iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.08.27.

Dátum | 2014. 08. 27.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Még egy Dragon Age Inquisition multiplayer videó Ma már írtunk arról, hogyan s miként fog működni a kooperatív mód a Dragon Age Inquisitionben, és egy videót is láthattatok róla, most estére érkezett még egy másik is.
Csúszik a PC-s és next-gen konzolos GTA 5? Egyelőre csak pletyka szintű a hír, de a Gamesconon állítólag sokan rebesgették, hogy a GTA 5 PC-s, PS4-es és Xbox One-os verziói csúszni fognak. Azt is lehetett hallani, hogy a Rockstarnál ott voltak akkor ezek a verziók, de csak a kereskedőknek mutatták be őket. Furán hangzik, reméljük hamar kiderül, hogy a 2014 őszi megjelenés áll-e még. Ősszel jön az Escape Dead Island Megjelenési dátumot kapott a Deep Silver által korábban már bejelentett Escape Dead Island, amely egy külső nézetes nyomozós túlélő játék. A Yager által fejlesztett darab, amely a két Dead Island játék közötti hézagokat fogja kipótolni, és teljesen új nézőpontból mutatja be a széria világát november 21-én fog kijönni PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. Az előrendelők hozzáférést kapnak a szintén a Yager által fejlesztett Dead Island 2 bétához is, amely 2015 tavaszán lesz játszható.
Holnap PSN karbantartás Holnap tartják meg az eredetileg hétfőre tervezett PSN karbantartást, amely a hét elején történt DDoS támadások miatt elmaradt. Az európai szolgáltatások (fiók menedzsment, PS Store és PS Home) 16-kor mennek el, és másnap (pénteken) reggel 5-kor jönnek vissza. Szokás szerint, ha még a karbantartás kezdete előtt bejelentkezünk, akkor a karbantartás ideje alatt is online tudunk maradni játékunkban. Destiny: PS3, PS4 exkluzív tartalmak Új előzetes érkezett a Destiny exkluzív tartalmairól, melyeket a PS3 és PS4 tulajdonosok élvezhetnek. A kedvcsináló előzetes igaz csak 59 másodperces, de legalább friss, ropogós.
Diablo 3 Reaper of Souls 2.10-es frissítés Brandy Camel, a Diablo 3 kellemes hangú közösségi menedzsere meséli el nekünk az alábbi videóban, hogy milyen újdonságokra számíthatunk a Reaper of Souls legújabb frissítésében. Az újdonságok mellett bónuszokat is kapunk: egy héten keresztül a Windowsos és Mac felhasználók dupla mennyiségű aranyat kapnak, és kétszer annyi kincses goblin lesz. A frissítés már életbe lépett, érdemes megnézni, mert a fentieken kívül még más ajándékokra is számíthatunk.
Októberben jön a külön megvásárolható Kinect A Microsoft megerősítette, hogy októberben külön is kapható lesz az Xbox One-hoz használható Kinect. A hardver mellé a vásárlók megkapják a Harmonix által fejlesztett Dance Central Spotlightot is, melyet digitális formában tölthetnek le. Az október 7-től megvásárolható pakk ára 149,99 dollár lesz.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. m-a-r-i-u-...
2014.08.28. 07:22


 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Lazahunter
2014.08.28. 08:57
Brutálisan zsúfolt lesz ez az ősz ... október-november főleg. Felőlem a GTA5 csúszhat is, úgyis megvolt PS3-on
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. BReal
2014.08.28. 10:58
Lazahunter, aztán majd meglátjuk, hogy a játékokból mi üti meg a minimális szintet...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. bruce_prin...
2014.08.28. 18:35
Semmi emlitesre melto.
Max a dead island ha nem kurjak el ...megint....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!