, aki majd rendet rak. Igen, le lehet még húzni néhány bőrt szegény Might & Magicről, a fejlesztés pedig ezúttal a Might & Magic X: Legacy-t is készítő Limbic Entertainment kezében van. A készítők mindenesetre azt szeretnék, hogy a rajongók is kivegyék a részüket, várják a visszajelzéseiket. Például meg lehet majd szavazni, hogy milyen frakciók kerüljenek be a már biztos Haven, Academy, Stronghold és Necropolis mellé.
The Crew - 1900 négyzetmérföld Sok? A készítők szerint ennyi területet járhatunk majd be a végleges The Crew-ban, addig is azonban készüljünk a következő zárt bétatesztre, mely heteken belül elkezdődik, ismét PC-n. Arról ugye nem maradtatok le, hogy az anyag megjelenik Xbox 360-ra is (de PS3-ra nem)?
Szükséged van még egy kis Call of Duty: Advanced Warfare multiplayerre Mi legalábbis úgy érezzük, ezért újabb 9 percnyi videóval igyekszünk örömet (?) szerezni.
Nem lesz 62GB a PS4-es Diablo 3 Pár napja attól ijedtünk meg, hogy a PS Store-ra felkerült Diablo 3: Ultimate Evil Edition majdnem kereken 62GB-ot mutatott. Aggodalomra azonban nincs ok, tévedésről van szó: a Blizzard megerősítette, hogy a Sony hibázott, és valójában egy sima, egynyelvű telepítés lesz, ami csak 16GB-ot foglal majd el a konzol merevlemezéből. Még az angol, francia, olasz és német szinkronokkal együtt is csak 37,8GB-ot nyom a játék. 6 perc játékmenet a The Witcher 3-ból A "gameplay teaser" ne tévesszen meg senkit, itt valójában 6 perc kőkemény játékmenetről van szó. A The Witcher 3 nem csak jól néz ki, de úgy tűnik, a játékmenetre sem lesz panasz.
Októberben jön a Killer Instinct Season 2 Október 15-én folytatódik a Microsoft nagysikerű verekedős játéka a második évaddal. A készítők szerint teljesen új interfész jön a játékba, új játékmódokkal, és persze sokkal több harcossal. 20 dolláros áron kaphatjuk meg az új karaktereket, míg a teljes játékot mindennel együtt 40 dollárért vágják hozzánk, az Ultra Edition formájában.
Próbáljátok ki az új Unreal Tournament alfáját Pontosabban pre-alfáját, mert ez egy annyira korai verzió, hogy csoda, ha nem papíron kell játszani vele. Ennek ellenére már most érződik rajta minden, amiért egykor a sorozatot szerettük, szóval ha másra nem is, de egy-két perc nosztalgiázásra biztos jó lesz, meg persze arra, hogy még jobban várjuk a végleges verziót. Szóval irány a letöltés!
Továbbra sem láthatjuk a The Last Guardiant Szegény Shuhei Yoshidával bárki találkozik, az első kérdése, hogy mikor láthatjuk a The Last Guardiant végre. Nos, egyelőre nem. Az úriember elmondta, hogy a szeptemberi TGS-en sem számíthatunk a megjelenésére, ugyanis egyelőre a csapat nem áll úgy a fejlesztéssel, hogy biztosan a közönség elé akarják tárni. Yoshida egyébként még azt sem ismeri be, hogy a játék már PS4-re készül, holott ez több mint valószínű. Szeptemberben jön a The Elder Scrolls Online negyedik frissítése Az update 4-ben Upper Craglorn területeit fedezhetjük fel, hogy többet megtudjunk a Celestial-fenyegetésről. És még mielőtt nagyon nagy marhaságot írnék, beszéljen helyettem az előzetes:
Két új játékmenet videónk is van az Assassin's Creed Rogue-ból Míg a Unity az új konzolokra és PC-re készül, addig a Rogue a PS3-at és az Xbox 360-at veszi célba. Ahogy a Ubisoft azt már sokszor hangoztatta, a Rogue a negyedik rész folytatása, így hasonló játékmenetre (értsd hajózásra) számíthatunk, amit a lenti két teljesen új bemutató alá is támaszt.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. Netere
2014.08.14. 00:20
HOMM VII: Lényegében ha csinálnának egy 3-mat néhány ötletes újítással és nextgen grafikával akkor már jó lenne.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. otherl Neter...
2014.08.14. 02:15
De hát ez volt az 5.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. noPublicFG
2014.08.14. 02:34
Akárki akármit mond, a Heroes VI, máig a kedvencem. Bár a kiegészítőkkel együtt teljes a játék.

A The Witcher, hát igen... nem győzzük várni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. slayer007 noPub...
2014.08.14. 08:38
Heroes VI a kedvenced? Biztos, hogy pont a 6-ot akartad írni? Képtelen vagyok elhinni, hogy az a hulladék bárkinek is jobban bejönne, mint a 3 vagy az 5... Természetesen ízlések és pofonok, csak nehéz megemésztenem ezt
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. NNTRM
2014.08.14. 10:19
Witcher 3 <3
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. iponpeter other...
2014.08.14. 11:00
Ugye ez valami vicc volt??
A Heroes a 3 után meghalt. A 3DO feloszlása után már csak a név lebegett a 4 esetében is. Szánalmas ez a nyomi GubiSoft hogy egy normális játékot se képes össze rakni. Meglehet szavazni milyen frakció legyen? Miért kéne ezt szavazni? Rakjanak bele mindent hogy az ember válogathasson és rakjanak egy normális Balancet a játékba. Baromi irritáló hogy a 4-től kezdve mindig a Necro volt a legerősebb. (FÁK JÚ Vampire)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Csimbee slaye...
2014.08.14. 11:43
Szeretem amikor mindenki agyonistenít i 3-at.
Igen, jó játék volt. Pláne a saját korában. És itt érünk el arra a pontra, ami megmagyarázza ezeket a felesleges magasztalásokat. Akkor, amikor megjelent, valóban egy iszonyat durranás volt, évekig toltuk vele. De ennyi. Eltelt sok év, és már csak a nosztalgia miatt érezzük 'felülmúlhatatlannak'.

Személy szerint nekem is az utolsó, a hatodik rész a kedvencem. Rengeteg praktikus újítást hozott, a játékmenet pedig messze jobb, mint a többiben.

Területekre bontás rohadt jó ötlet volt, végre nem kell egyetlen szutyok hőst kergetni órákon át. A skilltanulás végre nem random, nem azon múlik egy harc, ki mit kap meg. (pláne nem a magic tower mit dob be...) Frakció képességek, könny vér út is jó dolog. Nekem az egyetlen, ami hiányzik, hogy nem lehet upgradolni a lényeket. (A két irányba fejlesztés tök jó volt)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. zsoltee22
2014.08.14. 11:45
(Szerintem az Unreal letöltési link nem frankó.)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. kovan027 iponp...
2014.08.14. 18:15
Az attól függ, hogy melyik frakció ellen harcolt a Necro.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!