iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.09.25.

Dátum | 2014. 09. 25.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Jövőre jön az OlliOlli 2 A remekbe szabott deszkás játék folytatása PS4-re és PS Vitára jelenik meg valamikor jövőre. A készítők szerint jelentősen javult a játékmenet, bekerültek rámpák, ugratók és "eposzi hegyek" is, melyekkel látványos trükköket csinálhatunk és új utakat is nyithatunk meg a pályákon. Bekerül egy nagyon mókásan hangzó új játémód, a Combo Rush, ami egyébként osztottképernyős helyi multiplayerben tolható, legfeljebb négy játékossal.
Friss képeken a Final Fantasy XV és a Type-0 HD Ömlesztve kaptunk egy rakás új képet a készülő két Final Fantasy-játékból. A galéria elején a Final Fantasy XV, a végén pedig a Final Fantasy Type-0 HD következik, de persze a két játék egyébként is elég könnyen megkülönböztethető egymástól.
Call of Duty: Advanced Warfare - hosszabb kampány Glen Schofieldnél, a Sledgehammer Games alapítójánál rákérdeztek, hogy hosszabb vagy rövidebb kampányra számíthatunk az Advanced Warfare-ben, mint eddig. Schofield röviden annyit válaszolt, hogy "hosszabbra, mint az elmúlt néhány rész esetében". Kulisszák mögött a The Evil Withinnel Október 14-én jelenik meg a játék, amiről az eddigiek alapján biztosan állíthatjuk, hogy teljesen elmebeteg, félelmetes és véres. De arról még keveset tudunk, mi van a kulisszák mögött. Most ide nyerhetünk egy kis betekintést Shinji Mikamivel és csapatával.
Európában még mindig a Watch Dogs a leggyorsabban fogyó új játék Világszinten és az Egyesült Királyságban is a Destiny vette át a leggyorsabban fogyó új címnek járó helyezést, azonban ha a teljes Európát nézzük, a Bungie játéka már nem volt annyira kelendő, mint a Watch Dogs. A Ubisoft gratulált a remek teljesítményhez az Activisonnek és a Bungie-nak, ugyanakkor a kiadó képviselője elmondta, Európát tekintve még mindig a Watch Dogs fogyott a leggyorsabban mint új cím, és továbbra is jól teljesít. The Witcher 3: Wild Hunt - szörnyvadász kalandok A játék legújabb videójában maguk a fejlesztők ismertetik velünk, milyen kihívásokra és kalandokra számíthatunk a The Witcher 3-ban. Nos, nagyokra és izgalmasakra, elvégre mégiscsak Geraltot, a szörnyvadászt alakítjuk.
Dátumot kapott a QuakeCon 2015 Jövőre július 23-26. között rendezik meg a QuakeCont. A naptárban a margóra azért érdemes felírni, hogy egyébként jövőre 20 éves lesz a rendezvény. Alien: Isolation - az elterelés művészete Oké, az eddigi videókban már megtanultuk, hogy főhősünk nagyon törékeny, az idegen pedig mindenhol ott van, és egy haparással kettészed minket. Éppen ezért eléggé fontos dolog, hogy használjuk az elterelés művészetét a zajkeltő eszközünkkel. Erről szól az első videó. A másik videó pedig arról, hogy mindettől függetlenül azért mindig egy lépéssel a xenomorph előtt kell járnunk, különben csúnyán végezzük majd.
Minden, amit tudnod kell a Sleeping Dogs: Definitive Editionről 1080p-s felbontás, tovább fejlesztett bevilágítás, jobb modellek és textúrák, nagyobb forgalom és persze néhány játékmenetbeli változás is vár ránk a Sleeping Dogs felújított változatában. A játék október 10-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.
Wii U-ra nem jár Watch Dogs DLC Szegény Nintendo-tulajdonosok egyáltalán örüljenek, ha megkapják az alapjátékot, a többi platformra megjelent DLC-kre azonban ne számítsanak, a Ubisoft ugyanis nem fogja elkészíteni őket Wii U-ra. The Legend of Korra fejlesztői napló A Platinum Games által fejlesztett, Az utolsó léghajlító-sorozat folytatásának tekinthető The Legend of Korra alapján készülő játék munkálataiba nyerhetünk betekintést. Meg kell hagyni, jól néz ki az anyag.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. Maxcube
2014.09.25. 21:51
"Dátumot kapott a QuakeCon 2015

Idén július 23-26. között rendezik meg a QuakeCont."
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. schjani
2014.09.25. 22:59
Ez kimaradt a mai hírekből! :
http://www.pcguru.hu/hirek/total-war-attila-bejelentes/29027
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Magrathea schja...
2014.09.25. 23:53
Nálunk holnap reggel megy ki róla a hír. Sorry a késés miatt. Úgy éreztük nagyobb hír annál, hogy az aprókba kerüljön.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Magrathea Maxcu...
2014.09.25. 23:54
Köszi javítjuk.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. benczeb90
2014.09.26. 00:18
Misdirection helyett midsection-t olvastam Késő van.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. 5hR3kY
2014.09.26. 03:17
Call of Duty: Advanced Warfare - hosszabb kampány = Nem négy óra hanem négy és fél.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. magerg
2014.09.26. 08:52
Eszem-****om megáll! Shinji Mikami nem tudja rendesen definiálni a túlélőhorrort, mint műfajt?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. schjani Magra...
2014.09.26. 13:48
Semmi baj, teljesen igazad van ez azért sokkal nagyobb hír...
Már olvasom is az itteni verziót!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!