iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.09.26.

Dátum | 2014. 09. 26.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Far Cry 4 - új rövid előzetes A Far Cry 4 legújabb előzetesében Pagan Min, a rózsaszín öltönyt viselő excentrikus rosszfiú elmagyarázza, hogy miért nem szereti, ha az általa elrabolt és fogva tartott áldozatai sms-ben kérnek segítséget. A segítségért kiáltással egyáltalán nincs baja, azt úgysem, hallja senki. A Far Cry 4 november 18-án fog megjelenni PC-re, PS4-re, PS3-ra, Xbox One-ra és Xbox 360-ra.
A Sony bezárja a PlayStation Home-ot 2015. március 31-én végleg bezár a PlayStation Home. Novembertől már nem érkeznek hozzá frissítések sem. "Az európai játékosok 2014. december 3-ig még tölthetnek le tartalmakat" - közölte a Sony. A FAQ-ban viszont azt írták, hogy "A PS Home rajongók 2014. november 26-ig tölthetnek le tartalmakat." Nem értjük, hogy is van ez, az viszont világos, hogy a semmiféle pénzt nem fognak visszaadni, amit a rajongók költöttek virtuális játszóterükre. A Sony azt is bejelentette, hogy PS4-re nem terveznek hasonló szolgáltatást egyelőre. Új kincsesbánya a Destiny-ben A szemfüles játékosok sok olyan helyre bukkantak már a Destiny-ben, ahol könnyen és gyorsan megszedhetik magukat. A Bungie nemrég nerfelt egy sor ilyen területet, de a játékosok máris újabb alternatív farmolóhelyre bukkantak a Földön, Old Russia Rocketyard területén, ahol ugyanolyan gyorsan spawnolnak a szörnyek, mint ahogy korábban a mára már lenerfelt Skywatch területén. Valószínűleg ezt is hamar lenerfelik majd, de addig is legyen itt érdekességképpen a PS4Trophies által felfedezett kincsesbánya.
Assassin's Creed: Unity - specializációs opciók A Ubisoft új előzetest tett közzé az AC: Unity-ról, amelyben bemutatják, hogyan spécizhetjük fel a játék főhősét, Arno Doriant. A talentfák segítségével 4 főbb kategóriában erősíthetjük karakterünket: közelharc, lopakodás, életerő és távolsági fegyverek. Néhány upgrade opció már ismerős lehet, pl. a füstbombák és a pénzbombák, de akadnak újak is, pl. a rejtekhely készítése, amelynek segítségével egy utánpótlással teli ládát tudunk készíteni maguknak és társainknak. Felszerelési tárgyaink, amelyekből több száz fajta van nemcsak képességeinket, de külsőnket is megváltoztatják. Ha nagyobb, kevésbé feltűnő csuklyát viselünk, tovább maradhatunk észrevétlenek, a nehéz páncélzat jobb védelmet ad, de lassabban mozgunk benne. Léteznek olyan passzív szakértelmek is, melyeket multipayerben használhatunk, pl. elrejthetjük, gyógyíthatjuk csapatunkat, és még az Eagle Vision képességünket is kölcsönadhatjuk társainknak.
Igazságosabbak lesznek a mikrotranzakciók a PC-s Ryse-ban A PC-s kiadáshoz számos vizuális upgrade-et készítettek, ezen kívül 4K támogatást is kapott. Ebben a kiadásban már alapban benne lesznek az Xbox One-os változathoz megjelent DLC-k is: több mint egy tucat mutiplayer pálya, az új Survival mód és az extra gladiátor skinek. Az Xbox One-os változatban a mikrotranzakciós boltban rengeteg dolgot lehetett vásárolni, a PC-s verzióban igyekeznek elkerülni, hogy a játék pay-to-winné váljon. "A Mikrotranzakciók csak kényelmi célt szolgálnak. Teljesen opcionális a használatuk, és semmilyen formában nem szükségesek a játékhoz. Minden tartalom elérhető a bolt használata nélkül is." - nyilatkozta Justin Robey, a Microsoft producere. Path of Exile - 7 millió játékos Egyre népszerűbb a Grinding Gear Games ingyenesen játszható RPG-je, a Path of Exile, a játékosok száma már elérte a 7 milliót. A fejlesztők elmondták, hogy a játék tajvani megjelenése augusztusban nagyot dobott a számokon, ugyanis kevesebb mint egy hónap alatt újabb 1 millióan regisztráltak. A játék második kiegészítője, a Forsaken Masters megjelenése is hozzájárult népességének növekedéséhez.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. sensorprim...
2014.09.27. 01:32
Hát nem tom ez a Forsaken master kb annyi hogy van ez a pár mester akikkel random találkozol, csinálsz neki egy küldit ,aztán be jönnek valamelyik városba.
Utána haszontalan felszerelést árulnak legalábbis soha semmi jó nem volt náluk eddig.
Még nem játszottam vele sokat valahogy lehet saját falud vagy mi de nem jöttem rá hogy.
A mesterek szintlépésüknél árulnak majd jobb cuccokat vagy mi értelme növelni?
Nekem valahogy nincs olyan érzésem hogy ez hú de nagy kiegészítő lenne.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. burgonya senso...
2014.09.27. 03:18
Új craftolási rendszert rejtenek, ami nagyon hasznos. 3. szintjüktől adnak valami asztalkát vagy mit, amin a cuccaidat felturbózhatod (pl. +79% sebzés fegyverre).

Plussz egy kis változstosságot hoznak a játékba a küldetéseikkel, megtörve a monotonitást.

Nagyon élvezetes kiegészítő lett.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Asagrim
2014.09.27. 08:41
Assassin's Creed: Unity

Ez a talent rendszer nem tetszik, balul sülhet el. Mire gondolok? Eddig nem volt semmiféle specializáció. Azzal, hogy a játékoskarakter képességeit felbontották specializációkra, simán előfordulhat, hogy úgy kezdődik a játék, hogy kevesebb dolgot tud a karakter, mint amit a játékos megszokott az előző részekből.

Path of Exile

Szerintem nem "7 millió játékos", hanem "7 millió regisztrált felhasználó". Ha ez a 7 millió játékos az aktív játékosok számát takarja, és nincsenek beleszámolva az olyan játékosok mint én, aki tavaly óta elő se vette a játékot, akkor minden elismerésem, mert az akkor annyit jelent, hogy többen játszanak vele mint a WoW-val.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. i2k010 Asagr...
2014.09.27. 09:30
Miért ne játszhatnának vele többen, mint a World of Warcrafttal?
Tilos talán "megelőzni a WoW-ot?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Asagrim i2k01...
2014.09.27. 09:38
Cinizmusból jeles.

Egyáltalán nem arról van szó hogy tilos, hanem arról hogy igencsak meglepő lenne ha ennyi aktív játékos lenne, mert akkor az annyit jelent, hogy a POE a legnépszerűbb MMO a világon.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Avisto
2014.09.27. 13:18
Jellemzően az ilyen számok a regisztrált emberkéket jelentik nem az aktívakat. Egy ingyenes játéknál amúgy is ki a megmondhatója hogy ki számít aktívnak. Előfizunál egyértelmű a helyzet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Szefmester Avist...
2014.09.27. 13:29
Ingyenesnél, pusztán azt kell nézni ki lépett be az elmúlt 1 hónapban legalább kétszer. Vagy havonta kétszer az elmúlt fél évben stb.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!