iPon Hírek

Aprók nagyban - 2014.09.30.

Dátum | 2014. 09. 30.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Amikor a 3 éves kislány lealáz Dark Souls 2-ben Azt nem tudjuk, hogy mennyire felelősségteljes az a szülő, aki a 3 éves gyerekét leülteti a Dark Souls 2 elé, de tény, hogy a kislányból így viszonylag hamar válik majd hardcore gamer. Akárhogy is, a totyogós visszavert két játékost PvP-ben, és majdnem meglett neki a harmadik.
ScreamRide - halál a vidámparkban Készíts vidámparkot, menj végig a látványosságokon, pusztítsd el, halld a sikolyokat - körülbelül erről szól a ScreamRide:
Friss képeink vannak a Sunset Overdrive-ról Míg az előző generációban a szürke, komor hangulatú shooterek domináltak, addig van egy olyan érzésünk, hogy ebben a generációban visszatérnek a színek. Csodás, képernyőről leugró színek.
Ilyen lesz a karakterkészítő a Dragon Age Inquisitionben Tegnap ugyan linkeltünk már egy streamet, melynek keretében látható volt a karakterkészítő, most azonban a BioWare szentelt ennek egy külön videót. Nos, meg kell hagyni, lehetőségekben nem lesz hiány.
Megjöttek a mappák a Wii U-ra A legújabb, 5.2.0-ás verziószámú rendszerfrissítéssel nem csak gyorsult és stabilabb lett a Wii U, de számos ponton fejlődött a kezelőfelület is. Az egyik leglátványosabb dolog, hogy megjelentek a mappák, ami azért ironikus, mert a Wii U egyébként kevésbé szorult rá erre, mint a PS4, ahol már nagyon indokolt lenne ennek bevezetése. Ennek megfelelően persze az internet nem hagyhatta ki ennek a képnek az elkészítését:
Xbox One-on már előtölthető az Alien: Isolation A Microsoft ígéretének megfelelően elindultak az előtöltési lehetőségek Xbox One-on, így aki már előrendelte a játékot, az mától el is kezdheti letölteni, hogy az október 7-ei megjelenésre készen álljon minden! 20 percen át mozog az Assassin’s Creed Rogue A Ubisoft a Unity kampány közben némileg háttérbe szorította az előző generációs konzolokra (és valószínűleg PC-re) érkező Rogue-ot, pedig egyáltalán nem tűnik rossznak, sőt. Most azonban az EGX-ről egy szép adagnyi játékmenet-videóval gazdagodtunk. A Rogue története egyébként a harmadik és a negyedik részt köti össze, és fontos része lesz az addigi Assassin's Creed-történetszálnak.
Sci-fi film készül a Tetrisből A többek között a Mortal Kombat-filmekért is felelős Threshold Entertainment megállapodott a Tetris Companyval, hogy közösen készítenek egy filmet a valószínűleg a világon mindenki által ismert játékból. Larry Kasanoff, a filmstúdió vezetője elmondta, egy "eposzi sci-fi történetet" fognak köré írni, bár egyelőre fogalmunk sincs, hogy ezt mégis hogyan szeretnék megvalósítani... Megjelent a Middle-Earth: Shadow of Mordor A héten már mindenhol elérhető lesz a Warner Bros. és a Monolith új játéka, legalábbis PC-n, Xbox One-on és PS4-en. Az előző generációs konzolok tulajdonosainak november 18-ig várniuk kell sajnos. Mi is elkezdtük a cím tesztelését, és az első tapasztalataink abszolút pozitívak, bár meg kell hagyni, hogy a grafikától nem estünk hanyatt. Akárhogy is, itt a launch trailer:
Elrajtolt Kínában az Xbox One Egy hetes késés után hivatalosan is megjelent Kínában az Xbox One, amivel a történelemben az első külföldi konzol, ami megjelenhetett az országban. Helyi valutában 600 dollárnak megfelelő mennyiséget kérnek el a Kinect nélküli, és 700 dollárnak megfelelőt a Kinecttel felszerelt verzióért. A konzol tíz játékkal jelent meg, és habár hivatalos launch party nem volt, a nyitásra azért szépen ellepték a boltokat az érdeklődők. A hivatalos beszámoló szerint 100 ezer konzolt szállított le az üzleteknek a Microsoft, és egy éven belül 1 millió példányt szeretne értékesíteni Kínában.
Októberben jön a Dreamfall Chapters: Book One A The Longest Journey és a Dreamfall: The Longest Journey hivatalos folytatása ugyan darabokban, de legalább megérkezik. Az első "könyvre" konkrétan október 21-ig kell már csak várnunk, és már bele is vethetjük magunkat a cyberpunk világba egy kis kaland erejéig.
Külön alkalmazást kapott a Forza A Forza Motorsportot és a Forza Horizont is összefogó Forza Hub a Halo Waypointhoz, vagy éppen a Destiny saját telefonos alkalmazásához hasonlóan igyekszik összefogni mindent, amit a játékokkal kapcsolatban összefoglalni érdemes. Hírek, eredmények, barátok, karrierünk állapota, és ilyesmik találhatók meg benne, ezen kívül játékbeli krediteket és autókat is kaphatunk, ha telepítjük az appot. Végre mozgásban az Amplitude A Harmonix sikeresen finanszíroztatta meg a közösséggel az új Amplitude elkészítését, és jól is haladnak a munkálatok. Annyira, hogy Ryan Lesser, a projekt kreatív igazgatója most a korai fázisban már be is mutatja nekünk a zenére és ritmusra épülő játékot.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. AgeOfVampi...
2014.10.01. 09:18
Én is játszottam a Roller Coaster Tycoon-nal. Bizony megtörtént egyszer, hogy a felelősök hibájából egy hullámvasút kirepült a pályájáról. Mindenki meghalt. Sokkolt az eset, de rájöttem: meg fogom direkt ismételni az eseményt. Megtettem, láttam, ahogy lelassul az idő múlása, ahogy a a csomó rémült arc halálsikolyra nyílik, és tudták vége. Ismét meghalt mindenki, a gyerekek is. Ott helyben 50 felé szakadt a lelkem, és aznap nem aludtam, és nem is néztem tükörbe azóta. Ki az, aki erre játékot ír?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Asagrim AgeOf...
2014.10.01. 12:11
A játékszoftverek 99%-a a tömegmészárlásról szól.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Szefmester
2014.10.01. 12:48
Az általam tervezett hullámvasutakra nem mertek felülni, így senki sem halt meg... pedig nem volt nagy valami... csak egy magasra felvivő emelkedő, majd egy lejtős kanyar fordulatonként egyre növelt ívvel (élesből enyhébe), majd vissza szűkbe aztán egy rövid egyenes, egy hurok, és onnan kényelmesen vissza a rajthoz. (gondolom olyan erők lehettek a kanyarban hogy nem ült fel rá senki...)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!