iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.08.18.

Dátum | 2014. 08. 18.
Szerző | Mastigias
Csoport | JÁTÉK

A World of Warcraft: Warlords of Draenor gyűjtői kiadás tartalma A játék hivatalos megjelenési dátuma után a Blizzard a Collector's Edition tartalmáról is lerántotta a leplet: a játékon kívül helyet kap benne egy Így készült összeállítás (DVD és Blu-ray lemezeken), a zenei album CD-n, egy 160 oldalas művészeti kiadás The Art of Warlords of Draenor címmel, egy Blackhand egérpad, valamint több in-game extra is. A bejelentés mellé érkezett képet alább vehetitek szemügyre, a játékot pedig tőlünk is előrendelhetitek. Megjelenésre november 13-a körül kell számítani.
Robin Williams kimaradhat a The Legend of Zelda-ból Robin Williams múlt heti halálát követően számos rajongó online aláírásgyűjtésbe kezdett, hogy Williams bekerülhessen a World of Warcraftba, mint NPC, a Blizzard pedig bele is ment a dologba. Hasonló aláírásgyűjtés folyik most a The Legend of Zelda-val kapcsolatban is, a Nintendo viszont (még) nem adta be a derekát:
"Ezekben a gondterhes időkben nem fogunk arról beszélni, mi lehetséges jövőbeni játékokban, de Robin emlékeinkben továbbra is élni fog. Együtt érzünk teljes családjával, legfőképp Zelda Williams-szel, akivel többször is dolgoztunk már."
Notch és a jeges víz Bill Gates után Markus “Notch” Persson, a Minecraft atyja is beszállt az Ice Bucket Challenge nevű jótékonysági kezdeményezésbe, melynek lényege, hogy adományozz az amiotrófiás laterálszklerózis (ALS) gyógymódjának megtalálására, aztán öntsd magad nyakon egy vödör jeges vízzel, majd hívj ki másokat hasonló mutatványra. Notch Bobby Kotickot (Activision), Phil Spencert (Microsoft/Xbox) és Cliff Bleszinskit (Gears of War) hívta ki. Íme:
Négy- ötezer évig tartana a No Man’s Sky Legalábbis a készítők szerint ennyi időre lenne szükségünk, hogy felfedezzük a játék összes bolygóját. A fejlesztő Hello Games társalapítója, Sean Murray a Gamescomon mondta meg a tutit: a fejlesztési folyamat elején a csapat 32-bites rendszert használt a bolygók generálásához, így Murray szavaival élve "négy, vagy ötezer évig tartana felkutatni az összes bolygót, még úgy is, hogy csak egy másodpercet töltesz mindegyiken." Azóta pedig 64-bitre váltottak, ami a VG24/7 szerint öt milliárd évre jön ki - matematikai vitákba most nem bonyolódnánk, inkább hiszünk nekik, valamint kíváncsian várjuk Murray közelgő "nagy No Man's Sky bejelentését". Egyórás The Evil Within gameplay A játékmenetet PS4-en vették fel, a kilencedik fejezetből, aminek The Cruelest Intentions a címe. Többet nem is fűzünk hozzá, "kellemes" szórakozást!
Assassin’s Creed MMO?! Vincent Pontibrand, az Assassin’s Creed Unity vezető producere az Arabic Games-nek arról mesélt, hogy régi vágya egy Assassin’s Creed MMO megalkotása: "Az álmom az lenne, hogy egy olyan MMO-t építsenek, amiben az összes sztorivonalat újra meg lehet látogatni ugyanabban az avatárban, szerintem ez király lenne." - szerintünk meg nem, úgyhogy reméljük ez csak lázálom marad. "Kiszivárgott" Alien Isolation achievementek Mivel spoileres anyagról van szó, ezért egy link mögé rejtjük, amire csak az kattintson, aki jól meggondolta a dolgot. Megjelenés október 7-én, az már nem olyan sok, tessék kibírni! Shadow of Mordor Season Pass infók A Warner Bros. bejelentette és részletezte a Shadow of Mordor letölthető tartalom-gyűjteményét. A csomag az alábbiakat tartalmazza: - Exkluzív "Guardians of the Flaming Eye" küldetés: Szauron legjobbjaival, a Védelmezőkkel (Defenders) kell megküzdenünk a Fekete Kapu előtt. - Korai hozzáférés a "Trials of War" kihívás sorozathoz: képességeinket tesztelhetjük különböző challenge módokban, miközben az online ranglistán villoghatunk legjobb eredményeinkkel. - Két új sztori küldetés, több órányi plusz játékmenettel: a Lord of the Hunt-ban Mordor szörnyetegei között kell rendet csapnunk, a The Bright Lord-ban pedig Celebrimborként küzdhetünk Szauron ellen. - Hozzáférés jövőbeni tartalmakhoz
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

11. Asagrim
2014.08.18. 21:28
"Az álmom az lenne, hogy egy olyan MMO-t építsenek, amiben az összes sztorivonalat újra meg lehet látogatni ugyanabban az avatárban, szerintem ez király lenne." - szerintünk meg nem, úgyhogy reméljük ez csak lázálom marad.

"Szerintünk" meg jöhet! Több eddig megélt AC sztoriba is beleillik, elég csak arra gondolni, hogy Ezio a kettőben gyűjtögette az embereket a creedbe, küldetésre küldte őket fejlődni, és bármikor segítségül hívhatta őket egy küldetés közben is. Aztán ott volt az a rajtaütés Torres-en a Black Flag-ben. Ezek lehetnek akár az MMO játék karakterei is!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. BReal
2014.08.18. 23:49
Amikor felkerült a WoW WoD intro és megjelenési dátum hír, amibe bele volt írva, hogy korlátozott számban collector's is van az Iponon, másnapra elfogyott a webshopból.
Blizzardnak pedig respekt a Williams megemlékezésért.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Shinjiii
2014.08.19. 08:07
El tudom képzelni milyen lenne egy AC MMO beli város, csupa kapucnis lakossal, akik majomként ugrálva mindenfelé egymást szúrkálják nyakon...

Hát tényleg jöhet... -.-
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Fratello Shinj...
2014.08.19. 09:25
...és emiatt a legutolsó NPC paraszt meg boltos is teljesvértben csörömpölne hogy ne öljék meg ötpercenként gyakorlásképpen az önjelölt Eccio-padawanok...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Shinjiii
2014.08.19. 09:39
Hatalmas bariomság egy AC MMO
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Asagrim
2014.08.19. 09:40
Ti sem játszottatok még sok MMO-val ...

Guild Wars-ban is úgy van megoldva, hogy az egész világ egy insta, és csak akkor tudtok egymással játszani ha partyban vagytok, illetve csak a városokban lát minden játékos minden játékost, olyan városokban ami csak egy gyülekezőhely, boltok vannak stb. tehát nem a gameplay részei.

Aztán sok AC-val sem játszhattatok, mert ugyanannak az egyetlen karakternek a múltját kutatva több leszármazottat is raknak Animusba, csak a játékos karakteretek az, aki a legkiskeresebb.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Fratello
2014.08.19. 10:02
Nekem is támadt egy zseniális ötletem: Metal Gear Solid MMO!

Az lehetne benne a legjobb játékos akit soha nem is látnak a többiek, olyan sikeresen rejtőzködik!

És a crafting szakmák között komoly szerepe lehetne a Papírgyűjtőnek, aki hulladék papírokból új, rejtőzködésre alkalmas kartondobozokat készít, nameg a Vasas, aki ugyanezt fémhordókkal tudja!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Fratello Asagr...
2014.08.19. 10:10
Alapvetően koncepcionális problémákat látok: egy átlag MMO-ban a játékos egy kalandozó, valamilyen ehhez passzoló kaszttal. Egy AC MMO-ban a játékos max. egy orgyilkos lehetne, aki... az orgyilkos kasztba tartozik?
Ha viszont mindenki orgyilkos, akkor mit is fognak a játékosok csinálni? Egymást becserkészve öldösnek? Elnézést, de ilyen játék már van, és AC: Multiplayer-nek hívják...

(A Guild Wars meg egy egészen különleges MMORPG volt, annyira, hogy kicsit nehéz is ráhúzni akár az MMO, akár az RPG szót (kb. annyira mint MMOFPS-nek nevezni a Destiny-t), inkább egy kiterjesztett multiplayer dolog volt, arénákkal, meg valami sztori-izé együttbohóckodással...)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Asagrim Frate...
2014.08.19. 10:39
A templomos ugyanúgy lehetne kaszt mint az orgyilkos, ez a két oldal már elég is, innentől akár fegyvernem specializációkkal is meg lehet oldani a "kasztosodást".

Ha meg nem tudod mit kell egy MMO-ban csinálni, akkor teljesen felesleges más szórakozását elvenni azzal, hogy téged nem érdekel szóval ellenzed, más meg lát benne fantáziát. Szépen leírtad miről szól a PvP az összes játékban, közben a PvE-t még érintőlegesen sem említetted.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Shinjiii
2014.08.19. 10:51
De nem a Ubisoft közreműködésével, kedves uram. Hiszen látja, mire képes a csapat, ha online multiplayert akarnak asztalra tenni (nem akarok ujjal mutogatni, de mutogatok -> The Division). Meg ne is beszéljünk a játszhatatlan és unalmas AC MP-kről.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. mikej95 Frate...
2014.08.19. 21:22
Az agresszívabb játékosok pedig csatlakozhatnának a kiborg kaszthoz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!