iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.09.10.

Dátum | 2014. 09. 10.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Will Ferrel jótékonyságért játszik majd Twitch-en AZ IndieGoGo-n keresztül egy jótékonysági kezdeményezés indul, melyből a befolyó összegeket rákos gyermekek kezelésére fordítják majd. Adakozni különböző összegeket lehet különböző szinteken, de ha legalább 10 dollárt beadsz, akkor részt veszel a sorsolásban, melynek nyertese egy teljesen fizetett utat kap San Franciscóba. Hogy a pénz össze is jöjjön, mindenki kedvenc komikusa, Will Ferrel fog élőben játszani a Twitch-en, amíg meg nem lesz a kívánt 375 ezer dollár.
Epizódokban jelenik meg a Resident Evil Revelations 2 A Capcom meglepetésszerűen elárulta, hogy nem egyszerre, hanem epizódokban jelenik meg a Resident Evil Revelations 2. Ez azt fogja jelenteni, hogy az első epizód valamikor jövő év elején lát majd napvilágot, és hetente jön majd belőle új rész. Minden negyedik rész (tehát minden hónap) egy nagy csavarral zárul majd, aki pedig nem akarja részenként megvenni a játékot, az beruházhat egy szezonbérletre. Na, de! Amikor az összes epizód lement, megjelenik az egész játék lemezes formában is, ráadásul ehhez még extra tartalmak is járnak majd. A játék epizódonként 5,99 dollárért lesz elérhető, a teljes szezonért 24,99 dollárt kell kicsengetni, míg a lemezes változat 39,99 dollárt kóstál majd.
Végleges dátumot kapott a Wii U-s Watch Dogs Szegény Wii U-tulajdonosoknak több, mint fél évet kell várniuk arra, hogy végre megkapják azt a játékot, amit egyébként a többi platformmal egyszerre kellett volna megkapniuk. Akárhogy is, a Watch Dogs november 18-án jelenik meg a Nintendo konzoljára, a Ubisoft abban reménykedik, hogy az ünnapi szezonban el tudnak adni a japánok elég gépet, hogy megérje a dolog. Apple Watch-ra fejleszt az Electronic Arts Valószínűleg mostanra már mindenki tudja, hogy az Apple tegnap bejelentette az első okosóráját, mely a fantáziadús Watch névre hallgat. Ma pedig az EA Labels vezetője, Frank Gibeau azt is elárulta, hogy a kiadó egy komoly, feltörekvő platformként tekint erre, meg úgy általában a hordozható kiegészítőkre. Gibeau szerint azzal, hogy az Apple beszállt a piacra, garantált, hogy a jövőben ezek az eszközök gyorsan fognak fejlődni mind teljesítményben, mind pedig funkciókban. "Jelenleg két csapatunk is dolgozik különböző prototípusokon, melyek között akad olyan is, ami a telefontól függetlenül működik csak az órán, de olyan is, ami például fitnesz komponensek használatával nyit meg dolgokat egy másik játékban az iPhone-on. De például szintén kiszervezhetjük a telefonról vagy tabletről az olyan dolgokat, mint a játékokban a craftolás, vagy kereskedés". Ilyen lesz egy kooperatív küldetés az Assassin’s Creed Unityben Narrációval ellátva tekinthetjük meg, ahogyan Párizs legöregebb kórháza, a Hôtel-Dieu alatt lopakodunk egy kooperatív Heist küldetés keretein belül. Tehát magyarul: végre ténylegesen, akció közben láthatjuk a co-op módot, nem pedig beállított, igazinak tűnő prezentációkon.
Hamarosan nyílt bétába lép a zombis Counter-Strike A free-to-play Counter-Strike Nexon: Zombies nyílt bétatesztje még ebben a hónapban elkezdődik majd Steamen. Az eredeti túszos és bombás játékmódok mellé olyanok jönnek még be, mint a Shelter Mode, a Zombie Scenarios, a Bazooka Mode, a Beast Mode, és a Football Mode, de egyikről sincs fogalmunk, hogy mit takarhat. Még a valós megjelenése előtt benne lesz a DriveClubban az új Mercedes A Mercedes tegnap rántotta le hivatalosan is a leplet az új, teljesen az AMG által fejlesztett sportautóról, melynek egyébként a nevéből különleges módon el is hagyják a "Benz" szócskát. Nem másról van szó, mint a Mercedes-AMG GT-ről, ami egyébként jövőre lesz kapható a valóságban, a virtuális világban azonban már jóval előbb kipróbálhatjuk, ugyanis az október 7-én megjelenő DriveClubhoz egy ingyenes DLC formájában fog érkezni pár nappal a megjelenés után.
Middle-Earth: Shadow of Mordor - újra a háttérben a szereplőkkel A játék készítői láthatóan büszkék rá, hogy napjaink két legfelkapottabb játékszínésze, Troy Baker és Nolan North is szinkronizál nekik, úgyhogy egy újabb videót szenteltek az ügynek.
Előzetesünk és reklámunk is van az új Fatal Frame-ből Oké, tudjuk, hogy a játék csak Wii U-ra jelenik meg. Azt is tudjuk, hogy egyelőre csak Japánban. Azt is tudjuk, hogy egyáltalán nem garantált, hogy valaha is eljut nyugatra. De annyira szeretjük ezt a sorozatot, hogy nem tudjuk megállni, hogy ne írjunk róla. Szóval, van egy új előzetesünk, ami nagyjából összefoglalja nekünk a játékot, meg néhány TV-reklámunk, amiben emberek ijednek meg.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. Chavalier
2014.09.10. 23:30
Az a Counter Strike ugye csak valami vicc akar lenni? Könyörgöm... 2014-et írunk, miért kell a HL1-es motor alá fejleszteni? Ez olyna mintha 4 éve odadobtak volna elénk egy free-to-play CoD-ot a Doom 1 motorján. Nagyon vicceskedik a Valve..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Lightcomma...
2014.09.10. 23:41
Te miről beszélsz? Nyílván a Global Offensive ről van szó. Egyébként a CS máig a legjobb játék, hiába a sok csicsa meg diszítés, hangulatban lenyomja az összes modern játékot.
Nekem inkább az a fura hogy ezek a modok már most is bent vannak az összes CS ben, tehát nem értem mi ezen az új. Egyébként ezek mellett még van surf mod is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Chavalier Light...
2014.09.11. 01:44
Szerintem te nem érted. Nézd meg a játékot, képeket vagy videókat. A Global Offensive-ről szó se volt, ez egy másik játék. Külföndön, asszem japánban már rég kintvan csak most ezen a néven behozzák EUba meg Amerikába. Ronda, régi és semmi újítás nincs benne. Ennek köze sem lesz a CS-hez. Egyénként is, a CS máig a legjobb játék? Esetleg az EGYIK legnépszerűbb a legjobbtól messze áll. Ha neked abban van a hangulat hogy a sok 12 éves vérpistike üvöltözik a mikrofonba akkor oké.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. XuChi
2014.09.11. 07:03
Ez a 2 wiiu reklám ) Ennyire nem tudnak reklámot csinálni ?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Cavalli87
2014.09.11. 08:54
Ha publik szerverre jársz, akkor lehet, hogy a sok 12 évest kell hallgatni, de aki komolyabban játszik a cs-vel, úgy is csak warozni fog, ott meg azok vannak, akiket meghívnak mixelni, illetve, ha van saját csapat, akkor össze lehet mérni ki a jobb. Hangulatban semmi sem közelíti meg a mai napig, és kb 3 perc játék után el is feledkezel róla, hogy nincs rommá textúrázva, meg fejlesztve! Nem igazán ismerek még egy játékot, ahol nagy számban (több tízezer) találsz olyan játékosokat, akiknek hivatalosan van 2-3-4 vagy akár 10 ezer játékórájuk! 1.6 forever!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. i2k010 XuChi
2014.09.11. 11:54
Én pár szót már megértek a japánból.
Nincs ezzel a 2 reklámmal semmi baj.
Ráadásul: nők szerepelnek benne [nem szőkék]. Kulturális különbség, hogy nem rinyálnak úgy, mint akár az európaiak
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!