iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.09.04.

Dátum | 2014. 09. 04.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX - a végső előzetes A Disney- és Final Fantasy-karaktereket vegyítő Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX utolsó előzetese azt jelenti, hogy már nem kell sokat aludnunk a játék megjelenéséig.
Érkezik a Teenage Mutant Ninja Turtles: Danger of the Ooze Nem meglepő, hogy az éppen a mozikban futó Michael Bay-film újra meghozta a kedvet ahhoz, hogy valaki játékot készítsen a mutáns teknőcökből - és persze ki más, ha nem a rettenetes licencjátékairól ismert Activision? Akárhogy is, a Danger of the Ooze egy oldalra scrollozós platformer lesz, klasszikus 2D-s harccal, de 3D-s karakterekkel és környezettel. A készítők nem lineáris helyszíneket, felfedezést, és gondolkodtató puzzle-öket ígérnek, de ezen kívül lesz karakterfejlesztés és tárgy gyűjtés is. A játék Xbox 360-ra, PS3-ra és Nintendo 3DS-re jelenik meg még idén.
Együtt dolgoznak a játékfejlesztők és az FBI... ... az online zaklatás visszaszorítása érdekében. Az IGDA, vagyis az International Game Developers Association, vagyis a játékfejlesztők nemzetközi szövetsége július óta működik együtt az FBI-jal, annak apropóján, hogy a nyomozóiroda jelentős ugrást tapasztalt az online zaklatások területén. "Az FBI figyeli ezt, bár inkább a kiberbűnözésre koncentrálnak" - éppen ezért kérik többek között a játékfejlesztők segítségét is. A kezdeményezéshez már csatlakozott a Ubisoft, a Splash Damage, a DICE, a Telltale, a Microsoft, és Rockstar is - többek között. Dátumot kapott a Total War: Rome 2 Emperor Edition Tetemes mennyiségű hibajavítással, DLC-kkel és egy teljesen új kampánnyal érkezik az Emperor Edition. Hogy mikor? Most már azt is tudjuk! Szeptember 16-án PC-re és Mac-re.
200 és 400 dollár között lehet az Oculus Rift ára Nate Mitchell, az Oculus egyik alapítója vázolta fel az igen tág határt, ami között valahol megtalálják majd az Oculus Rift végleges árát. Ez a tág határ egyébként 200 és 400 dollár közé esik, és sok mindentől függ, hogy végül mennyi lesz: az előrendelések számától, az alkatrészek árától és a beszállítóktól is, többek között. "Akárhogy is, a lehető legolcsóbban fogjuk kiadni" - tette hozzá rögtön Palmer Luckey, a cég másik alapítója, mielőtt hozzátette, hogy a végleges verzióig még legalább egy olyan ugrást végre fognak hajtani a fejlesztésben, mint amekkorát a DK1 és a DK2 között tettek. A forgalomba kerülő verzió felbontása Luckey szerint biztosan nagyobb lesz, mint 1080p, és ehhez legalább 90Hz-es képfrissítés társul majd. Wasteland 2 - nézzük kicsit a harcot Snake Vargas, vagy jelenlegi nevén General Vargas narrálja az alábbi jelenetet, mely kétféle végkimenetelt mutat meg nekünk a Damanta robotok ellen. Az elsőben a robotok feltörlik a padlót a csapatunkkal, míg a másodikban a brigádunk összeszedi magát, taktikázik egy kicsit, és felülkerekedik a kihíváson.
Várost akartak a Forza Horizon 2-be Az első részben (főleg technikai limitációk miatt) még nem lehetett egy igazi, nagy város. Ez azonban a folytatásban megváltozik, és alaposan bejárhatjuk majd Nizza gyönyörű városát. Ralph Fulton, a játék kreatív igazgatója szerint jó sok város szóba került, végül azonban az ikonikus és fantasztikusan szép Nizza mellett döntöttek, ha már amúgy is Dél-Franciaországban és Olaszország egy részén játszódik a Forza Horizon 2. Mindez egyébként Fulton szerint a változatosság miatt lesz fontos: míg az első rész a Coloradói vidéken teszi lehetővé az autózást, itt a vidéki utakat megtöri majd Nizza. Egyrészt. Másrészt pedig eleve a vidék is sokkal érdekesebb lesz, hiszen ezeket a területeken találjuk meg az egész világ legjobb autózós útjait.
Free-to-play lett az Assassin’s Creed Pirates Az Androidon és iOS-en elérhető hajókázós, hajót testreszabós, egymást szétlövős Assassin’s Creed Pirates mostantól ingyenesen játszható, ráadásul még egy új tartalmi csomag is érkezett hozzá Cold Blood néven. Örülünk. Életünk legjobb játéka lesz a Call of Duty: Advanced Warfare Mármint nem a miénknek, mert az a Metal Gear Solid 4, hanem a fejlesztő Sledgehammer Gamesnek, és magabiztos vezetőjének, Glen Schofieldnek. Az úriember Twitteren árulta el, hogy remekül halad a játék végső polírozása, és fantasztikusan sok részlet, apróság került be - miközben a csapat egyre fáradtabb, de egyre lelkesebb is. Majd még azért hozzátette azt is, hogy az Advanced Warfare lesz az életük (értsd eddigi karrierjük) legjobb játéka.
Styx: Master of Shadows - új játékmenet Ha még emlékeztek, a Styx: Master of Shadows az a játék, amiben egy ronda kis manóval lopakodnunk, és ellopnunk dolgokat. Az ellopás egyébként nagy területeken történik, melyeket fel kell majd fedeznünk, és melyeken a vertikális közlekedés is nagy szerepet kap. Az új előzetes valószínűleg nem véletlenül fut Assassin's Greed néven, ronda kis főszereplőnk ugyanis sokszor olyan, mint egy fogyatékos Ezio. Persze itt a lopakodásnak, és az apró trükköknek jóval nagyobb szerepe van, mint a Ubisoft játékában. A Styx: Master of Shadows az idei októberi játékdömpingben fog nyomtalanul eltűnni PS4, Xbox One és PC platformokon.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. madcaptain
2014.09.05. 04:05
Mar mindent megigernek a kovetkezo COD-nak, csak ne legyen akkora bukas mint a Ghosts.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Shinjiii
2014.09.05. 08:00
Mármint innovációra gondolsz? Mert profit szempontjából a Ghosts is vezető szerepet töltött be megjelenésekor.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. magerg
2014.09.05. 11:40
A Wasteland 2 baró jó lesz, már most látszik. Bár biztos nem a sztori lesz az erős oldala...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. nedcoleman
2014.09.05. 14:04
Csak nekem tűnik jégkorcsolyának a Horizon 2?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. ThePoweR
2014.09.05. 14:53
Elég érdekes a fizika. Már az nfs szintet súrolja.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!